72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hmm... Bartucz Attila ... nem rémlett, hogy mikor cserélték le a csajt :D -
Érdekes, mert az élőszereplős nyomkutatósdikat megnézem. (Monk, Psych, néha amikor olyanom van valamelyik helyszínelők) De anime-ben valahogy nem bírom az ilyesmit. Például a Detective Conan-t sem birom nézni. :) -
az amúgy sem szimpatikus Near női szinkronhangja azért eléggé rossz választás volt
(ha jól rémlik pár rész után cserélték is férfira)
-
Pont mostanában gondolkoztam rajta, hogy meg kéne még egyszer nézni a Death Note-ot magyarul. Nekem nagyon bejött a szinkron. -
Engem is csak a hype toszogat a további részek megnézésére.
A gerincferdüléses gülüszemű 'L' kibaszottul idegesít - valószínűleg gyilkos hangulatban másképp néznék rá, de ebben a szar esős időjárásban nem nagyon van hangulatom ehhez a szereplőhöz.
-
1. Lucy Nyuu (E.L.)
2. Nana (E.L.) + Nagisa Furukawa (Clannad)
3. Yuri Nakamura (A.B)
-
Miután
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meghal L tényleg kicsit gáz lesz -
Egyszer mindenképp megéri megnézni. Szerintem sem volt jó, de fontos lecke lehet, mert "hype" alapján nagyjából egy kategóriába sorolnám az Elfen Lied-del. :P Bár az utóbbiban legalább voltak értékelhető érzelmek :D -
Szinkronnal nézem.
Azért a Death Note-ot ne emeljük egy élőszereplős valódi krimi szintjére...
-
Yoko TTGL XD -
akkor most dobd, mert a közepétől mély zuhanásba kezd -
ezek szerint krimit sem nézel, jól gondolom?
Mindenesetre a DN esetén tényleg kell egy lelkiállapot időnként, hogy kövesd a történést, pedig szinkronnal néztem
-
Hát, valószínűleg érdekes eredménye lenne...
Egyre inkább hajlok a Death Note elfelejtésére.
-
lehetne névtelen szavazást csinálni a topikban, abból kiderülne, hogy mely karakter a legnépszerűbb köreinkben :) -
Apatikusan: ez azokat a listákat is minősíti.
-
felőlem nézhetsz bármilyen listát, L a legtöbben benne van a top 10-ben -
Tudom, csak ez kikívánkozott. :) -
azt úgy nézd hogy a MAL userek 10 karaktert rakhatnak be kedvencekbe
a lista csak annyit jelez hogy hány embernek van benne ebben a 10es listájában
ilyen listán meg fennakadni baromság -
Megnézed az első tízet és máris látszik mennyire komolytalan a lista. Naruto, Ichigo, Luffy, Light és L mint legjobb karakterek? Szerintem egyik sem érdemli meg a helyezését. Valószínűleg a többség inkább néz egy pár "végtelen" animet hétről hétre mint több rövidebb sorozatot. Ezért a választék is kisebb lesz számukra.
Lelouch sem éppen első, de legalább tényleg jó karakter volt. Holo meg csak 29. bleh :/ -
-
Azzal, hogy Lucy csak a 19., máris komolytalanná vált számomra ez a lista.
-
Vége valaki akinek nem tetszik :) -
pedig a legjobb karakter az egész sorozatban
itt sem véletlenül lett a második -
Hát, 8 rész után még nem osztom a véleményedet...
"L" arca - főképp szeme - kifejezetten idegesít.
-
-
Nekem tetszett, egyszer simán nézhető. :) -
hat pedig a Death note jo anime. -
A Shounen Onmyouji-ról tudtok valamit mondani? Megéri belevágni? Mondjuk ez a 26 rész nem túl sok szóval lehet el is kezdem nézni. :) -
Hát eddig nem nagyon nyűgöz le a Death Note... talán azért, mert eddig más stílussal szórakoztattam magam...
-
Természetesen elég :) -
Ez elég? Van még két scan is, de nem tudom ide be merjem-e rakni. :P -
azt tudom, de én azért céloztam arra hogy nem, mert nem értek egyet. mutass forrást ha ilyen komoly dolgokkal dobálózol 
mint ez a szmájli
vagy esetleg ez
-
kösz mégegyszer mindenkinek
-
Én arra céloztam, hogy hentai anime lesz...
-
arra céloztam hogy nem lesz hentai, hanem van. De amúgy egy anime hentai is elképzelhető lehetne akár... de gondolom szinkronszínészek nem adnák hozzá a hangjukat, úgy meg már nem ugyanaz :) + cenzúrázott is lenne xD a VNből meg van uncensored is. -
És? Attól még a szereplők ugyanazok lesznek. :) -
Hentai Visual Novelből készült :) -
? -
Hát az codálatosz lesz. :/ -
nem kell ilyen kioktatva mondani....