Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
PSN ID.: Beegabor
#21620: Úgyse hallod a filmtõl ha csámcsognak...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
@
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
igen lesz 😄 elvileg picit feltuningolták a graft meg a hangokat ^^ úgy hallottam nagyon jó. Megkéne nézni :S csak moziban... hááát... nem szeretek moziba járni :\
@
@
nagyméretû gif
ezt vicces lenne elsütni xD
sorry az... offért? XD mehetnének humoros képekbe csak ott nem értenék õket -.-
@
@
több Dominic, több Anemone, több Gekko-state 😄
MAL-on 5 favorit lehet... hát Death Note-t kivettem ^^ és Eureka bement a helyére 😄 már hiányzik E7 -.- többet akarok x)) 10/10
@
nomeg euroka is!! nekem nem volt idom mostansag az e7 esre de kb a 28. resznel tartok
és Eva rulz --.--
am E7 szerintem picit NGE×FMA (nemtom miért FMA, de valahogy az ugrott be róla 😄)
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
@
...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
---
Slágerrádióban akkor nem mondták hogy ártalmasak az animék? wow...
---
Miután elég animét láttál nem lesznek annyira hasonlóak a hangok 😊 jó persze vannak többen is semleges hanggal amiket így nehéz elkülöníteni, de azért tényleg, egy
Nakata Jouji hangja, vagy hogy nõt is mondjak Noto Mamiko hangja... Ezeket nehéz összekeverni máséval 😛
@
PSN ID.: Beegabor
ket fele modon tudsz alakitani az idozitesen.. ha szerencsed van akkor csak siman eltolod az egeszet hatrebb vagy elorebb
ha nincs akkor nyomsz egy ctrl+b kombinaciot es ott beirod hogy mikor hangzik el a legelso es legutolso mondat es ahhoz igazitja az egeszet.
ez akkor kall ha mondjuk elcsusztatod akarmennyivel a feliratot es az elejen jo a felirat de a vegen meg mindig nem.. ergo nem eleg csusztatni a feliratot de meg sztreccselni is kellett.
vilagos?
Azt akarja mondani, hogy keress olyan beállítást, amivel az egész felirat megjelenési idejét lehet csúsztatni valamennyivel. Az a 0,53 másodperc az csak egy hasraütés szerû példa volt.
Most már nem értek semmit!
itt én csak azt látom a programban, hogy mikor jelenjen meg a felirat, és mikor tûnjön el...
De hát nem minden részben ugyanakkor jelennek meg a feliratok
Akkor mi ez a +0,53 sec? :S
arról nem beszélve hogy gyorsabbis így minthogyha mondjuk a megfelelõ verziót töltenéd le.
@
de a francnak sincsen kede 31 epizód feliratát átírni :-/
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ezek a fleiratok egyébként melyik Sailor Moon részekhez vannak idõzítve? mert az enyémeimnél elcsúsznak! 😞
...
Nem tudtok esetleg mondani nekem egy oldalt ahol ezek a részek beszerezhetõk akár angol, akár japán nyelvvel, de mindneképpen magyar fleirattal?
Hálás lennék érte!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oks, így vágom, csak férfimaszk volt rajta 😄
Nézd meg a Her problems részt, abban is szerepel ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE