Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
van hozzá felirat az oldalon...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

igen,az Ergo Proxyt nézegetem,de kár,h ehhez sincs szinkron. Feliratosan v legalább angol hanggal jó volna. De így...

Bulykin
hát...olyan mint a Samurai 7...a Samurai Champloo(sztem)
scifi meg thriller például az Ergo Proxy.
Egy tipp csak neked: keresésnél kiválasztod a számodra tetszõ mûfajt(okat) és kiad sok animét...nos megnézed õket ami úgy találomra megtetszik címrõl, értékelésrõl stb., elolvasod az ismertetõt és ha tetszik akkor letöltöd😊 én így szoktam<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

RelakS
Ja, a 7 Szamuráj az Kurosawa Akira filmje 😄

(七人の侍 Shichinin no Samurai)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Akkor az😊 De ahelyett h kijavítasz,segíthetsz is😊

Bulykin
<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
Samurai 7

Hy mindenki! Ha létezik olyan anime mint a 7 Samurai,akkor pls írjátok le a címét. És érdekelne Scifi,thriller anime is.
ui:regeltem már az anime addictsra,tom,h ott vannak animék,csak hát nemtom h melyik az igazán jó,és megnézni meg nem akarom mindet😊

Bulykin
naja<#idiota>

Seth
az kit érdekel? 😊

PSN ID.: Beegabor

biomage
igen uncutos de sajna angol felirat rávan égetve 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

macleod2005
kösz, meglesem<#vigyor4>

Seth
Gõzösön a Shoc változat úgy rémlik uncut verzió,próbáld ki

macleod2005
Na most álltam neki a Gantz-nak (egyelõre csak a mangának, ugyanis az anime vágatlan válltozata nem felelhetõ a "videotk"ban).
Nagyon jó kis Sci-fi horror, sok harcal, vérrel, és erotikával.
Ajánlom mindenkinek, aki elmúlt 18 éves, és lelkileg fel van készülve rá.
(Igen..., fájni fog egykét helyen, nagyon...)

Seth
Ez van, nekem sose jött be Verselõ Lina és csapata

A Hellsing rõl tud vki vmit ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Black Hawk
Ünneprontó 😛

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Bulykin
Blood+
Így másfél rész után nagyon állat<#idiota>
Holnap folytatom, remélem tartja ezt a szintet😊

Seth
Hát nem vmi nagy szám szerintem, bár nekem a régiek sem jöttek be

Black Hawk
Én biztos hogy nem bírom ki. Ha jól emlékszem a Try az 97 es sorozat szóval közel 11 évet kellett rá várni az õs anime-fanoknak 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
IGGEEEEENNN!!!!!

de sztem megvárom míg kijön végig 😄
remélem hogy EZT licenszeli animax és szinkronizálja és a régi szinkronszínészekkel x) bírtam a szinkronját 😄 sztem tökre hasonlít az eredetihez ^^ ráadásul verselve beszélnek 😛 ez nagy + sztem xD ettõl függetlenül luv eredeti is 😄 Hayashibara Megumi ^^

@

Seth
vki keveri az FMA-t az FMP-vel 😊

Cat FMA-t, Full Metal Alchemist-et említette, nem a FM Panic-ot

Black Hawk
És most az elsõ rész után hozzáfûzöm hogy hozza a formáját 😄

FMP is jóféle, bár abból a 2. évad tetszett a legjobban.

Black Hawk
ÉÉÉÉSS igen elindult a Slayers REVOLUTION
OP

CSOCSO
hat hja.. ez stilus kerdese...

jo volt a FMP de azert annyira nem tetszett...

CSOCSO
minami-ke valaki? most szedem allitolag nagyon zsir! 13 resz
Hát lehet csak nem az én stílusom, sztem a legjobb a Full Metal Alchemist és a Dokoru-chan.

CSOCSO
neeem, nem volt benne vampir.. a dramara irtam hogy berserk.

nem volt sztorija? szerintem nezd meg ujra.. egyik legjobb a nime.

animenfo-n 9 esre all

Berserk, vámpír ? (régen láttam és akkor nem is tetszett, mert nem nagyon volt storyja v nem tom, de vámpír tuti nem volt 😄)

CSOCSO
Berserket ajanlom... esetleg a claymore-t

berserk nagyon zsir volt, aszem lassan itt is az ideje hogy ujranezzem
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.141

Ez ahogy nézem pont az 😄
Itt keresgess.

tudnátok dráma mûfajú animéket mondani,a vámpírokkal való kapcsolat nem hátrány,illetve lehetnek benne horror elemek is esetleg szerelem a rajzolás pedig szép legyen.nem nekem kell az egyik ismerösöm megkért hogy keressek neki ilyen típusút.szóval ha tudtok ilyesmit ne tartsátok magatokban.például az ilyenek tetszettek neki:blood+,vampire knight.

armageddon666
Haruihból? 😄 és talán Yuki... bár az is lehet hogy Mikuru de azt azért kétlem ^^

@

Seth
Nekem az a 0. rész tetszett legjobban 😊

Mikuru-Beeeam ^^

RelakSfromhome
van a vetítési sorrend, az idõsorrend, és a DVD sorrend.
A vetítési sorrend jó nagy zagyvalék, egyedül az egymással szoros kapcsolatban álló részek vannak sorrendben, azok is csak egymáshoz képest.
A DVD sorrend tulajdonképpen idõsorrend (cronologikal), azzal a különbséggel, hogy az Asahina Mikuru kalandjai a 0. epizód a 11. (vagy 12.? ) helyett

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ebben az utolsó rész az utolsó rész ? Vagy faszán meg van írva h ne is az utolsóban essen le a lényeg hanem már elõtte csak azt vetítik utolsónak ?

Suzumiya Haruhi 😊 És a földönkivüli csaj velõs magyarázata 😊

RelakS
Ejnye, nem tudtam betenni aláírásnak, hogy:

この銀河を統括する情報統合思念体によって造られた対有機生命体コンタクト用ヒューマノイド・インターフェース

😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na, ki jön rá, mibõl van? 😄
Kiejtés:
Kono ginga o toukatsu suru jouhou tougou shinen tai ni yotte tsukurareta tai yuuki seimeitai kontakuto you hyuumanoido intaafeesu
fordítás:
Egy szerves életforma kapcsolat-célú emberszabású illesztõ egység, amit az ezt a galaxist irányító Adat Egységesítõ Tudat Entitás készített.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

NeverwinterKING
megnéztem mai hime-t nagyon teccett. olyan fordulatok vannak benne mire én nem számítottam. sztem nagyon jó lett.
school days-t is meg tekintettem. az se rossz. a vége kicsit morbid, de tûrhetõ 😄

\"You are fucking crazy people!\"

Hmuda
Igen, ez csak egy Excel-Saga spinoff akar lenni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

biomage
igen csak két részböl ál 😊 és ova

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

A Puni Puni Poemi tényleg csak 2 ova-ból áll ? 😮
illetve a Daimaho Toge-t honnan tudnám beszerezni ? pm-ben is jöhet ha itt tilos :S

Seth
Kisebb eltérések vannak, de ugyanaz mint az anime

Nem tudom, de szerintem annál aminél az anime abbamaradt, nem lehet továbbmenni sehogy.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Death Note ugyanaz mint a sorozat ? Bár gondolom nem megy tovább a storyban (mint a Berserk)

Tudom, a 2. vagy 3. OVÁt még láttam aztán jött más õrület, és gyorsan elfelejtettem, hogy ne kelljen várakozással tölteni az idõt 😄

Nem tudom mikor jön, még a Death Note-ot és a Spirált megvenném szívesen ha jönne.

armageddon666
oh... Hellsing manga ^^ 2. kötet mikor jön ? 😄 asszem 4. kötetig már 2szer láttam a storyt de akkoris kéne ^^ (Hellsing OVA 1-az-1-ben a manga 😄)

@

Hát lehet hogy jó, de lutrira nem akartam kiadni 2000 forintot. Elég volt hogy a Libriben vettem egy Hellsing mangát és egy japán szakácskönyvet 😄

Seth
😄 akkor én szeretem a tinilányos sorozatokat bakker,mert én az összes romantikus sorozatot abba a kategóriába sorolom <#idiota> Az a baja hogy életszerû,hétköznapi dolgok vannak benne és én azt (is) szeretem ^^