Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
scifi meg thriller például az Ergo Proxy.
Egy tipp csak neked: keresésnél kiválasztod a számodra tetszõ mûfajt(okat) és kiad sok animét...nos megnézed õket ami úgy találomra megtetszik címrõl, értékelésrõl stb., elolvasod az ismertetõt és ha tetszik akkor letöltöd😊 én így szoktam<#vigyor3>#vigyor3>
(七人の侍 Shichinin no Samurai)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ui:regeltem már az anime addictsra,tom,h ott vannak animék,csak hát nemtom h melyik az igazán jó,és megnézni meg nem akarom mindet😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nagyon jó kis Sci-fi horror, sok harcal, vérrel, és erotikával.
Ajánlom mindenkinek, aki elmúlt 18 éves, és lelkileg fel van készülve rá.
(Igen..., fájni fog egykét helyen, nagyon...)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Így másfél rész után nagyon állat<#idiota>#idiota>
Holnap folytatom, remélem tartja ezt a szintet😊
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
de sztem megvárom míg kijön végig 😄
remélem hogy EZT licenszeli animax és szinkronizálja és a régi szinkronszínészekkel x) bírtam a szinkronját 😄 sztem tökre hasonlít az eredetihez ^^ ráadásul verselve beszélnek 😛 ez nagy + sztem xD ettõl függetlenül luv eredeti is 😄 Hayashibara Megumi ^^
@
Cat FMA-t, Full Metal Alchemist-et említette, nem a FM Panic-ot
PSN ID.: Beegabor
OP
nem volt sztorija? szerintem nezd meg ujra.. egyik legjobb a nime.
animenfo-n 9 esre all
berserk nagyon zsir volt, aszem lassan itt is az ideje hogy ujranezzem
A vetítési sorrend jó nagy zagyvalék, egyedül az egymással szoros kapcsolatban álló részek vannak sorrendben, azok is csak egymáshoz képest.
A DVD sorrend tulajdonképpen idõsorrend (cronologikal), azzal a különbséggel, hogy az Asahina Mikuru kalandjai a 0. epizód a 11. (vagy 12.? ) helyett
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
この銀河を統括する情報統合思念体によって造られた対有機生命体コンタクト用ヒューマノイド・インターフェース
😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiejtés:
Kono ginga o toukatsu suru jouhou tougou shinen tai ni yotte tsukurareta tai yuuki seimeitai kontakuto you hyuumanoido intaafeesu
fordítás:
Egy szerves életforma kapcsolat-célú emberszabású illesztõ egység, amit az ezt a galaxist irányító Adat Egységesítõ Tudat Entitás készített.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
school days-t is meg tekintettem. az se rossz. a vége kicsit morbid, de tûrhetõ 😄
\"You are fucking crazy people!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
illetve a Daimaho Toge-t honnan tudnám beszerezni ? pm-ben is jöhet ha itt tilos :S
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nem tudom mikor jön, még a Death Note-ot és a Spirált megvenném szívesen ha jönne.
@