Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
JÁÁÁJ!!!!

Mohó Jojó neve! XDXDXD

モジョの想像 azaz mojo no souzou (modzso no szózó - Modzso képzelete, vagy ilyesmi, az utolsó két jel közül az elsõ az ötlet, koncepció, a második a szobor, kép, portré, vagy ilyesmi 😄)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Majdnem jó, csak a balfax átváltozgatást kellett volna kihagyni 😄

Ottto
Nem elcsúfítás ez, hanem a japán gyerekek erre buknak. Nem a mi korosztályunknak készült.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ottto
Nekem inkább csalódást jelent. Eddig mindig leszóltuk (én is) a nyugatiakat mikor keletrõl nyúlt le ötleteket, és megcsinálta a gyenge kis másolatát. Úgy látszik ez fordítva is igaz...

Sadun Tryst
sajnos meg...
és én ilyenkor gondolkodok el azon, hogy az anime mi is? 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Seth
Hát ezt vmelyik unalmas délutánjukon hozhatták össze, amikor éppen nem volt más dolguk 😄

PSN ID.: Beegabor

Messi6502
Hát sayna már igy "elcsúfitják" az anime-t,pedig a cartoon network-ön leadott részei tényleg jók!!!

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Ottto
😄DDDDDDD
Megértük ezt is huh? 😄

Ottto
Uhhh....izé....
A Cartoon leadott részeket már százszor láttam és még mai napig örömmel nézem. Ebbõl ez az egy is sok volt! Ennyi a véleményem. (Bár lehet mert én kibaszottul utálom az ilyen CCS meg Sailor Moonos vagy akár a Z-HiMEs "átalakulásokat", de szerintem nem ez az egyetlen hibája van)

Meg valószínû hogy ez egy összetettebb történetet, nem a jó öreg 1rész, 1történet alapján készült. Mindenhol mások az elvárások :j

Messi6502
Tényleg eléggé furára sikeredett!

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Sadun Tryst
itt a világ vége...

Krezga
Én is belenéztem..hát nemtom😊
Nem éltünk hiába!

A Povwrpuff Girls(Pindur Pandúrok)animésítve!

Elsõ rész.

http://www.youtube.com/watch?v=rgsIlgoJB_w

Hát elég... érdekes...
BEAST
jaja az elsõ 60 a legjobb 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Krezga
Wááh nagyon jó ez a Naruto, tetszik! Eddig 60 részen vagyok túl, és holnap is nézni fogom😄(persze egy ki tanulás mellett😞)
RaZoK
hy

lehet, hogy nem a legmegfelelõbb topikba írok, de érdekelne, hogy nincs e valakinek eladó Dragon Ball kártyája, inkább a magyarországon forgalmazott kártyák érdekelnének (Power/Lewel, Ezüst szélü , Power/Lewel (Metál), és a sima Dragonballos metál kártyák...Ha valakinek van ilyen gyûjtemény vagy csak néhány darab akkor jelezze..köszönöm! 😄

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Carfanatic
hepi end lesz de nem úgy ahogy te gondolod

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

berlinboy6329
Megnéztem az FMA soroztato,és atom nagy volt,csak nem vmi hepi end.A muvit akaromm majdcsak meg akarom kérdezni,hogy Ed visszajön majd v nem lesz hepiend.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Carfanatic
hát és jellemzõ a legtöbb anime-re legalább is amiket én is merek hogy sok bennük a mondák és legendák-kal kapcsolatos dolgok

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

berlinboy6329
Lál,én tökre nem tudtam.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Seth
Ez miért olyan nagy dolog? Ez a 7 fõbûn, most hadd ne soroljam fel õket magyarul mert nem is tudnám hirtelen ( irigység, harag, fösvénység,lustaság stb....)

berlinboy6329
és a többire?Mert a #9716-ban ott van 1 link.Menj annak a közepére ami bejött oldal,és nézz nagyot.Azért kérdeztem.

Carfanatic
hát írd be és ha mást is kidobb akkor több mint valószínû szerintem envy-re biztos talál valamit

berlinboy6329
Lenne 1 kérdésem: a Fullmeatl Alchemistben lévõ Homonculusok nevei 1gyedi nevek vagy sok más helyen is megtalálható?

RelakS
Ja, olyat én is láttam 😄

Sok tengelyes autó, olyan, hogy benyomja a kormányt, és plusz légterelõk jelennek meg, aztán a csórit elverik egy régebbi járgányával, mert nem érzi a kocsit, meg mittommégmik 😄

Ja asszem az volt a legvége, hogy végre megnyert valami nagy versenyt.
grand prix azt hiszem

jaj amikor ilyen 100-200 köröket mentek, és az egyik csávó az uccsó körben lerobbant? 😛 (valami homájosan emlékezõdik, a #9720 nekem is ismerõsen hangzik, bár nemcsak a valódi verseny mijatt 😄)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Seth
Asszem Le Mans

Annak idején, még mikor a Dragon Ball Z-t adta az RTL Klub, sugároztak egy autóversenyes sorozatot is. Tudja valaki annak a címét és azt, hogy esetleg honnan lehet letölteni? Ha esetleg több ilyen témájú animét adtak volna, ez az, amelyikben Niki Lauda volt a csapatfõnök...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

berlinboy6329
<#ejnye1>

berlinboy6329
Mijez a pangááásss?? <#ejnye>

berlinboy6329
Látta már vki ezt?

Ez a Devil may cry 3 c. gémhez kapcsolodó oldal.Ne az oldalt nézzétek,hanem menjetek le és keressétek meg a szörnyek neveit,kb középtájon.Aki látta az animét annak ismerõsek lesznek a nevek.Kérdezem én véletlen 1beesés ez?

BTW Ja, 1. réaz van,de érdekes én nem találtam,csak keresõvel.

Seth
asszem 1 részhez van csak az animeaddicts-on

AntiHero
Higurashi no Naku Koro ni c. Animéhez van már felirat?
Ha van akkor valaki privátba írjon már.
Nagyon kellene.
Köszi.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Carfanatic
volt egy transformershez hasonlo is már nem emlékszem pontosan de arra igen hogy aaz ellenség vezetõje valami motorrá változott át meg köztük egy helikopter is az is már nagyon régi ha valaki ismeri a címét ideírhatná mert ezen forgok már egy idelye

Ja mi mind teljesen legálisan japánból/amerikából rendelve szerezük be a dolgainkat. Még a most futó sorozatokat is.
AntiHero
HY
Ha vki mondana pár ftp címet Privátba!(tudom hogy nincs olyan hogy ftp, mert az illegális 😄 )

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Jagi
Jááá ez is megvolt😊
a magyar huszár a svájci lovon 😊 meg a robottá változó spészsipp 😊
Nagyon szerettem, meg volt valami Bravestarr is elõtte völt egy lova "töri-töri" volt a neve, az is zsír volt 😊
Bravestrarr, He-man, Saber rider és a Transformers 😊 ez volt akkor a reggeli program
késõbb jött az X-men meg a pókember is

Kösz. 😊
Seth
ITT!!! nézz körül

Kicsit off, de azért idetartozik. Van valami program, amivel mkv vagy ogm-be beleilleszthetem a letöltött magyar hangsávot?
Krezga
Az tényleg egy mûfészfilm! Nagyon szép!
OMG lol 😄

Ottto
Nemtom, de szívesen megnézném vásznon, akármilyen szar szinkronnal is :j

Le Portrait de Petit Cossette

Most néztem me az elsõ részt és nagyon ütött...

Azt hiszem ezt hívják mûvészfilmnek. 😊
Nagyon jónak igérkezik. Reméllem ez is követi a szokást és bejön elõször mozi, majd egy szinvonalas DVD fomályában Magyarországra.
Sadun Tryst
váááá 😄
ennél nagyobb reklámot még sose láttam. final fantasy rajongóknak kötelezõ 😄

Krezga
Huhh, megnéztem a DearS-t!😊 Nagyon-nagy, ez is egy olyan anime, amit szinte végig lehet röhögni. Minden rész nagyon jó volt, ugyhogy gyorsan egyhuzamban néztem meg😊 Most már lassan neki fogok állni a Naruto-nak(még így is 9 anime-t nézek párhuzamosan...)
Ottto
Hirtelen jutott eszembe a Ghibli új mûvének a Tales of Earthsea-nek a közeljövõben való megjelenése. Kicsit rákerestem és most nézem már három trailert kiadtak. Gyorskeresésssel kettõt meg is találtam:
Egy trailer
Mégegy trailer
Király! Ezek szerint mégis a négy könyvre épül. Legalábbis az utlsó háromra egész biztos ^.^