Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egészen megy 38-as részig, ha jól ösze számolod 24+2+12=38
szal két évadot adnak le
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
h&c elsõ évad 24 rész + 2 spec.
h&c második évad 12 rész
practitioner of the forbidden arts of death
a H Bettü végén járok 😊 láttam Honey and Glover 😊 nézem 24 részes 😊 mondom magamban jó ránézek az animax weblapra hogy megtudjam hol jár ez az anime 😄 ere kiderül hogy ma a 25-26 rész lesz látha xD az meg hogy lehetséges? amikor csak 24 részes csak 😄, aztán rájöttem 😄 ezek az idioták egyberaktak két évadot xD
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ara csak viccböl irtam az egészet 😄 tudom hogy nagyon jó anime 😊
LISTA
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
A karakterek tényleg szerethetõk ^^ bár a szöszi kiscsaj idegesített már :S oké értem én hogy *nemspoilerezek* de akkoris -.-
Aztán a megõrüléses részek... nézz AMVt róla 😛 és meglátod xD
és jó a hangulat is 😄
(és a haláli kacajuk x)) legjobb 😄 Rena és Mion FTW!!!
@
Jó sztori, aranyos szerethetõ karakterek "aha te mondod xD ", akik néha nagyon durván megõrülnek "mármint véresre öl valakit? 😄", és jó hangulat "ja hogy a haláli kacajra érted, az tényleg jó hangulat, csak viccelek 😄"
tényleg igy van?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
myanimelist
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ahhoz képest, hogy spoilerrõl vitatkoztatok, röpködtek a spoilerek is <#wow3>#wow3>
Még ha nem is olyan ûbernagyok...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
szal még nem teljes
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
anime listám 😊 legalább is még csak enyit találtam meg 😄
Mellesleg én mindig úgy nézek egy animét hogy élvezem, de utána, meg néha közben is felötlik bennem hogy hmm, most biztos ez fog történni mert nagyon úgy áll, és jéééé tényleg , vagy éppen mégsem.
Lényeges történés: ez nem az volt. ez egy nyílvánvaló esemény szvsz :\
@
PSN ID.: Beegabor
...
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
"Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!"
...
gondoltam h lehet h az animébe még nem halt meg csak majd a folytatásban fog v vmi. ne mis az a gond h meghal e v nem igen lehet gondolni h meghal de azért ha elkezdesz egy animét ami tetszik akárhogy gondolod h a fögonosz meghal attol még jobb ha nem tudod mi az anime vége.
...
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
@
...
Lene egy kérdésem, kb hány anime lett kiadva eddig? azért kérdem mert kevésnek tartom a 3900, ezt a számot az animelist.net-röl számoltam mi, mert 195 oldal van és 20 anime látható egy oldalom szal 3900
Az anime követi a mangát, de a 16x. résznél abbahagyták az anime készítését, és visszatérnek, ha a manga véglegesen befejezõdött. Ez a jövõ héten fog bekövetkezni erõleláthatólag, vagy legalábbis barátnõm véleménye szerint a sztorit nem fogják tovább csûrni csavarni, mert már sok kulcsfontosságú esemény történt. (ezt csak azért tettem hozzá mert én magam nem láttam/olvastam végig)
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
még dolgozom rajtuk.. <#idiota>#idiota>
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Akik listát vezetnek azoknak javaslom a MyAnimeList használatát. Jobban áttekinthetõ, könnyebben kezelhetõ, több funkció, MangaList is van benne 😛
http://myanimelist.net/animelist/armageddon666
ízelítõ ^^ bár engem a csicsa nem érdekel szal csak benyomtam egy beépített stylet, de ha jóltudom teljesen testreszabható XD
@