Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
befejeztem a puni puni poemyt... agybeteg egy ova.... sulyos 😊
armageddon666
nekem is ezek jönnek be ^^ mondjuk egyszer felpróbálnék egy kimonót szamurájkarddal 😄 sztem fasza lenne XD

@

Frosty01
nekem fõleg a japán hagyományok, a kultura tetszik, meg ugy minden együtt, szerintem nagyon megvan a hangulata, igaz én sem jutottam el odáig hogy majmoljam õket 😊))
sztem hülyén is néznék ki szamurájkardal, meg olyan kimonoban vagy mi :FF

practitioner of the forbidden arts of death

Treblakos
szerintem egész korrekt cikk 😊
attól, hogy szeretem animeokat, még nem kezdtem el majmolni japánokat, mint pár ismerõsöm(mondjuk mindenki azt tesz amit akar).
én egyébként Japánt a tradíciók és a fejlettebb társadalom miatt szeretem, nem tökéletes, de fejlettebb mint kishazánk.

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Aimee B, bár nincs több ilyesmi zenéje :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bulykin
passz...olvasgass a kommentek között, bár én nem találtam semmi infót ott se😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Még valami ez egy igazi japcsi énekes ? Ha igen mi a real neve ?

Bulykin
má' én is nézném mióta, csak várom hogy egyben meglegyen az összes felirata és akkor egyszerre az egészet😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://btjunkie.org/torrent/Devil-May-Cry-Anime-Original-Soundtrack-OST-EliXiR-mp3/44321535f665f788b69e895e5b108055a6b1a64e284e

Valaki nem tudja Devil May Cry ost-je honnan beszerezhetõ?

Frosty01
meghalt a projekt?
vagy esetleg van tovább is, csak aa-ra még nem került ki? tud valaki valamit róla? :\\\

Frosty01
most nézem, elsõ fejezettel az elõbb végeztem pont. nagyon szép anime.

lemike
lehet hogy már volt de
jó kis DN paródia

Bulykin
Tsubasa Chronicle
most kezdtem el nézni és nagyon fasza így 5 rész után, igaz pont a legizgalmasabb résznál hagytam abba, de hát még csak ennyit töltöttem leXD

Treblakos
Nekem nagyon tetszett, mind grafikailag és zeneileg is.
Történet sem a szokásos happyend, de nagyon megható(elkövette a hibát, hogy szakítás után nézte meg).

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Frosty01
ez a happy world nagyon nagy 😄

CSOCSO
jezusom.. ez a puni puni poemy nagyon agybaj😄😄😄😄 angolul olvasni is nehez olyan gyorsan beszelnek.. az angol szinkronban meg tobb marhasag van, csunyabban is beszelnek de azt mar tenyleg nagyon nehez megerteni sok helyen
Bulykin
hát lazán^^ nem hittem volna, hogy ennyire szép lesz...leesett az állam😊
nem rossz szerintem, de a vége olyan hülye, olyan hirtelen van vége, nah mind1, egy 10/8 adok<#vigyor2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Hmuda
Történetileg nem túl mély, de a látvány az eddigi legszebb mit valaha láttam. Az lazán elviszi a hátán.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bulykin
Látta már valaki a Byousoku 5 Centimeter(5 Centimeters per Second)??
most töltöm és nem igazán az én stílusom, de érdekel, kíváncsi vagyok milyen lehet^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

RelakS
pont ezért kapott "Dropped" kategóriát :]
Bár lehet, érdemes lenne megnézni, a nagybunyókat meg csak áttekerni...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
én azokat be sem raktam listába révén nem tudom hány részt láttam...

@

Lunki88
Tudna nekem valaki a Berserk-hez hasonló animét ajánlani? Claymore már kilõve. 😊
Az elsõt még nem láttam személy szerint, a második kettõt igen.

Mivel az a helyzet, hogy olyan ember is láthatja aki még soha életében nem kostolt animét, azért meggondolandó, de nem elképzelhetetlen lenne megnézni valamelyiket.

(például vajon mit gondoljon egy olyan, aki életében elõször egy Puni Puni Poemi-t lát animeként?) <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

biomage
ezeket tudnám ajánlani
01 + 02 + 03

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
Ja
Az egyiket nem láttam az elejétõl, a másikat levették a mûsorról. Most meg már nem is tervezem a megnézését 😛
Bár a DB elsõ részén (és a manga elsõ kötetén) betegre röhögtem magam

biomage
DB + DBZ dropped? <#idiota>
Ez most mindenkinek szól 😊 kb 2000 óta nézek hentait, ugy hogy természetes hogy ilyen sokat láttok a listámon 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
Nesztek, én is beállok a sorba:

..::AnimE::..<under construction>
..::MangA::..

RelakS
Elfen lied dropped? <#idiota>

armageddon666
látom sokaknak bejött ez a MyAnimeList xD ugye milyen jókat találok? XD
biomage... izé... Go get a life! vagy valami XD

@

CSOCSO
hat en birtam vagy 10 reszig.. vagy valami hasonlo.. 6-7-8? kb odaig sem tortent semmi
Fú, én ezt így nem mertem volna kimondani <#hehe>

Hehe: A+ B+ stb... <#idiota>

Csak gondolj vissza a Death Note indulására 😉

Tetszik ez az új lista-dolog, én egyenlõre még nem rakom össze mert ma például Cosplay találkára megyek, holnaptól meg telekre megyünk haverokkal.

Esetleg tudtok valami nagyon rövidet ajánlani, ami fõleg: nevetõs? (kevesebb mint 12 rész)

Seth
B+,50%-a hentai 😄

PSN ID.: Beegabor

biomage
Na megcsináltam a teljes listát.
Elég kemény szám jött ki 😄

Frosty01
nekem nagyon tetszett. megfogott a környezet, a sztori, meg úgy minden benne :]

Hmuda
Lehet egyesek már láttak Ramune itókát egy-két animében. Most szerencsém volt megkóstolni egy natúr és egy dinnyés változatot. Síma cukros lónyál, de az üveg miatt poén. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

davidka003
"nektek tetszett a honey and clover?"

2 rész után töröltem.<#levele>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

mikszer
H&C-t szeressük 😄
lista itt<#idiota>

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

CSOCSO
kinek mi a vicces. szvsz harmat gyenge volt.. az meg egyenesen idegesitett hogy egy gyonyoru kiscsajt az esetek 90% ban idiotan rajzoltak... nemtom mi a stilus neve.. mikor csak kerek feher szemeket rajzolnak neki sok vonallal... pl.. meg a tobbi.. olyan helyzetekben is igy rajzoltak meg mikor nem kellett volna.

biomage
te meg miröl beszélsz? tele van vicces jelenettel 😊

CSOCSO
nektek tetszett a honey and clover? egyike volt a nagyon keves animenak amit abbahagytam kb 10 resz utan mert szvsz nagyon unalmas volt.
Bulykin
Bucser...amit ajánlottál az a Vagabond manga az nagyon fasza, már el is olvastam az eddig lefordított részeket😄
Nem tudod, hogy kb. milyen idõközönként szokták elkészíteni a fordításokat? vagy te nem magyarul olvasod?

Frosty01
pff 😄
elég maszek cucc lehet... anno DN-es baki se volt semmi ^^

btw. nem nézek tv-t és ebbõl adódóan nem nagyon tudhattam hogy mire gondolsz 😄

Black Hawk
Ráadásul a szinkronja is jó😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

biomage
na végre megérteted xD
Az elözö héten is volt egy nagy baki az animaxon xD a szombaton vettitet kamichu hanga más volt, a következö rész hangját lehetet halani 😄

Frosty01
😊
értem. igy már világos 😄

Seth
jahogy animaxos

PSN ID.: Beegabor

Frosty01
jahogy animaxos? vagy máshol? vagy ... eee 😄 nem értelek

biomage