Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALITAS
Hello!

Nincs meg valakinek a Yu Yu Hakusho - A szellemfiú szinkronja? Az AnimeAddicts-ról leszedtek minden szinkront.

ronihun
rájötttem hogy elõtte a chobitsos volt de sztem erre gondolhattál mert az nem volt nagy szám

...

Sztem erre gondolt.<#smile>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ronihun
melyik votl az?😄

...

Seth
Nekem sokakkal ellentétben tetszett a befejezés, nem éreztem lezáratlannak, elvégre nem lehet végigkövetni az egész életüket, a világot,amibe kerültek meg ugye ismerjük és tudjuk mi lesz ^^

Szerk.: rohadjak meg ha vki nem írt valami felismerõ scriptet,mert most 2x is FMA-s banner jött be 😊 , ez már sokszor elõfordult ^^

PSN ID.: Beegabor

Bucser
s jobban lezárja a sorozatot (szerintem)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
Közvetlen folytatása a sorozatnak

piros mogyi
Utánaolvastam annak, amit ajánlottál. A Vandread-del fogom kezdeni.

Ne etesd a trollt!

piros mogyi
Még nem. Melyik részébõl lett a mozifilm?

Ne etesd a trollt!

Bucser
vidám? nem tudom láttad-e már, de Vandread az mindig bejön (legalább is nálam) vagy a Saber Marionette sorozat.

Sokan szeretik a Azumanga-t is (nekem már túl fárasztó volt egy idõ után) vagy épp ott a Fullmetal Panic specialja.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
FA mozit is megnézted ugye? ^^ ne hagyd ki

piros mogyi
Most fejeztem be a Fullmetal Alchemist-et.
Holnap majd elkezdem nézni a Blood+ végét.
Azután viszont néznék valami vidámabbat. Az elõbbi utolsó 10 része elég kegyetlen volt és a végét sem nevezném klasszikus hepiendnek.

Szoval várom a javaslatokat vidámabb animékra. Az se baj, ha nem ötven részesek. Rájöttem, hogy 25-30 részig vagyok hitelesítve.

Ne etesd a trollt!

Jah es hogy miert van benne egy "mamuro".. 😄 De ha ichigot akarsz akkor inkabb igy kene: 一護 (ichi+go) 😊 Mert igy ahogy most van egesz mas a jelentese. 😉

biomage
az elözö logod, nagyon tetszet, miért szedted le?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

ronihun
igen a 4 közül Kon a legjobb....de a többiek:S
Am a 3. Nova...Kon Neeeeee-chanja nagyon jó xD

...

Bucser
A Mod soulok azok amik túlzásba vannak víve (Ririn Cloud meg a 3. nem tudom a nevét nem véletlenül nincsennek benne a Mangában) Kon nagyon jó eltalált figura szerintem, de a többi elég gázos.

armageddon666
Nah vanmá megen felirat (magyar) a Bleachhez, szal leszedtem az új részeket, felfelé ível a színvonal 😄 jóleszez ^^ végre történik valami xD

Amit nem csípek Bleachben azok a modsoulok meg az urahara boltban a harcos kölykök vagy mi O.o

@

Bucser
Hinni a templomban kell...

kollega meg még mindig nem vagyok.

Ki beszel fillerekrol? <#whatever> A mangaba egy db filler sincs. <#idiota>
Ninja Scrollt meg Samurai Champloot en pl ruhellem. 😄 De ez teljesen maganvelemeny nem fogom azt mondani hogy szar vagy unalmas vagy "bot". Egyszeruen engem nem szorakoztat es kesz. A naruto pedig igenis pergos, a dbz anime rengeteg helyen nagyon vontatott es lassu volt, ezert szoktam mondani hogy nagyon elb*sztak az animet. Sajnos.

Bucser: Nemhinnem, kedves Bucser kollega.

Bucser
Valóban ne vitázzunk😊

Te egyébként sem tudod komolyan venni az Anime-ket úgyhogy valszeg az egyszerûségüket sem tudod meghatározni, hiába áll elõtted egy barátok közt szintû dramaturgiával megáldott bot egyszerû sorozat akkor is egekbe emeled. (mert a DB sem éppen a bonyolult sorozatok közé tartozik a Naruto meg kb vele vetekszik egyszerûségben ami ha a történet koherenciáját vesszük nem épp dícsérõ megállapítás.)

Szóval akik imádták a Dragonball Franchise-t (nem csak az elsõ sorozatot hanem bevette a gyomruk Z és GT néven megjelent borzalmakat is) azok imádni fogják a Narutot. De kijelenteni azt, hogy akinek nem tetszik a Naruto annak a fejével valami baj van kicsit nagyarcú kijelentés nemde kedves Vegeta?

Nem tudja valaki hol van Mushishi beégetett angol felirat nélkül?

armageddon666
Animére gondoltam 😊 kösz iaz infót ^^

@

BEAST
Amugy enis igy vagyok ezzel, szeretem a pergos akciot, a japan kulturat imadom, de a Naruto jelenlegi szintje meg sem kozeliti a Basilisket vagy akar a Ninja Scrollt, meg a Samurai Champloot sem pedig azzal voltak problemaim xd ... persze ezek mind rovid animek, valoban eleg nehez megtartani a szintet egy ilyen hosszu sorozatnal, de akkor is eleg kiabrandito :<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Lehet nem ugyanazt a Narutot neztuk xd ... igen a fillerekig tenyleg eleg jo volt 😊 de azota nekem kifejezetten ellenszenves az egesz, pont ugyanazert nem tetszik most mint anno a Dragonball, 10 reszen at verekednek egyetlen ellenfellel, kozben visszaemlekeznek a gyerekkorukra, 100x rajonnek hogy most aztan meg fognak halni. A legutobbi amin besirtam pont az volt hogy "Ohnoes 3 percem van mar csak hatra..." es meg 4 reszen at folytatodott a harc. Persze attol meg ugyanugy leszedem a legujabb reszeit, mint ahogy a Bleachet is, hatha megint lesz benne valami erdekes.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sadun Tryst
4chan-t nem szidni, én lopom a napot ha van 1 kis idõm 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Nah.. A manga alapjan nagyon bejovos... Beleolvasgattam, bar tudjuk hogy azert a Japan tudasom meg igen a beka segge alatt van. Ez a Lucy csaj viszont nagyon kawaii. Olyan mintha Bulmat a DB-bol, meg Namit a OP-bol osszekevernenk. 😄

#17822 Bucser:
Vagy egyszerûen azok akik nem szeretik az olyan sorozatokat melyek egyszerûek mint a bot*?

És ki donti el hogy mi az egyszeru es mi a bonyolult? Te? Miért?
A Naruto valoban kisse gyerekes, ezert valamennyire ertem miert nem tetszik neked, azt viszont nem ertem hogy nem tudod felismerni és elfogadni a jo oldalait.
A baratok koztos megjegyzes nevetseges, semmi baj nincs valamivel ami hosszu, amennyiben tudja tartani a szinvonalat. A Narutonal beleestek abba hibaba hogy nyomattak a fillereket es nagytobbseguk az eredeti tortenet szinvonalanak a negyedet sem ertek el.
Amugy nem vitazom szoval nyugodtan lehordhatsz funek fanak. 😊

Bucser
mármint a Manga? ma jött ki a 292😊 Az anime asszem 142-nél van.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mangában: Ichigo éppen Las Nochesben harcikázik Grimmjow-t szétkapta mint szél a budipapírt de le van gyengülve és megtámadja egy másik Espada. Viszont váratlan segítõtársa akad aki legalább olyan jól néz ki mint Orihime Chan (és mellesleg hasonlít kicsit Rangikura😄) viszont Kuchiki és Sado úgy tûnik, hogy elbukott Renji és Ishida pedig harcol még azt hiszem az 5-ös Espada-val. Szóval eléggéjól halad😊 Volt pár jó harc eddig😊

Anime: Most raboltatja el Aizen Orihime-t és most búcsúzhat el egy valakitõl a valóvilágból mielõtt elvinnék.

armageddon666
Tényleg Bleach most hol tart? :S nekem addig van meg amíg a Bleachhun megvolt. 136 asszem.

@

Igen, de a te hozzászólásaid, meg eszmefuttatásaid azt támasztják alá, hogy széles látóköröd stb. van, több mint 1 animét láttál, és nem egész nap ilyen 4chan szintû image.boardokon levõdsz.
A te véleményedet elfogadjuk 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Bucser
Vagy egyszerûen azok akik nem szeretik az olyan sorozatokat melyek egyszerûek mint a bot*?

BTW szeretem a pörgõs akciót, imádom a japán kultúrát anime és manga világát, és elvileg a fejem is rendben van az utolsó agyiCT-m szerint.

MOst akkor mizujs? Mert én pl nem szeretem a Narutot😊

edit:* és terjengõsek mint a Barátok Közt (ezért ábrándultam ki a Bleachbõl is bár a mangát még olvasom az legalább halad rendesen)

Nem túl sok harcolós animt láttam, de nekem nagyon bejövõsek ^.^

Mellesleg 2. opening besztes 😄

Hat a harcok mind porognek rendesen. 😛

BEAST
mikor lattal utoljara pergos akciot a narutoban? :p

Á ezt mond olyannak (naruto téma) akik más nerd-ek véleményére adnak, akik csak azt fújják, hogy hájp hájp, mint egy kakas, mert az orruknál tovább, nem is látnak. Ja mert látta a Jetixen! Ja azért már rossz -.-

Seto no Hanayome. A 9. résznél tartok; eddig szétröhögtem magam; a 7. rész különösen állat volt, viszont a 8. és a 9. rész eszméletlen gagyi.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

<#idiota>

Szerintem a zoldsegesnel. 😄D

Jut eszembe, Paprikát lehet még valahol szerezni? És/vagy melyik "külföldi" kiadáson van a magyar felirat? Pl. cseh?

ronihun
A Totoro 25.-e után jön ki dvd-n....nemtom hogy ez igy lesz hogy minden honap végén kijön 2 mert ez igy eléggé lassu:S
Végül azt tudja vki hogy gyûjtõ doboz lesz-e vagy diszdoboz?mert ha gyûjtõdoboz akkor megveszem a filmeket külön aztán majd a yûjtõdbozt is😊
De ha diszdoboz lesz akkor at megvárom...

...

Sadun Tryst
hát jah, azt biztos nem tervezte. de gec, ez a havi 1 chapter tényleg kínzás... ha heti rendszerességgel ment volna folyamatosan, már vagy 40 vagy több volume-nál járnánk... T_T

Bucser
Gondolom nem szándékozta így lelassítani a kiadást. (azért ez a havi 1 chapter nagyon gáz😄)

Sadun Tryst
😊
én pedig nem rég olvastam, h miura 100+ volume-os sorozatnak határozta anno meg 😄 szal ha ennek még ha csak a fele igaz (50 volume), akkor is még jó sokáig el leszünk látva 😄

Hmuda
Melegen ajánlom, hogy ne hagy parlagon, mert eszméletlenül fantáziadús alkotás.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bucser
emlékezetbõl írtam szüleimtõl és itthon csak most lett netem. Valóban 33. volumenál jár😊

CSOCSO
ismerosnek tunt.. meg is van:d de meg nem jutottam oda.. bar valamiert nalam az osszes resz mushishi neven van..
Sadun Tryst
O_o
nekem a 38. chapterig van meg. és úgy tudom csak eddig is van fordítva...
kérlek cáfolj meg h nem csak eddig van!

Frosty01
nem nem... úgy van az jól ahogy van.

practitioner of the forbidden arts of death

Welcome to the N.H.K.

Nna, végre végeztem vele. Az utolsó pár rész eléggé el van qrva SZVSZ.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Frosty01
Elkezdtem nézni én is a Mushi-shi-t. Irtó jó, nagyon nyugodt, sõt túlságosan is, de mégis izgalmas 😄
kár hogy nem nagyon folytatják 15.tõl tovább a feliratozást :C

practitioner of the forbidden arts of death

http://www.lohere.net - a MagyarChan