Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha 😊
csak hogy hogy ajánlgassam ;P

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

RelakS
szerintem nem csak súúúúrolják ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ezzek már Hengai kategóriát súrolják?

BEAST
pedig mar kezdtem elfelejteni azt a dalt <#rinya><#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
Csak egyed mondok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pipiru piru piru pipiru pii!!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jagi
eheh, köcce, leszedem a Dragon Knight 4-et, a többit meglátjuk 😊

Kardozós-baszós?

Must have!!!
(Amúgy nekem abban a Words of Worth - remélem jól írom)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ja igenb DK 4 hez hogy az a részenként 1 jelenet is szép és szerelmen alapul. .) De ez elmondható az itt leírtakra is. 😊
Na szóval... Blood Shadow

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van 1-2 meredkebb jelenet amikor démonok vs széplányok vannak, de szerencsre a fõhõs hamar megérkezik és megment.

Ezt leszámítva jó kis véres harcok vannak benne (a la Berserk)és néha oylan poénok ogy leestem a székrõl. 😊 (általában szexel kapcsoaltosak.)

A szex 90% -a emberek között megy akik akarják is egymást. 😊

De ha igazi Baszós-kardozóst akarsz látni akkor a Dragon Knight 4 -a NO.1 ajánlom. A rajzolás gyönyörû, jók a harcok és részenként 1 szexjelenet van benne. (Egy rész 30-40 perc. 😊 )

Meiking

Szegény pásztorsrácból Lord lessz és el kell vennie a királylányt. 😊 Kicsit több baszás és kevesebb kardozás jellemzi. 😊 És poné. 😊

Most hirtelen ennyi. 😊
Jagi
Azt nem szeressük... bár ha nem a durvábbik fajta miben 3 perc kardozás meg szoveg meg storí esik 10 perc dugásra akkor jó

A "baszós-kardozós": az akciódús szép jelenetek egy kis szerelmi szállal vagy valami (alap klisé, a fõhõs megmenti a csaját, vagy a kirájjányt)

Blood Shadow. 😊 Kardozós-baszós. 😊 Hentai amúgy. 😊
Jagi
A Pirates of Caribbean-féle filmeket a haverokkal így kategorizáljuk 😊...

Seth
"baszós-kardozós"

LOL ^^

PSN ID.: Beegabor

Jagi
Nem tudtok hasonló anime-rõl ami a "baszós-kardozós" kategóriába esik?
Olyasmi érdekelne pl:
Kereskedõkaraván, tolvajok, katonák a silkroad-on vagy hasonló hangvételû, témájú, ahol jó sok ember mozog és akciódús.

madfist
Ergo Proxy: Befejezték és nyitott a történet 😛 Bár szerintem viszonylag jól le lett zárva.

Apa kezdõdik.... > Nanoha StrikerS: Hát az elsõ rész ütött (de hát minden elsõ résszel így van). Új csajok, végig action, kisebb-nagyobb nyállal megszakítva. Aki bírta az elsõ két szériát ne hagyja ki.

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Szvsz Koroknai munkásságát kellene a neten megnézni, ahol a szinkronmeló is tuti fel van tüntetve.

Nem tudok róla, régen láttam és mint mondtam a Koroknai ragadott meg, de csak az a videó jött be amit linkeltem. Talán ha mondanátok olyan filmeket amiben az õ hangja is szerepelt egyszerûbb lenne a keresés. Aztán meg belinkelem ide a film címét.
Jagi
tiszta WoD 😊
vámpírok, hunterek meg vérfarkasok nincsenek benne?
Ha vannak akkor engem is érdekel mi ez 😊

A Blue Dragon egy konzoljatek aminek a karakterdesignja Toriyama munkaja. Ezenkivul most indult 2 manga is es fog indulni az anime is. 😊

Blue Dragon ST - Shibata Ami / A monthly jumpban /
Blue Dragon Ral Grado - Takeshi Obata(Death Note) / WSJban /
Anime - Studio Pierrot es elvileg Toriyama fogja rendezni is. ^^

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hát a sztori az a következõ, tipikus post nukleáris story, három kaszt maradt fent a világon, a teknokraták, az istenfélõk, és a Mágusok. Utóbbiak egy másik dimenzióbol csöpentek ide azután, hogy az atomháború kitört. Régen láttam, nem emlékszem a nevére, de a Koroknai volt a narrátor és eszméletlen feelingje volt, ezért is kerestem rá, de csak azt a filmet találtam.
Seth
inkább az animérõl írjál vmi közelebbit. Szereplõ, sztori vagy egy jelenet, vmi

Valaki tudna nekem segiteni, volt egy Anime amiben a Koroknai volt a narrátor, nem találtam semmit mikor a googleba beírtam a nevét csak ezt, ezen valóban õ beszél de azt az animét nem találtam, aki tud segiteni annak nagyon megköszönném, elõre is köszike.

Ez az a film amiben a Koroknai beszél.
Koroknai a narrátor
Ez a Blue Dragon a Death Note készíõjének a Blue Dragonja? Mert az jó! 😊
Jagi
szóval az a mappa van betömötítve, ami a win insall utáni szükséges Progikat codecet, illesztõket tartalmazza...
merthogy az a "köccsög" vírus csak, a paracsfileokat támadja^^

ON:
Hétfõ reggeli teendõim egyike hogy szét nézek az aoi-n meg az addicts-on...
2 kérdés, az egyik inkább észrevétel:
1. Az Ergo Proxit befejezték? Úgy értem van neki vége vagy nyitott történet?
2. Felkeltette a figyelmem a Gedo Senki. Sztem meg fogom nézni jónak tûnik...

Szamitogepelott ulok nagy tobbsege nem gondolkodik. 😄

Toriyama fogja rendezni a Blue Dragon animet, szoval egyertelmuen "must see" kategoria. 😊
Nagyon ugynezki a Go Go Ackmannt senki se nezte meg a jelenlevok kozul..kar. 😞

Szerk: Mi van betomoritve?

Jagi
jaa és most nézem, hogy be is van tömörítve 😊
(2x kaptam W32 jeefo vírust^^)

Jagi
Aki ésszel él így csinálja...

(többiek akik meg nem azoknak, meg nem megsértõdni^^)

En öö nemtom miota nezek animet, de megszamlalhatatlan reinstall volt. 😄 Szal aki keveset telepit wint, annak nem ügy eccer keccer osszevadaszni a cuccokat. Nekem marhara megkonnyiti a dolgom. ^^.

azóta mióta nézek animét, 1 reinstall volt, és K-Lite kodekcsomag mindenre bõvenelég volt.

Krezga
Jaja, igazad van😊 Nah, mindegy, nekem ez a megoldás jobban bejött...embere válogatja😊(meg a helyem is kevés)
Megnezem en azt....

#14967: Jahh plussz a genny hogy beirja magat az intallacios prog a rencerbe, nekem nepiszkoljon feleslegesen a win amugyis megdoglik szinte mar telepitett jatektol is.

Krezga: Egyreszt a legfrissebb cumokkal nem art csinnyan banni, masreszt nemhiszem hogy gyorsabb leszedni es telepiteni, mint csak siman telepiteni. 😊

Krezga
Nekem is volt ilyen install mappám, de rájöttem, hogy számomra felesleges😄 A netrõl szinte ugyanolyan gyorsan beszerzek bármit, ráadásul, lehet hogy frissebb is.

nah, de ez már eléggé OFF.....
Jagi
egyébként a jobb codec-packoknál van custom. Így azt teszel fel amit akarsz és ami kell... + tudni fogod "mi van a gépeden"

Jagi
ezt a mappát az elsõ win reinstall után minden noob Pc-tulaj megcsinálja.
Melleswleg nekem van egy listám is a szükséges telepítésre váró progikról,
ha véletlenül valami gáz lenne...)

Ez mar tenyleg flém, de talan valakinek tetszik az otlet.. nekem van egy "install" mappam az egyik meghajton, (3,34 G😎 amibe minden fontosabb utility bennevan, gyakorlatilag winrenistall utan 30perccel mar cakkpakk visszallt az eredeti rendszer.

én sem flémelésbõl akarok erre válaszolni, de megkeresni mire lehet szükségem, nem tudom elõre, útközben meg nincs kedvem keresgélni. mellesleg azért teszek föl kodekeket MINDEN dvd-re amire animét írok ki, hogyha más kölcsönkérné, és nincs semmije, voila! ^^
mellesleg énis lusta vagyok 😊

Nem flémelésbõl mondom, de szerintem absz. nem komplikalt par exe file-t elinditani egymas utan. Mondom ezt azert mert nekem lejatszasi problemaim sohasem voltak, pontosan tudom mik vannak fonn. Ettol fuggetlenul megneztem a CCCP-t es pozitiv velemennyel vagyok rola, naggyabol azt teszi fel amit enis szoktam.

Jagi
én is lusta vagyok 2 programra rákesni és gyorsabban feltelepíteni mint 6-ot...

Krezga
Én végülis ennyire lusta vagyok😄 Meg a windóz alapból felkínálta a telepítését, szal gondoltam megpróbálom😄
Nem akarok megbantani senkit, de ennyire lustak vagytok felrakni 5-6 codecket?
XviD-1.1.0-30122005.exe
vsfilter_20051125.7z
realalt142.exe
quicktimealt176.exe
ffdshow-20060203-icc-sse.exe
CoreVorbis_1.1_20050709.exe
ac3filter_1_09a.exe
CoreAVC.H264.Video.Decoder.v1.1.0.5.Professional.Edition
Ezeknel tobb aligha kell barmihez is. Es legalabb tudod is hogy mi van a gepeden. + ugye az mpc. 😊

Jagi
K-lite mega + matroska... eddig nem volt olyan amit nem tudtam volna megnézi

biomage
én az XP Codec Pack használom, minden elindul velle a WMP 9.0 en ami fontos

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Krezga
Nem rossz, bár voltak dolgok, amiket nekem nem vitt...
Én most vmi vista codec packot használok, és ezen eddig minden futott.
Nem egyszerubb azt az 5-6codecket egyenkent felrakni? 😊

Seth
jó, a lényeges dolgok vannak benne

Most hallottam a CCCP codec packról. Mindenki ódákat zeng rólla. Ez milyen?
én egészen addig a sima K-Lite-ot használtam, és ajánlottam mindenkinek, amíg nem találkoztam az MKV-s azumangával. azt nem bírta a szentem. így nézd meg, ha tartalmaz mkv-s kodeket akkor a megát ajánlom inkább 😊

A K-lite vagy a K-lite mega codec pack a jobb animézés szempontjából?
ja igen, fórumtalit is lehetne oda szervezni talán egyszer, ha sokan ráértek ;D

dejó is néha abban a boltban mászkálni, nézegetni a figurákat ahogy esztétikusan ott lógnak az állványon vagy állnak a polcon ^^
én élõben legeltetem némelyiken a szemem, az asztalomon amúgyse férnének el ilyen figurák 😊

(ergo én ott HKK-zni, Yu-gi-oh kártyázni és duel mastersezni szoktam😊