Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mangáján azt a szalagot láttam hogy "legnépszerûbb tinilány akármi" úgyhogy inkább hagytam. 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Seth
NANA -ról van vkinek véleménye? Még régebben megnéztem úgy 3 részt de aztán megláttam hogy majdnem 50 részes a sorozat és ez elriasztott (nem vagyok hozzászokva a hosszú sorozatokhoz😄 ) Mert amúgy tetszett az elsõ 3 , csak ha ellaposodik a sorozat akkor neki sem kezdek mert csak csalódás lesz

PSN ID.: Beegabor

Áram, nyersanyag, idõ... ez mind pénz <#idiota>

#21620: Úgyse hallod a filmtõl ha csámcsognak...

Death Note után akartam valami vidámat, és mivel Fumoffu-t nem tudtam még1szer megnézni, nekikezdtem a DearS-nek, picit talán Dokoru chan utánérzete van, de eddig nagyon jó, aki szereti az idiótaságokat nézze meg 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
igaz😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
na most azt mondom neked hogy animére talán kevésbé sajnálnám a pénzt mint mondjuk egy játékra 😛 jó persze nem mindre... sõt, nem midnre amire 10-est adtam 😄 De mondjuk Evangeliont azt megvenném ^^

@

Bulykin
meg ingyé' van😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
az, itthon nem csámcsognak a fülemben és kényelmesebb is ^^ meg ha ki kell mennem mellékhelységbe akko rnyomok egy pauset azt jólvan 😄

@

Black Hawk
Te is az a letöltõs forma vagy 😄?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
Hír

igen lesz 😄 elvileg picit feltuningolták a graft meg a hangokat ^^ úgy hallottam nagyon jó. Megkéne nézni :S csak moziban... hááát... nem szeretek moziba járni :\

@

Seth
Nem is tudtam hogy lesz moziban Perfect Blue, szép a plakátja ^^

Count Adyn
so true xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

armageddon666
egyik képet nem rakja be? :S

unlimited essay works.jpg

@

armageddon666
Shounen animék
nagyméretû gif

ezt vicces lenne elsütni xD

sorry az... offért? XD mehetnének humoros képekbe csak ott nem értenék õket -.-

@

User Tags 😄AS😄AS😄:AS

"punk or some shit but it sounds good"

armageddon666
ehh.. most olvasgatom Wikit... hát a manga az durvább mint az anime O.o meg sötétebb... meg... na mind1 x.x

@

CSOCSO
😊
armageddon666
Nah vége... rövid volt :\ bár visszatekintve sok volt az ismétlõdés benne de menetközben fel sem tûnt ^^ bírtam volna még nézni 😄 kicsit több fillerrel vagy valami x)))
több Dominic, több Anemone, több Gekko-state 😄

MAL-on 5 favorit lehet... hát Death Note-t kivettem ^^ és Eureka bement a helyére 😄 már hiányzik E7 -.- többet akarok x)) 10/10

@

CSOCSO
NGE RULEZ!!!

nomeg euroka is!! nekem nem volt idom mostansag az e7 esre de kb a 28. resznel tartok
armageddon666
Eva mondjuk nem a szokványos mecha szerintem.
és Eva rulz --.--
am E7 szerintem picit NGE×FMA (nemtom miért FMA, de valahogy az ugrott be róla 😄)

@

Black Hawk
(Utána néz az Eureka-nak) pfúúú bazz meha 😄 azt az evangelion egy életre megútáltatta velem... (vicc: a bannerba NGE jelent meg)

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
Én meg mindjárt végzek Eureka-val 😞 de nemakaroook... alig van már vissza :S de akkor vége lesz 😞 és az nemjó... ÁÁÁÁH... najó mégiscsak továbbnézem :K olyan kevés ez az 50 rész is :S

@

Black Hawk
Most végeztem a mononoke hime-vel és csak annyit bánok hogy eddig nem néztem meg. Ahozz képest hogy 11 éves anime a grafikája is nagyon szép. A történet meg baromi tetszetõs... Szóval alapmûnek számít szerintem.

ronihun
vagy esetleg BS Playerrel ha megnyitod akkor ctrl+ valamivel de ezt elfelejtettem :S e ltudod csusztatni.bár az a program talán jobb

...

Broafka
ööö, azt hiszem igen, próba szekerce! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

armageddon666
örömmel látom hogy léteznek olyanok akik megértik mikor össze-vissza írok, hogy mire gondoltam 😄
---
Slágerrádióban akkor nem mondták hogy ártalmasak az animék? wow...
---
Miután elég animét láttál nem lesznek annyira hasonlóak a hangok 😊 jó persze vannak többen is semleges hanggal amiket így nehéz elkülöníteni, de azért tényleg, egy
Nakata Jouji hangja, vagy hogy nõt is mondjak Noto Mamiko hangja... Ezeket nehéz összekeverni máséval 😛

@

Seth
Volt,de szar se volt benne

Volt már ? 😮

mondjuk ha azt volt képük említeni...szerintem az olyan álomvilágos amerikai baromságok meg disneys hülyeségek ezerszer ártalmasabbak.

😄

Seth
Kapcsoljatok slágerrádióra most. Bumerángban a gyerekekre ártalmas mesékrõl lesz szó. Tuti animéket említenek majd 😊

Csak épp néztem Death Note ot magyarul és hülyén hangzott a szinkron, és megnéztem japánul is, az meg tökre hasonlított valakijére 😄

Alucard
CSOCSO
megnyitod a feliratot es a progiban tudod allitani hogy mennyivel csusztassa el az OSSZES sort.. ergo nem kell egyesével allitgatnod...........

ket fele modon tudsz alakitani az idozitesen.. ha szerencsed van akkor csak siman eltolod az egeszet hatrebb vagy elorebb

ha nincs akkor nyomsz egy ctrl+b kombinaciot es ott beirod hogy mikor hangzik el a legelso es legutolso mondat es ahhoz igazitja az egeszet.
ez akkor kall ha mondjuk elcsusztatod akarmennyivel a feliratot es az elejen jo a felirat de a vegen meg mindig nem.. ergo nem eleg csusztatni a feliratot de meg sztreccselni is kellett.

vilagos?
majd ha jobban megimered hallod majd a különbséget. 😊 Egy Nakata Jouji ( Alucar ) hangot nehéz elfelejteni...
Micsoda aláírás!!! 😄DDD

Azt akarja mondani, hogy keress olyan beállítást, amivel az egész felirat megjelenési idejét lehet csúsztatni valamennyivel. Az a 0,53 másodperc az csak egy hasraütés szerû példa volt.

Broafka
mi? :-/

Most már nem értek semmit!

itt én csak azt látom a programban, hogy mikor jelenjen meg a felirat, és mikor tûnjön el...

De hát nem minden részben ugyanakkor jelennek meg a feliratok
Akkor mi ez a +0,53 sec? :S

armageddon666
hát azért szerintem nem mind1 hogy manuálisan részenként kb 100 (bár sztem van több is) idõt írsz át, vagy részenként 1 helyre beírod hogy +0,53sec és akkor máris klappol minden...

arról nem beszélve hogy gyorsabbis így minthogyha mondjuk a megfelelõ verziót töltenéd le.

@

Broafka
hát én ezt letöltöttem de ennek az ég világon semmi értelme, most ugyanezt meg lehet csinálni manuálisan is, hogy megnyitom a feliratot, és átírom az idõket...

de a francnak sincsen kede 31 epizód feliratát átírni :-/

RelakS
inkább csak hasonlóak

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Minden japánnak ugyanolyan hangja van v csak a szinkronszínések azonosak ?

Sztem ez, de nem láttam, szóval nem vagyok benne biztos.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

davidka003
Melyik anime ez?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Subtitle Workshop 😉

Broafka
de jó, köszi! 😊
ezek a fleiratok egyébként melyik Sailor Moon részekhez vannak idõzítve? mert az enyémeimnél elcsúsznak! 😞

ronihun
itt ha erre gondoltál van hozzá magyar felirat.

...

Broafka
Hali, én csak egyetlen animét keresek, a Sailor Moon utolsó évadját, elméletileg Sailor Moon Stars annak a neve, japánul meg is találtam, de csak angol fleirat ovlt hozzá.

Nem tudtok esetleg mondani nekem egy oldalt ahol ezek a részek beszerezhetõk akár angol, akár japán nyelvvel, de mindneképpen magyar fleirattal?

Hálás lennék érte!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Oks, így vágom, csak férfimaszk volt rajta 😄

RelakS
Akkor egyrõl beszéltünk!
Nézd meg a Her problems részt, abban is szerepel ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
õ a backup, akirõl Sousuke is beszél, és akit Kaname leszerel, mikor azzal a pofával szobára megy

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Nah, szal, az a csaj aki a lézerpontot használta a 13. rész vége fele.