Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
@
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
PSN ID.: Beegabor
Faxééé kellett megváltoztatni N szinkronhangját?!!?!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Mert akkor benne van.
keress torrenten, hátha van mellékelve vhova eng sub is
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Soul eater 5öt akarok nézni magyar felirattal.A felirat formázott ASS a late night showhoz,nekem meg sima Raw van...A baj az,hogy se a gom,se az SMplayer nem nyitja meg rendesen a feliratot,mert az ékezetek helyén buzi umalutos a meg copyright meg mindenféle más idióta jelek vannak..Egyedül a Media player classic tudja normálisan megnyitni,de 5 másodpercet késik a felirat,mert az elején ki irja a late night showt,az enyém meg ugye sima és nem tom állitani a feliratkéslelteést(Régen volt vmi az play->filtersben volt vami directshow v mi a franc azzal tudtam késleltetni de most meg az sincs ott..Próbáltam feliratszerkesztõkkel,azok is máár ugy nyitják meg h hülye jelekkel és konvertálás után már a media player classic is ezeket az idióta jelekkel mutatja.Hogy lehet normálisan megcsinálni?(nem akarok late night showt szedni).
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
legjobb reszek mikor harima a szoke csajjal hulyeskedett
@
CSocso-nak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Antifaces - Anime
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És egy eleinte unszimpi karakter lett a végére a kedvencem.
És megint csak azt tudom mondani hogy nagyon jó film.
tetszik az osszes karakter, meg egy szerelmi szalat is el tudnek kepzelni a hosszu haju masodpilota es claus kozott 😄
most fejeztem be a 11. reszt.. hat ennek a reszen mar erdekes dolgok tortentek nem is igazan ertelm jelenleg mi tortent de majd holnap folytatom.
Ááá, csak úgy 4 vagy 5 😄
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
áááh tanulnom kéne de nemtom abbahagyni xD
@