Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
ez nagyon jó lett megcsinálva 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Seth

PSN ID.: Beegabor

light00
Nem értem honnan jött az öt másodperc ebbõl 😄
Akkor már egypercesek mintájára lehetne -mivel fél perc a legtöbb- félpercesek <#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Seth
odaírhatnád hogy megaspoileres 😊, mondjuk relaks-nak már tökmindegy, de másnak esetleg 😄

NeverwinterKING
most néztem meg és nagyon teccett 😄 ennyi 😄
de nem nagyon értem ah mi az a fooly cooly O.o

\"You are fucking crazy people!\"

CSOCSO
D igen csak nem ertem hogy jon ide... nem mondtal semmit csakhogy fooley cooley es egy szmajli.. szal mizu?😄
NeverwinterKING
FLCL
nem láttad?😮

armageddon666
hehe 😄 most akkor elspoilerezted magadnak ? vagy már lement a TVben?

@

CSOCSO
??
NeverwinterKING
Fooly Cooly 😄DD

Seth
Jól, uccsó rész

RelakS
Most néztem meg megint az AMV Hell 4-et, és feltûnt benne egy érdekesség
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MONDOM, SPOILER VESZÉLY!!! 😛 😄 Ha elolvasod, és igazam van, és nem akartad tudni, akkor így jártál 😛 😄
Death Note
Naszal, az egyik klipben úgy nézett ki, mintha Matsuda szitává lõné Light-ot ... vagy legalábbis egy öltönyös pofa.
Ezt jól láttam? O_o

Egyébként azt meg tegnap sajnáltam, hogy Misa-misa dalát nem fordították le, és énekeltették el, csak feliratot raktak alá :/

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
AUU!!!

Gravi Note DN openinget láttátok az Animaxon? <#idiota>

Bulykin
Stranger -Mukou Hadan-
AA
Odab@sz nagyon nagy film, szépen meg van csinálva, a harcok különösen, a történet is faxa, csak ajánlani tudom, nekem kedvenc lett😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Seth
még szerencse hogy az a kezdõkép lecserélhetõ 😊

RelakS
Most mi van? 😄 A legutóbbi verziónak ez (is) a neve :]

NeverwinterKING
thx srácok^^
ezeket majd kiprobálom

Seth
hát én nem állítottam be semmilyen overlayt, semmivel sem rosszabb a kép

armageddon666
na arra gondolok. de azt nem engedi az overlay. szal semmilyen formában nem lehet képet csinálni, ellenben elvileg a leggyorsabb. ez mit jelent? ez terheli legkevésbé a gépet? ha valami másra állítom akkor csúnyább lesz vagy valami? :S

@

Seth
mit akarsz print screenelni? Van benne képlopó funkció

armageddon666
K-lite ^^

chiyo-chans cute player bazmeg xD wáááá ez fájt 😄

szal KLite és abban van minden ^^
MPC beállításoknál ez a render mit számít? képminõségen változtat ha másra álítom ? most overlay van. csak így nincs print screen :S

@

RelakS
jaja, Chiyo-Chan's Cute Player rulz, + Haali media splitter, mert a CCCP-ben lévõ nem vitte a Haruhit (Legalábbis a gyûjtõ .MKV-ket nem értette) ^^

csocso14
K-lite azt jó napot

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Seth
cccp, semmi más nincs fenn nálam

NeverwinterKING
tényleg. most h felmerült a téma. milyen codecet használtok?😮 kiváncsi lennék. mer én mindig codecekkel küzdõk és elegem van már belõle. :|

RelakS
Nálam a következõk vannak:
DirectShow video: Haali's Video Renderer
RealMedia video: System default
QuickTime video: System default

Faxán mennek a feliratok vele, meg a printscreen ^^

Seth
hogyne lenne, van felirat betöltése funkció, ha nem aktív akkor beállításoknál asszem az outputnál mindent directx9-re és VMR9-re kell rakni

Hegi90
gg-t csak mkv-be találom, azt meg nem viszi a bsplayer még cccp-vel sem...
csak classic media player viszi, de arra meg nincs felirat input 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

armageddon666
igazából miért shinsennel nézed? :S Code Geass az vagy :CCC

@

Hegi90
Ööö
akadt egy kis problémám...
anime még mindig a code geass, felirat hozzá a .ssa, de a 8. résztõl csúszik a felirat, ezt milyen progival lehetne szabályozni? vagy tudtok, a shinsen-sub féle verziokhoz feliratot? :S

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Ja, ltáom már elõtte írta vki 😛

Hegi90
Valójában az a hibája, hogy a felirat az nem ass keterjesztésû, hanem ssa.

Pfff 😄
Nem semmi <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Seth

Pisis bugyis kaja? o.O

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

CSOCSO
nekikezdtem a honey and clovernek
egesz erdekesen kezdodik

elso ket resz tetszett. holnap folyt.

ui: az openingben a pisis bugyis kaja a legzsirabb 😄 az eszmeletlen😄
CSOCSO
sokat nem hagysz ki.. de azert jo a sorozat neha 😄

en azert mar varom a harmadik evadot de mire kijon az osszes 😞 meg masik ket ev mire be is fejezodik😄
Hmuda
Az animék szappanoperája. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Seth
Én pont azért fejeztem be félúton már az 1. szériát,mert olvastam hogy még a 2. évadban sem jött össze senki senkivel,és ez idegesít 😄

Hmuda
Karasuma tényleg ritka unszimpatikus karakter, és Tenam is idegesítõ mert úgy bálványozza. Én személy szerint a Yakumo/Harima végkifejletben reménykedek. Vannak is utalások, remélem kezdenek vele valamit.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CSOCSO
hat ezaz

schol rumble spoiler:

az is tetszett mikor harima meg a dokineni volt egyutt a lakasban..sajna nem tortent semmi...

az lett volna jo ha harima meg a szoszi csaj kozott megy a szarakodas/savazas.. utaljak egymast meg minden es harima osszejott volna egy kicsit a dokicsajjal, persze harima nem is gondolja komolyan csak neki olyan tokmindegy legalabb van valaki.. a doki persze tokre ra van zombulva harimara de emiatt a szoszike feltekenylett volna.. stb stb stb. szal tobb drama es tobb szerelem kellett volna de ket resz alatt szinte semmi nem tortent😞 emiatt nem tetszik olyan nagyon ez a sorozat.

Karasuma...az az idiota csako akibe szerelmes Tenma.. juj.. az kiallhatatlanul semmilyen a csako.. legalabb lenne ontudatlanul halal romantikus vagy valami.. jojjon ki allandoan ugy a lepes hogy semmit nem akar megis romantikus amiert tenma annyiert meg van bolondulva erte.. de igy?? az ember egy nagy nulla.. idegesito is..
davidka003
Átírtam és tökéletesen viszi a VLC Player.
Kösz a tippet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

armageddon666
van valakinek MyAnimeList regisztrációja illetve listája? ha igen plz írja be a nickjét :K felvenném friendsbe

@

Bulykin
én GOM player-t használok, sztek tök fasza😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Frosty01
😄 próbáld meg átírni a felirat kiterjesztését erre: .ssa , és akkor elvileg a bsplayer viszi

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
szedj le egy CCCP vagy K-lite codec packot. mind2 felrakja Media Player Classicot (illetve klite biztos, cccp nemtom) aztán nem lesz gondod semmivel ^^

edit: hellsing op megy. vajon milyen képet rakott be ez a szutyok bannernak ami elvileg random XD

@

csocso14
Media Player Classic még a másik megoldás.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

JetAudio? AZ új verziói elég leprák, de nekem az egyetlen lejátszó, ami minden féle feliratot korrektul kezel, ellentétben a BSP-vel vagy a VLC-vel.

Hmuda
mpc?

davidka003
Leszedtem ezt a Code Geasst és van egy ilyen fájl:

<01>.mkv film
<01>.ass magyar felirat

Se BS Player, se VLC Player nem játssza le a feliratot. Mivel próbáljam?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;