72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Boldog Szülinapot! :)
  • Lelouch
    Kevés a 12 rész? Ha jól tudom, lesz belőle hentai is. XD
  • Máté94
    AA-n az ismertető pontosan elmondja miért csak egy részes:)
  • LasDen #32879
    ez a Cencoroll.....nagyon elvont, furcsa és mégis fasza...:D kár hogy csak egy részes...egy pár részes ovat elviseltem volna belőle, kicsit több háttér anyaggal :D
  • Malakai
    Ja és BSZ! :)
  • Malakai
    Asobi no Iku yo! : "Új" akció-ecchi-neko-hárem izé, de csalódás, talán kevésbé agyatlan valamit vártam. Azért nézem tovább, azthiszem...
  • BEAST #32876
    Boldog születésnapot. :)
  • LeventeV
    kösz mindenkinek
  • BEAST #32874
    A 3 közül mindenképp a Princess Lover tetszett a leginkább. Szimpatikus főszereplő, aranyos és értelmes lányok érdekes történet. apróbb butaságokkal, de első végignézésre igazából fel sem tűntek. :D

Asu no Yoichiben nekem szimpatikusabb volt a főszereplő és a történet is "kerekebbnek" tűnt. A Sacred Blacksmithet meg mintha félbe vágták volna, de maga a világ és a sztori nagyon érdekelt. Végülis nem tudnám megmondani melyik a jobb/rosszabb. :)
  • armageddon666
    mármint nézési sorrend vagy minőségi sorrend? :D
    Mert nézési ez lesz nekem valszeg. Viszont ha minőségi az sem nagy baj, mert bár romló tendencia, de Asu no Yoichit egész jónak mondják Boobsmithhez képest, de ha te nem így látod, lehet tényleg így van, és akkor nem lesz annyira vészes :)
  • BEAST #32872
    Princess Lover, Sacred Blacksmith, Asu no Yoichi. Nagyon jó hármas, nekem mindegyik tetszett, kb ebben a sorrendben. :)
  • armageddon666
    reméltem ír még valaki így rész végéig magamban tartottam xD

Norio Wakamotonak most a szerepe is jó :) mondjuk szerintem csak Supporting, de mégis. És ez a befolyásos nagyfőnök karakter is eltér a kliséktől személyiségben. Nem olyan ellenszenves, és abszolút másképp viselkedett mint vártam :D

Eddig minden olyan kliséktől eltérő volt :D Vagy rég láttam klisés animét... nagyon tetszik, végig vigyorogtam az egész rész alatt :D még most is mosoly ül az arcomon, valahogy olyan jó aurája van az egésznek :D viszont azonnal megismerünk 2 első ránézésre szimpatikus lányt (bár még egyik sem beszélt sokat), ami viszont kellemetlen, mert ugye választani kell :) szóval lesz még bonyodalom :D

Elkezdtem mert 12 részes, de ez nagyon kevés lesz :S
  • armageddon666
    + Norio Wakamoto, instant win :D
  • Máté94
    Boldog Születésnapot!:DD
  • armageddon666
    Princess Lover 11 perc után:
    Gondoltam nézek egy kis agyatlan ecchit...
    csalódtam. bár még csak 11 perc telt el...
    DE EZ SOKKAL TÖBB ANNÁL! nagyon nem a tucat-háremekhez hasonlít O.o illetve az első csaj személyisége, meg a reakciója egy kis mellfogdosásra is más mint a megszokottak :D Na nézem tovább. Azt hiszem ez jó lesz O.o

Közben töltöm Sacred Blacksmitht (nagyon alacsony pontszám) és Asu no Yoichi tervbe van véve, de vagy E-D releaset kéne keresni, vagy AniYoshit megvárni... CoalGuyst is néztem volna eddig, csak itt annyi rosszat írtatok róla -.- meg már anidb commentekben is olvastam. Chihirotól amiket eddig láttam jók voltak, de ez speciel állítólag gáz. (és kiragadott minták alapján is)
  • armageddon666
    jééé, öröm és animé... boldog börszdéjt! :))
  • RelakS
    jétényleg... Sok boldog animét ... izé, születésnapot
  • LasDen #32865
    télleg...akkor öröm és bódottá....heppi születésnapot....
  • LeventeV
    köszi
  • Lelouch
    Mostanában én is le vagyok lassulva. :S

Amúgy boldog születésnapot!
  • Máté94
    Végeztem Mayoi Neko Overrun-nal is.
    Hát ha nem lett volna borzalmas a magyar sub amit a Naruto Senin csinált akkor élvezni is lehetett volna. De így.... na mindegy. Kikapcsolódásnak megfelelő:)
  • Ruley
    Kösz, feljegyeztem őket. Shojou-t eddíg nem is nagyon néztem, egyedül a Kaichou wa Maid-sama-t, ami tetszett a maga módján, de persze attól még ezek is lehetnek hasonlóak a kedvenceimhez.

Közben a Gunslinger Girl-t is elkezdtem letölteni. Ez meg a Chaos;Head VN együtt majd jól kiegyenlítik a hangulatot.
  • efti
    Azok alapjan amikre 9est adtal en a Lovely Complexet vagy a Kare Kano-t ajanlanam
  • Jakuza001
    Hat mit mondjak jo par hianyzik rola. :D
    Hikaru no Go-t ki ne hagyd, mert megbanod :D
    Amugy meg nem latom a listan a Samurai Champloo-t, Claymore-t, Death Note-t,Sen to Chihiro no Kamikakushi-t,Mononoke Hime-t,Stranger Mukou Hadan-t stb,etc :D
    Szal elobb nezd meg ezeket, majd ha befejezted, akkor kapsz uj cimeket, addig NINCS!!! :D
  • armageddon666
    láttam róla egyszer egy összehasonlító képet, és azóta úgy vagyok vele hogy
    Keanu Spike
  • LasDen #32857
    nem vagyok ideges...:D poánnak szántam :D
  • Seth
    Keanu kezd Spike szerepére gyúrni.A haja már egész jó XD

• Ruley
    Nekem meg hótt üres.

Már vagy egy hónapja nem láttam egy jó kis 9/10-est, azelőtt meg egy hónapig megint nem.

Légyszi ajánljatok már valamit az eddigi preferenciáim alapján! (ott van lenn a Mal az aláírásomban). Shonen akciót és/vagy fantasyt nem kérek, egyébként bármi jöhet.
  • Máté94
    Köszi!
  • Lelouch
    Keep The Beats
  • Máté94
    És melyik albumban van benne?
  • Lelouch
    Kiadták.
  • Máté94
    Amúgy kiadták már az AB! 4. epizód OP-jának változatát?
  • ronihun
    Már pár napja elkezdtem a Reborn!-t most járok a 12. résznél, de nagyon tetszik, bár tudom még a 20. részig csak bevezetés meg minden de látom benne a potenciált, emlékeztet arra mikor még a naruto meg a bleach is nézhető volt :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mások is írták már, de Te voltál, aki eszembe juttatta, hogy feltegyem a listára :) Köszönöm.
  • armageddon666
    Najó, ippeg nem :D
  • armageddon666
    nekem is.
  • Ruley
    Nyugi már, így is több PtW-je van mint amennyit eddíg összesen megnézett!
  • LasDen #32844
    de nem eléggé :D
  • Lunki88
    Látom a Gungrave is bekerült, csak hogy megnyugodjak. :D