72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Amugy, ha Yuri karaktere tetszett, akkor nézd meg a Suzumiya Haruhi no Yuuutsu-t :)
  • Zomil
    Örülök, h Dokuro-chan tetszett :D
    De persze az openingje a legjobb :D
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem is - talán az időjárás, talán a belpolitikai helyzet, de leginkább, a fáradtság lehet az oka. Mindenki szívesen húzna már nyaralni, vagy otthon "dögleni".
  • LasDen #33040
    saikano :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, a "Hikaru no Go"-t még nem is tudtam beszerezni - de a "plan to watch" listába minden vele kapcsolatost betettem :)
  • Ruley
    Csak nekem tűnik úgy hogy már 1-2 hete folyton feszültebbek vagyunk mint általában?
  • Jakuza001
    Nem lattam, ellenben ajanlottam mar kismillio animet. :D
    Kivancsian varom mar a hozzaszolast, hogy a Hikaru no Go milyen volt. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tears of Tiara-t láttad? Milyen?
    [Hétvégén elég beszerzésre került a Rizelmine teljes, a Tears of Tiara, a Refrain Blue.]

• IMYke2.0.0.0
    Én sem értem a dolgot.
  • Jakuza001
    Mar megint vihar van a biliben. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Elhiheted, én csak tudom, hogy mikor sértődök be - ezen tényleg ne vitatkozzunk.
    Írásban írásjelekkel szokás kifejezni a hangulatot. Szerintem, semmivel sem jeleztem, hogy megharagudtam volna, és innentől kezdve csak szájtépés minden más.
    Az aláírásomnak története van - utáltam, hogy mindig oda kellett írni, hogy "szerény véleményem szerint", "én úgy gondolom" stb. Az aláírással megspórolom a köntörfalazást.

• Győri Devi
    Én nem tudok olyan verzióról amiben vér is lenne és arról sem, hogy lesz-e. Nekem annyira nem hiányzott belőle, mert jó volt anélkül is, de ha emberi karakterekkel lett volna nekem is hiányzott volna szerintem. Inkább azt lenne jó tudni mikor lesz neki folytatása, ha lesz egyáltalán...

Amúgy egy új FAQ meg készülőben van már amiatt nem kell aggódni.
  • Seth
    Igen, így könnyen lehet takarózni, ha vitába kerekedsz.Akárcsak a "Szigorúan magánvélemény." aláírásoddal.

Na mind1, nem kívánok veled vitatkozni,ebben te tapasztaltabb vagy.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha azt hiszed, hogy megsértődtem, akkor tévedsz. Nem véletlen, hogy semmiféle rosszalló hangulatjelet nem tettem a hozzászólásomba.
  • Seth
    Csak viccelek, francnak veszel mindent komolyan.Majd ha azt mondtam volna, hogy egy ****** vagy, akkor reklamálhatnál
  • IMYke2.0.0.0
    Ne menjünk át személyeskedésbe jó?

A Dokuo-chan-nal legalább jót nevettem - ezért volt jó.
  • Seth
    Fene az ízlésficamoddal.Dokuro-chan öhöm.... XD

Egy tipp, ha emberi sorsok érdekelnek, Saikano aka She, the ultimate weapon.
  • qtab986
    A Cat Shit One-nak (most jelent meg, amiben tevékkel harcolnak) van olyan verziója is, ami véres? Azt nem szeretném, hogy valaki fitogtassa, honnan lehet letölteni, de én sehol se láttam véres változatot. Kerestem "blood" és "bloody" kifejezésekkel, de semmi.

PS.: A FAQ címe, ahova a link irányít a banner alatt, már nem létezik. Továbbküld egy domain aukciót reklámozó oldalra.
  • IMYke2.0.0.0
    A hétvégémet a "Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan" mentette meg - rohadtul bánom, hogy a "Death Note"-tal ba... bazíroztam el a két napot.
  • RelakS
    váltottam pengére ^^
  • Gurren
    minek nézitek
  • RelakS
    Most meg bleach XD Kész káosz az Animax
  • Lelouch
    Én már meg sem lepődök.
  • RelakS
    Hogyazanimaxkrvaannyát

Várom az égenjárókat, erre Conan
  • armageddon666
    Háháháháháháhá AA :D az már CA egy ideje :D Cartoon Addicts :D csodálom hogy nincs még Spongyabob ismertető XD
  • Lelouch
    Szerintem is beférne, de a KyoAni egyszerűen már nem foglalkozik ilyenekkel. Az FMP TSR óta nem csináltak semmilyen akció/mecha animét.

seiyuu-probléma: Szerintem ez nem olyan számottevő. Az Evangelion moviek és a DB Kai esetében se észleltem semmilyen nagyobb visszaesést vagy változást, pedig már 10 év eltelt mindkettőnél, hogy újra fel lettek kérve ugyanarra a szerepre a seiyuuk.
  • Bulykin
    de ismert és AA-n is fent van, gondoltam érdekel valakit
  • armageddon666
    Szerintem meg simán beférne a többi project mellé.
    Időbeni késlekedésben meg ott látom a problémát, hogy a seiyuuk is emberek :S megöregszenek, meghalnak... :(
  • Zomil
    Én örülnék neki, mert ugy tudom még van pár regény.
    Meg ott vannak a fumoffu regények is, annak is lehetne egy uj évadot csinálni :)
  • Lelouch
    Mostanában szedtek már elő régebbi címeket is, és nem nagyon fürödtek be velük.(Evangelion, DB, FMA)
    A KyoAni mostani arculatába tényleg nem illene bele, de szerintem nem lenne megoldhatatlan egy stúdióváltás...

• Ruley
    Elvileg lenne, csak ugye már öt éve a legutolsó sorozatnak, és ahhogy telik az idő egyre kisebb rá az esély, (üzleileg kockázatosabb olyat folytatni aminek közben demográfiailag eltolódott a célközönsége), másrészt a legutóbbi két sorozatot még a KyoAnio csinálta, de nekik azóta már van jobb dolguk is, mióta elkapta őket a Haruhi és a K-on! sikere.
  • Lelouch
    Várható még valami FMP anime folytatás? Elvileg még lenne mit feldolgozni.
  • armageddon666
    Ja. Év, hónap, nap. Miért?
  • IMYke2.0.0.0
    Lehetséges az, hogy a dátumot csak így - 1-1 írásjellel - írják Japánul?
    Japán topik
  • armageddon666
    >Anime topic
    >Avatar
    >Nickelodeon
  • IMYke2.0.0.0
    Mert a vége érdekel - de csak az.
    Ha "jó" lesz, akkor megnézem a 2 nagy filmet is.
    Most még csak nem tetszik a sorozat. Hivatalosan utálni csak úgy tudom, ha teljesen ismerem.
  • Ruley
    Biztos vagy benne? Mitől lesz valami objektíven alacsony színvonalú? Nem csak attól hogy egy nagy rakás ember kollektíven szarnak tartja, és nincs olyan csoport ami ellent mondana nekik? Ahogy a szavak automatikusan azt jelentik amire az emberek használják őket, így a "szar" és a "mestermű" szavak is azt jelentik amire közmegegyezéssel alkalmazzuk, nem?

Egyébként rdekes hogy akartam is példákat mondani, és nem sikerült. Filmekben, könyvekben, TV műsorokban, stb. mindenhol van egy-két közutálatnak örvendő "legroszabb", meg egy-két érinthetetlen "mestermű", de animében mintha ezek a végletek hiányoznának, mindent vannak akik szeretnek és akik nem szeretnek.

• BEAST #33006
    Nekem tetszett ez a elemekkel harcművészesdi, nem bántam meg, hogy megnéztem. :) Viszont amikor megláttam a moziverzió reklámját majdnem sírva fakadtam. :/
  • Győri Devi
    Hogyan bírsz megnézni ennyi részt , ha ennyire szenvedsz? Mazohista állat vagy XD
  • Bulykin
    "A Nickelodeon berendelte a The Legend of The Korra-t at Avatar: The Last Airbender készítőitől. A 2011-ben startoló sorozat afféle folytatás lesz, a legújabb Avatar-ról fog szólni, egy fiatal lányról. A történet az Airbender után 70 évvel fog játszódni."

én elkezdtem annó a Last Airbender-t, de abbamaradt...