Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól még miért nem létezik az oldal? (nem mintha kedveltem volna, és 0-nál többször jártam volna ott <#hehe>#hehe>... lóherén pl sokat hallani errõl)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
http://4chanadmin.blogspot.com/
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nekem beajánlották hogy nagyon fasza ^^ vélemény innen?
Kaze no Stigma
ezt meg én raktam be a mit nézzek listámba 😄
ez 50 rész kb, meg még van az Azumi amit megkéne néznem... tervezem a téliszünetre a programot 😄
Busou Renkin
Kaze no Stigma
Azumi
Full Metal Panic (mácsoccó)
Full Metal Panic Fumoffu (harmaccó)
Full Metal Panic The Second Raid (másoccó)
ezeket terveztem ^^ valahogy rámjött az FMP 😄 de lehet hogy még a héten elkezdem nézni megint ^^ (ritka hogy valamit 2szer megnézzek)
amúgy a nagy listámban van még 16+16 (16hoz van magyar felirat 16hoz nincs) anime 😄 azokra is sort kell majd keríteni x))
@
Asus P5K-E - INTEL Core Duo 2 E7200 @3,1GHz - Kingston 2x1GB 1066MHz - Geforce 9600GT
@
felénél tartok, nem tudom ki látta eddig, de szerintem nagyon jó, egyedi hangulata van, poénok is vannak benne, de leginkább érzelmekkel teli, ajánlom figyelmetekbe <#nezze>#nezze>
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
A hátoldalon...
A spórolós rajzolásukról hirhedt japán animációs filmekkel ellnentétben az Akira...
Szóval a japán amimék azért sz*rok de az Akira az más. 😊
Meló helyen nézhettem valszeg és má nem emlékeztem rá.
Ott szar a net.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ihaly!
A 14. ... izé ... 9. részben mikor bevágta azt a vigyort, már sejtettem, hogy Mikuru nem fog örülni annak a napnak 😄
Egyébként kié lehetett a másik kardigán? O_o
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ráadásul tényleg nem lehet nálla kitalálni hogy a következõ másodpercben mit tesz... Egy olyan karinál aki annyira gyors hogy alig látszik amikor támad ez bizony nem kellemes...
Az eggyik legjobban kitalált karakter a Claymoreban...
Sztem a szereplése után lassú de biztos minõségromlás indul be a sorozatban...
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
...ha te mondod biztos úgy van 😉
Szívesen fogadnák a Kránban. 😊
PSN ID.: Beegabor
Amúgy kb a sorozat felétõl csökken az élvezhetõségi szint, végére már kicsit kínlódtam, nagyon el van rontva
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
Nemtom mé lassú nálam, akkor :S.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
@
Angollal is boldogulok és naggggyooonn naaaaaaaaagyy a meseeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Én eddig hat részt néztem meg és nagyon jó és szinte végig röhögtem<#hehe>#hehe>.
Élmény nézni játék után a szereplõket megelevenedve<#wink>#wink>.
De, ha ezt látom elõször, mármint a mesét, akkor is tetszett volna ennyire valszeg.
Kaolának a hatodik részben a közepénél vagy hol az a beszólása, mikor Motoko megemlíti, hogy talán öngyilkosságra készülnek:
- Milyen íze van az öngyíknak?
Hatalmas....<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
Love Hina.... Love Hina.... Love Hina.... ruuuuuuuulllzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Amúgy thanks!<#wave>#wave> A linket.
@
http://sztyanime.uw.hu 😊
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
látta már valaki? esetleg vmi személyes vélemény?
érdemes e megnéznem? 😊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Seth ezer thanks a segítségeket!<#wave>#wave><#eljen>#eljen>
Ez a kis szösszenet azé érdekel, mert ott a Love Hina.
No kérdésem az, hogy ebbõllett sorozat, vagy film?
Hol tudnám letölteni?
Mert van egy ilyen játék: Love Hina Sim Date rpg.
Ami engem nagyon megfogott régen, mikor anno játszottam vele és még most is nosztalgiából néha elõveszem.
Aztán láttam azt, amit elõször linkeltem és tök ugyanazok a szereplõk... még az az idegesítõ sötétebb bõrû kis csaj a hülye vicceivel, az a Kaola vagy ki... õ is ott van.
Szal nagyon megnézném valahol a neten a rajzfilmet, ha fent van.