Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nem. Ha jól sejtem ott is olyan nyaff a csaj ?

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

armageddon666
angolul néztem ^^ magyar feliratban feltételezem úgysincsenek lefordítva a falfirkák... (mondjuk második évad második felében az angolban sincsenek)

@

Frosty01
Goodbye Teacher Despair-hoz van már végig feliratozás? mert AA-n január óta nem raktak fel, addig meg szorgalmasan készítették, szal gondolom oda csak "elfelejtették kitenni" ... bár nem tudom. valaki valamit tud?

practitioner of the forbidden arts of death

A TV-s sorozatot láttad már?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

A szokásos stílus-, avagy minõségváltás.

Mennyit tud nyavalyogni a csajszi...

Miért?

Read Or Die OVA.

Elsõ 2 rész eszméletlen jóra sikeredett, a harmadikban most járok a 11. percnél, de már legszívesebben a falba verném a fejemet.

CSOCSO
MUHAHAHAAH 😄😄😄

az szep

keressetek ra arra hogy estelle - american boy
"This video is not available in your country."

CSOCSO
AMV nek valo zene

szvsz egesz pofas.. nagyon passzolna valami vicces anime ala..mit gondoltok?
CSOCSO
hulye amcsi aszondja imadja a school rumblet mert a legalabb egy befejezett anime... 😄😄😄 LOOOOl MIVAN?? hol lett az befejezve?? nalam valami kimaradt? esetleg mar kijott az egesz harmadik szeria ?😄😄: ( tudom hogy nem de mindegy)
Hmuda
Megmarad. Ha szereted a romantikus komédiát akkor tökéletes választás volt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

armageddon666
1. rész jóvolt ^^ remélem marad a színvonal 😄
(am sorry a spamért XD)

@

Frosty01
egésségedre <#nyes><#smile>

armageddon666
nah megtaláltam... ám mivel lassan jön, és School Rumble meg fennvan gõzön ^^ így azt kezdem el 😄

@

armageddon666
OOOH NOOOOOES!

nem találom Nanohat :S ill találtam egy fasza releaset , de nemtom letölteni... nincs seed. gõzön persze hogy nincs fenn -.- helpmee

@

Enosh Chan
Sziasztok!
Nem tudjatok veletlenul, hogy a 6. One Piece filmnek ki a rajzoloja es van-e mas munkaja?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

armageddon666
Lucky Star 18. rész 13:24-13:34 (perc:másodperc)
legjobb xD akárhányszor megnézem röhögnöm kell XD

http://www.youtube.com/watch?v=UeW9bMARJHA
itt 3. perctõl XD

@

Frosty01
jogos 😊

armageddon666
igen 😄DDD School Rumblerõl egyrészt azt hallottam jó, másrészt elég sok iskolai élet meg ecchi animét láttam mostanában szal ezért inkább a nanohara hajlok xD magical girlt már úgyis régóta akarok nézni ha más nem nosztalgiából (Sailor Moon xDDDDD de annyira elvetemült nemvagyok hogy azt leszedjem :K pedig emlékeim szerint tök jó volt XD)

@

armageddon666
Going too far viszont tetszett :K

@

SCHOOL RUMBLE. Komolyan, ezt pénzfeldobással kell eldöntened ? 😄

Én is, de az fiúknak való magical girl-ös. Erre gondoltam 😄
(nem is baj hogy csak 2 részes lett... olyan mintha a 'going too far'-t meghosszabbították volna még 2 résszel)

armageddon666
na az speciel olyan amit kényszerbõl néztem végig Excel Saga után, és messze alulmarad szerintem... nem tetszett :\

most viszont pénzfeldobás lesz hogy School Rumble vagy Nanoha :C bár sztem nanoha mert másrészt nézem a kanokont és hááát eléggé csalódás :\ de 1 ecchi elég most ^^ (lehet túl sokat láttam már? :S)

@

De, egyet biztos: Puni Puni Poemi.

armageddon666
Lehet hogy kérdeztem már, de látta valaki a Mahou Shoujo Lyrical Nanoha-t? vélemény róla? ^^ fiúként is élvezhetõ? 😄 (mert ha jóltom a MagicalGirl animéket nem nekünk találták ki :K)

(meg csak úgy érdeklõdnék a fõszereplõ koráról O.o loli vagy sem xD)

@

Bucser
borzalmasan összecsapott a vége.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Frosty01
jaja az is nagyon jó 😊

Seth:
hát igen. bár nem is mai cucc, azt azért megemlíteném 😊
és most lett pont vége, és még a vége is fogjukráhogy jó, ahhoz képest ahogy ez lenni szokott hogy egy tök átlag anime átmegy az õrületbe a végére, itt egész happy end lett ^^

Seth
Igen, azt már jobban ajánlom ^^, szép történet

PSN ID.: Beegabor

CSOCSO
hm....amugy sincs idom uj animekra.. tele van a vincsim mindenfelevel.. most is vagy 10 anime kozul kellett valasztanom hogy minek kezdjek neki. school lifeosokbol kicsit elegem van.. a Last Exile meg eleg erdekesnek nez ki szal elkezdtem azt.
Seth
Nekem nem tetszett, elején jó volt, de aztán meguntam. Animáció is vegyes volt, hol jó, hol pocsék, mintha 1 hét alatt kellett volna összedobniuk egy-egy részt.

PSN ID.: Beegabor

CSOCSO
rakeresek majd. 😊
Frosty01
Blue Gendert nézem mostanában és arra jöttem rá hogy nagyon tetszik! 😄D alig bírom abbahagyni a nézését, és szerintem jobb mint az Evangelion... vagy legalábbis egy lapra tenném vele attól függetlenül hogy szinte közel se ugyanarról szól vagy ilyesmi 😊
szal.. aki nem látta annak nagyon ajánlom!
jó kis mecha-scifi-akció-bogárirtó 😊)

Black Hawk
már mûködik az otaku

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Treblakos
manga még megy és elvileg anime-bõl is lesz új évad, de azt még senki sem tudja mikor
de végén is érezni, hogy kívánja a folytatást

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Bandi 18
Hello

Nem tudjátok hogy mi lett a Hiddeleafteam és az otakushakai oldalával? Egyik sem jön be már egy hete kb.

CSOCSO
befejeztem a claymore-t....

haaaaaaaaaaaaat nem teljesen ezt vartam tole.
nem tudom hogy szeressem a veget avagy ne.. mindenesetre elveztem. hianyozni fog hogy nincs tobb resz amit nezni lehet. 😞
Treblakos

Ez melyik animebõl van?
cicából kijövõ lézer már utómunka szvsz 😊

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Frosty01
újratelepítés után bs player rendesen müködik 😮

köszi relaks! ez is sokat segített 😊

RelakSfromhome
Miért kéne, hogy ugyanaz legyen? Kiválasztod a videófájlt, az alatta lévõ sorban meg a hangfájlt. Akár külön könyvtárban is lehetnek!
Vagy te nem a File->Open File (CTRL+O) ablakkal próbáltad?
(Open: ide kell a videó fájl, Dub: ide meg a hang)
Ezután Jobb gomb a videón, Audio, majd kiválasztod a hangfájlt.

Valamiért wmv-vel nem mûködik, de pl az Utawarerumono Special 1 tök ruán hatott a Portalból vett Still Alive-val :]
Sem a fájlnév, sem a könyvtár nem volt azonos

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CSOCSO
hat... valszeg azert bleach mert nem lattad mondjuk a blood+ ot.. ahhoz mar ezerszer kozelebb all mint a a bleachez..

Bulykin
Tales of Phantasia
10/9
a grafika nagyon szép, a csaták nagyon királyul vannak megcsinálva, a történet is fasza, egyedül csak a vér hiányzott az animébõl😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ronihun
nézem a Claymoret és tetszik nekem néha Bleach,DN hatása van mintha hollowokat ölnének stb de jo

...

Frosty01
igen, csak azzal megy, de az is csak akkor jó ha a két fájl neve ugyanaz 😊

és sajnos dvdn nem tudom átírni 😄

NeverwinterKING
Toki wo Kakeru Shoujo-t akartam megnézni de csúszik a felirat meg hang. állítgattam össze-vissza... végére olyan ideges voltam ha majdnem betörtem a monitort :|

\"You are fucking crazy people!\"

RelakS
MPC-t próbáltad már? A megnyitásnál ki lehet választani egy hangfájlt is a videó mellé, csak utána jobbgombos menübõl be kell állítani, hogy az szóljon

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bulykin
The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk
az elsõ rész alapján elég jónak tûnik, úgy néz ki ez is hetente nézõs fasza kis anime lesz, elég vicces is, szal egyenlõre best😄
Az AA jó döntést hozott, amikor elkezdték az anime fordítását😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Frosty01
skacok, hogy a viharba lehet hozzáadni egy külsõ hangfájlt egy videóhoz? (blue gender) mert ez a mocsokság bs player hibaüzenetet ír ki, crystal playerben szürke a gombja, és nem lehet rákattintani, a nyomorult wm player csak akkor csinálja ha ugyanaz a két fájl neve, gom playerben nem találok ilyesmit. és az összes része dvdn van meg, és nem akarom egyenként felmásolgatni a gépre, és ugy átnevezgetni, hanem szeretném normálisra megcsinálni, szóval valaki segítene? lassan már tényleg sírok XD<#szomoru1>

Barátnõmnek benyûjtom a kérlemet. Talán õ mutatna valamiféle hajlandóságot, vagy a húgom <#idiota>

Én családdal inkább 100% vérengzést nézek, lehetõleg minnél több fiatalkorú halála jelenjen meg.

biomage
ez jó volt <#idiota>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8