Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Szép? Az szerintem.

Meg a zene is :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Juteszembe: Láttátok, hogy már kijött az elsõ InuYasha film? magyar szinkronnal <#idiota>
Meg a dvd-k lassan elérik az animaxon adott részek végét

Seth
nemigaz hogy nem emlékszel, a legújabb rész, nemrég volt 😄
Amikor Ogiue elmélázik a srácok kapcsolatáról és valszeg benevezi majd a doujinshi-jét vmi kiállításra 😄, na az lesz nagy szám úgyérzem ^^
Mellesleg Kuchiki-t nem érzitek totál felesleges karakternek? Oké kell egy ilyen idióta is a csapatba, de valahogy annyira unszimpatikus (bár a többi szereplõnek is ^^)

a Bleach-es kérdésemre meg nem egyértelmû a válasz, a mozi oké hogy vmikor most menõ részeknél van, de az a jump festa nevezetû az mikor jön a képbe, valamikor jóval korábban úgy érzem?

PSN ID.: Beegabor

Frosty01
én a 146. után néztem meg és jó, mert be tudtam illeszteni.

mellesleg a genshikenesre plz kicsit bõvebb választ, mert még mindig nem ugrott be :\

practitioner of the forbidden arts of death

Seth
Na elkezdtem folytatni(ennek így van értelme? ^^) a Bleach-et, annakidején 30. részig néztem. Kérdésem, a Bleach Jump Festa 2005 Anime Tour-t és a mozit hányadik részek után kéne megnéznem?

Bucser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy hozzád közelálló (barát, testvér) halála mindig jobban megvisel mintha csak valaki ismeretlen meghal. Így mûködik az emberi személyiség. Ha ezt nem tudod megérteni sajnálom.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
csak egy kis gaaaaay <#idiota>

Frosty01
spoilerben plz h mi volt, már nem emléxem 😛

Több tucat ember halála nem gyõzte meg, viszont Wolfwood-é igen? Csak nem többet ért az õ élete, mint azé a rakásé? 😄

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Genshiken 2x05-öt nem kellett volna.

Bucser
Vash egy idealista.

Asszem a sorozat közepén van az hogy félreáll és nem próbál meg senkinek segíteni (ugye amikor szakállas részeges és mindig megverik), de végül az sem megoldás hisz nem állhat félre. Nem õ keveri a szart hanem õt keverik bele mindig. Õt találja meg a baj. Õ csak próbálja minimalizálni a veszteségeket és egész gyerekkorában azt tanulta, hogy az élet értékes. legyen szó bárkirõl. Bûnösrõl vagy ártatlan kívülállóról.

Szóval a belsõ vívódása rohadtul megérthetõ... (a legdúrvább szerintem Vash akkor volt amikor a Powerupos ürge szanaszéjjel lõtte a várost és megölt egy csomó embert. Na akkor Vash kiakadt nem gyengén.)

Szerintem kurva jól ki van találva az egész karakter. meg maga a sorozat is. ÉS csak Wolfwood halálával jön rá, hogy el fogja veszteni a számára fontosakat ha nem zárja le az ügyet végre. hisz egész életében a ikertesójával való konfrontációtól menekült.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

NeverwinterKING
nekem tetszett/tetszik Vash ideológiája...
am tényleg kár h meghal. nagyon bírtam.

\"You are fucking crazy people!\"

RelakS
Egyet kell értenem.

Mindenesetre az airing order khrmmm... legalábbis fura <#idiota>

Ezt simán meg lehetett volna oldani Wolfwood halála nélkül is. Kb olyan felesleges volt mint a Death Note-ban Mello halála.

Vash megtanulhatta volna már (Wolfwood halála nélkül is), hogy a hülye ideológiája csak szenvedést okoz. Nem kéne minden esetben mellõzni a bûnözõk és az ártatlan emberek élete közötti választást (hogy az önvédelemrõl még csak ne is beszéljek).

Mellesleg, Wolfwood sokkal szimpatikusabb volt mint Vash. Milly-t is imádtam, pedig nem nagyon szeretem az ilyen típusú karaktereket.

armageddon666
nekem ez azé annyira nem jön be 😄 azé megvan a fulldance ending XD de nekem a God Knows jobban bejön ^^

@

biomage
anyira be indultam keresgéltem Hare Hare Yukai táncot és ezt találtam, a TOP 5ös nél jobb táncos csapatot nem láttam, pedig elég sokat láttam 😄, véleményezétek

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
<#hehe> ez már rég favban van 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

http://www.lohere.net - a MagyarChan

biomage
nekem pont forditval van, a zene nem jönn be az anime viszont megunhatatlan de csak a GOT nagy felhö cirkálo öszeolmása és utáni részeket nem tudom megunni 😄

Ja és van még egy zene amit nem tudok megunni bármenyiszer halgatom 😄 ö lenne az 😊

BEAST
nekem maris sikerult =D ... en most a Kiddy Grade endingjebe bolondultam bele ... mondjuk az anime mar nem tetszik annyira, de elmegy 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

biomage
mindenki meg hal 1x és ezt meg kelett tanulnia vlasnak és hogy ki tartson a végsökig

Más
Ezt a vég zenét meglehet uni? link

mer nem értetted meg az animét hogy mit jelképez azért

biomage
Azért hogy ösze szedje magát és elmenjen a testvéréhez

Trigun

Az utolsó pár rész naná hogy vontatott, de amúgy jó volt.

Csak mi a büdös francnak kellett kinyírni Wolfwood-ot

Én vállalom. Én nézem 😊
Ebben is van cicizés, de inkább csak egy nagy méretû melltartó tulajdonsa után folyik a nyomozás.

Nekem nagyon tetszett.

Bár a történet kicsit hajaz az Evangelionra.

Azt furcsálom hogy a szörnyek kinyírásánál nem vittek bele több kreativitást a dologba. Egy-két próbálkozást kivéve.

Eddig 17 részt láttam. Inkább arra alapszik hogy, a lányok hogy bírkóznak meg a tesztpilótasággal, majd a kész harcokkal, hogy épül fel közöttük a kapcsolat, és mire jutnak a kiszolgáló személyzettel.

Valójában még nekem nem tiszta hogyan mûkszenek a gépek.

A loli érzés-zavarástól eltekintve élvezete.
Bár nekem minden anime tetszik ami szépen van megrajzolva.

ok

fanservice attól még ugyanugy. mint a moe-tan

armageddon666
ezesetben csak simán állítsd be beállításoknál hogy mutassa a felnõtt tartalmat xD

@

NeverwinterKING
én nem rég múltam csak 17 XD

NeverwinterKING
oks^^ most 6.résznél vagyok. kezdenek felpörögni az események

Frosty01
faxt. neverwinter, még nálad is idõsebb vagyok lol 😄
(asszem)

20 leszek nemsoká... :C

CSOCSO
pedofilok?????????????????????????????????????????

mivan???lehet hogy kislanyok vannak benne de csipobol fel tudnam sorolni az animek felet amikrol naponta beszelunk es azokban 10 szer tobb perverzitas van.. amitol kb a pofam lesulne ha latna az anyam , felesegem barataim hogy milyen perverz meseket nezek.. kezdve az FLCL el... mega masik 120 millio anime amiben megy a bugyi mutogatas meg cicizes.. stb..
Facek
Én láttam kb a 6. anime volt amit megnéztem... nekem nagyon tetszett csak volt amikor azt se értettem hogy mi van 😄
NeverwinterKING
thx. de nem tok angolul szal várok míg lesz magyar.
btw ki látta a Lain-t?😮 azt kezdtem el...

RelakS
armageddon666
van hozzá angol 😄 Streamen belenéztem xD beteg 😄

@

NeverwinterKING
van hozzá felirtatod vagy sub nélkül nézted?😮

Ne higyj senkinek.
Discipline
Ezt nezd meg, szorakozasi faktor igen magas! 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

NeverwinterKING
nm 😊
azt ha megnézted akkor kritikát várok ám 😄

armageddon666
jaja. regelj, állítsd be a korod 18+nak, engedélyezd a felnõtt tartalom megjelenítését, állítsd vissza a valódi korod,

gratulálok. kijátszottad a rendszert x))

@

armageddon666
Bible Black? ^^ (nemláttam még csak hallottam róla :c)

@

Köszönöm szépen😊!

"akció" szempontból 😊

NeverwinterKING
mert még kiskorú vagy<#smile>

Frosty01
miért nem tom megnézni az ismeretõt? :/

NeverwinterKING
tess
még nem láttam de egyszer megnézem😊

armageddon666
milyen szempontból jót? "akció" szempontból vagy mondjuk történet?

@

Jut eszembe tud valaki vmilyen jó hentait?😊

armageddon666
felkeltetted az érdeklõdésem <#idiota>

aztán megnéztem az ismertetõjét, és asszem nem kerül be listába ^^ majd ha elfogy a sok másik amit megköll néznem 😄

@

és még legnagyobb alkotást meg se említettem ami nagyon tetszett

dehogynem a berserk lekötött na meg a hellsing.