Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig nem. És? 😄
Attól még miért nem létezik az oldal? (nem mintha kedveltem volna, és 0-nál többször jártam volna ott <#hehe>... lóherén pl sokat hallani errõl)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Nemnem, a "feltörte" szinonímája 😊 Azt hittem egyértelmû :S

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

light00
(Feltételezem) a "köpött" illetve a "feldobta" szinonimája 😛

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Felnyomta? Mi van? Nem értem ezt a szituációt...

Barefoot Gen /movie/

Pár barom felnyomta.

Valami diditforthelulz forum lett belole, de most az sincs. Valami nagy majre van odaat. 😄
http://4chanadmin.blogspot.com/

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

A 4channal mi van? Nem jön be...
Bucser
A specialoknak általában ez a lényege.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

armageddon666
Bosuo Renkin (vagy ilyesmi. Arms Alchemy angolban asszem).
nekem beajánlották hogy nagyon fasza ^^ vélemény innen?
Kaze no Stigma
ezt meg én raktam be a mit nézzek listámba 😄

ez 50 rész kb, meg még van az Azumi amit megkéne néznem... tervezem a téliszünetre a programot 😄

Busou Renkin
Kaze no Stigma
Azumi
Full Metal Panic (mácsoccó)
Full Metal Panic Fumoffu (harmaccó)
Full Metal Panic The Second Raid (másoccó)

ezeket terveztem ^^ valahogy rámjött az FMP 😄 de lehet hogy még a héten elkezdem nézni megint ^^ (ritka hogy valamit 2szer megnézzek)

amúgy a nagy listámban van még 16+16 (16hoz van magyar felirat 16hoz nincs) anime 😄 azokra is sort kell majd keríteni x))

@

Crazy85
hát igen ez a death note special kusza de szerintem igen jo <#worship>

Asus P5K-E - INTEL Core Duo 2 E7200 @3,1GHz - Kingston 2x1GB 1066MHz - Geforce 9600GT

armageddon666
Megnéztem Death Note specialt ^^ néha eléggé kusza volt, ha nem láttam volna a sorozatot nem értettem volna. A Zetsubou Billy-s rész naon jó volt 😊 meg a vége a Film-Sorozat-Special hármasból sztem ennek volt a legjobb

@

csocso14
Honey @ Clover
felénél tartok, nem tudom ki látta eddig, de szerintem nagyon jó, egyedi hangulata van, poénok is vannak benne, de leginkább érzelmekkel teli, ajánlom figyelmetekbe <#nezze>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Pale Cocoon /OVA, 1 ep/

Kezembe került az Akira 1 lemezwesa verziója...

A hátoldalon...

A spórolós rajzolásukról hirhedt japán animációs filmekkel ellnentétben az Akira...

Szóval a japán amimék azért sz*rok de az Akira az más. 😊
Amúgy megnéztem otthon és ott jó.
Meló helyen nézhettem valszeg és má nem emlékeztem rá.
Ott szar a net.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jó kis poén. 😊

Ihaly!
RelakS
Mekkora egy genya ez a Haruhi XD

A 14. ... izé ... 9. részben mikor bevágta azt a vigyort, már sejtettem, hogy Mikuru nem fog örülni annak a napnak 😄

Egyébként kié lehetett a másik kardigán? O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ajánlom is... Ophelia pont az a kari akinek a élet mit sem ér és egyszerre bomlott és kegyetlen + még a harci stílusa isa nagyon jó! + Valamilyen okból a füle is hegyes + az egész megjelenés olyan elfes...

Ráadásul tényleg nem lehet nálla kitalálni hogy a következõ másodpercben mit tesz... Egy olyan karinál aki annyira gyors hogy alig látszik amikor támad ez bizony nem kellemes...

Az eggyik legjobban kitalált karakter a Claymoreban...

Sztem a szereplése után lassú de biztos minõségromlás indul be a sorozatban...
Black Hawk
Lóherén az ördögtarisznya 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Az animét nem láttam de erre felkaptam a fejem 😛
...ha te mondod biztos úgy van 😉

armageddon666
pedig nemegyser volt már ilyen 😊

@

Aha. 😊 Az ilyenekért kapva kapnának... Mivel még a füle is hegyes kráni elfnek tökéletes lenne... 😊
Krán mint Ynev krán?

Jaja. 😊 Az igazi kis csendes õrült figura. 😊

Szívesen fogadnák a Kránban. 😊
Seth
Az ki, Ophelia?? Õ nekem is nagyon tetszett, olyan kis szadista a drága ^^

PSN ID.: Beegabor

Sztem a 4. -eskével a csata a csúcs. Onnantól romlik... Persze ha követték volna a mangát... no de mind1
Seth
jó, nem is gondoltam, hogy 1 nap alatt lezavarod azt a 26 részt 😄

armageddon666
háát nem egyben lesz hanem 4ben sztem ^^

@

Seth
Egyben nézve, nem heti rendszerességgel,ahogy én néztem, lehet hogy jobb lesz. A Raki gyerek nyüglõdései sokat vontak le egy rész értékébõl 😊

armageddon666
ehh már a második vagy aki eztmondja :S kezdek félni 😞

@

Seth
Ugye 😄
Amúgy kb a sorozat felétõl csökken az élvezhetõségi szint, végére már kicsit kínlódtam, nagyon el van rontva

armageddon666
Claymore

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Teresa meghalt :'( könnyezek... tiszta szar... miért kellett neki és miért így? :S végig fostam hogy msot meghal, erre a végén már azthittem hogy na mégsem és happy end lesz. másik pillanatban már keze a földön aztán a feje is :S nagyon rossz 😞((

@

Aha, ja, Mitsume vagy ki beszéde pl.... ha akarod segíthetek, bár áhh, nemtom :S, nem tudok jól angolul.
Nemtom mé lassú nálam, akkor :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Seth
Nálam is jól mûködik

mikszer
Nem kéne lassabbnak lennie, nekem teljesen jól mûködött. Amúgy én 😊 Baromi nagy munka (ezért nincs még kész..)

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Bucser
Igen eléggé depis anime. én jót sírtam rajta anno. Lehet asszonnyal leülök megnézni megint majd😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

armageddon666
Dokuro-chan 2 2. rész (03-04) lejött, megnéztem, tetszett 😄 talán eddigi legjobb rész ^^ nagyonjóó

@

Már ne haragudj, de vmié kurva lassú az angolhoz képest :S :S... amúgy szép munka, hogy fordítotad le? :S

A játék?
Angollal is boldogulok és naggggyooonn naaaaaaaaagyy a meseeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Én eddig hat részt néztem meg és nagyon jó és szinte végig röhögtem<#hehe>.
Élmény nézni játék után a szereplõket megelevenedve<#wink>.
De, ha ezt látom elõször, mármint a mesét, akkor is tetszett volna ennyire valszeg.
Kaolának a hatodik részben a közepénél vagy hol az a beszólása, mikor Motoko megemlíti, hogy talán öngyilkosságra készülnek:
- Milyen íze van az öngyíknak?

Hatalmas....<#idiota><#hehe>.

Love Hina.... Love Hina.... Love Hina.... ruuuuuuuulllzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>
Amúgy thanks!<#wave> A linket.

armageddon666
ez a dating sim amúgy hentai? 😄 régebben (sokkal régebben) kipróbáltam (már ha ez az) de aztán bonyi volt szal hagytam ^^

@

mikszer
majdnem teljesen lefordítva magyarra a Love Hina dating sim itt:
http://sztyanime.uw.hu 😊

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Érdemes megnézni de tényleg negyon szomorú. Ezért Háborús dráma...
Seth
tényleg, de egy háborús drámától mit is vártál? 😊 és igen, érdemes megnézni

PJack
tényleg annyira szomorú a Hotaru No Haka (Szentjánosbogarak temetõje), mint amilyennek mondják?
látta már valaki? esetleg vmi személyes vélemény?
érdemes e megnéznem? 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Nagyon jó a Love Hina!!!!!!!!!!!!!!!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>
Seth ezer thanks a segítségeket!<#wave><#eljen>

Sirály! Thanks!<#wave>

Seth

Seth
26 részes a sorozat, +3 ova (Love Hina Again), +1 Spring Special, +1 Xmas Special, neten vhonnan biztos tölthetõ, amúgy meg gõzös ^^

AMV - Love Hina - Wolfgang Amadeus Mozart - Nozze di Figaro.
Ez a kis szösszenet azé érdekel, mert ott a Love Hina.
No kérdésem az, hogy ebbõllett sorozat, vagy film?
Hol tudnám letölteni?
Mert van egy ilyen játék: Love Hina Sim Date rpg.
Ami engem nagyon megfogott régen, mikor anno játszottam vele és még most is nosztalgiából néha elõveszem.
Aztán láttam azt, amit elõször linkeltem és tök ugyanazok a szereplõk... még az az idegesítõ sötétebb bõrû kis csaj a hülye vicceivel, az a Kaola vagy ki... õ is ott van.
Szal nagyon megnézném valahol a neten a rajzfilmet, ha fent van.