72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Most mélyen... legbelül... meghalt bennem valami. :/ -
Light mellett voltam mindig ^^
L-t elején nem csíptem, aztán megkedveltem, aztán ellene szurkoltam továbbra is...
N meg M meg pfff... nem kellettek volna... A Rewrite első részének jó a befejezése ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Light megőrül, röhög L sírjánál, aztán Ryuk megöli. -
Majd a végén mond el :DD -
tegnap láttam én is :D betegek akik ilyet kitalálnak
de akkor még rakjunk a lapátra epik kéjon koszpléj :D -
Még a manga felénél se járok.
De az sokat elmond, hogy az anime kb. 27 fejezetet dolgozott fel a 77 fejezetes mangából.
-
Nekem nem volt ilyen gondom. Így adták ki, ezt kell szeretni. :D
Amúgy elküldheted privibe, hogy mi is volt valójában.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár, hogy a végén nem derül ki semmi.
Szóval ez is olyan, aminél a manga nélkül nem alakulhat ki teljes kép. -
Köszönöm, utánanézek. -
Ha már Death Note:
- L és "követőinek" - N-nek - az agyalása a sírba tudott kergetni.
[[[[Poirot-n, Charlie Chan-on, Simon Templar-on, Columbo-n, Kojak-en, Derrick-en, Miss Marple-n stb. nőttem fel!]]]]
- A "szimpatikus rossz" karakter erőltetése nem volt gond, mert lehetett vele azonosulni [az eredendő emberi gonoszság megszüntetése utáni vágy, isten komplexussal megspékelve - minden csak nézőpont kérdése]. -
Én akkor ajánlok Iminek egy krimi animét, még pedig a Spiral-t.
Nekem nagyon tetszett, de ezen nincs mit agyalni, csak sodródni. Nekem nagyon tetszett.:D -
Hát, én még nem láttam - nem póresz, hanem szép ázsiai lány-kép nézegető vagyok :)
-
Hmmm... érdekes, én is valahogy így vagyok vele. Viszont akkor nem értem, hogy a Death Note hogy nem tetszhetett. Szóval az azért agyalós cucc. Bár az agyalást inkább a szereplők végzik, a néző csak néz, és ámul a "keikaku doori" részeken. :D (Just as planned. Keikaku means plan. Ez meg már egy meme) -
Róla van egy gif is nem?:D -
Nagy kedvencem - Igaz, koreai.
-
Á, értem.
-
Az ízlésem - hál istennek senkié - nincs betonba öntve. Hangulat-ember vagyok, kicsit magasabb elvárásokkal az átlagnál [nem én mondtam, haveri és barátnői köröm mondta a filmvetítéseink utáni beszélgetésekkor].
Szeretem a mélyebb, több rétegű - pösteiesen: "agyalós" - sztorikat könyvben, filmen egyaránt.
Aztán ott a véglet, amikor agyzsibbasztó élmény helyett vidám, agyatlan valamire vágyom... és jól szórakozom.
Szerintem, mindenki van így, mindenki, valahol ilyen.
-
neki is teccenek :D -
(szerintem szerinte is. Mondjuk kontaktlencse meg photoshop) -
Oké :D Már érdekel, hogy mire gondolhatsz, illetve mi lesz a reakciód XD Mondjuk eleve az, hogy az egész sorozatról mi lesz a véleményed, lévén eléggé szokatlan ízlésed van. Úgy az egy-egy animéről alkotott véleményeddel nincs semmi, de valahogy az összkép olyan érdekes :D Mondjuk ennyi animéből még nem tudom igazán megmondani :) -
Mi baj van a szemeivel? - (szerintem szépek)
-
Klay-on... 
K-on fanok inkább ne nézzék meg.
-
Szemek 
-
Rohadtul szeretnék újra 20 éves lenni, és a mai eszemmel MINDENT elkövetnék, hogy Tokióba kijussak, ösztöndíjjal... mekkora Kánaán lenne az nekem!
[Ázsiai szép nő rajongó vagyok.]
-
Srácok, könyörgöm, NEHOGY eláruljátok nekem miért megy a vita a Végtelen Nyolc epizódokon! - szeretném, ha gigantikus meglepetés [netán pofára zúgás] lenne, de akkor önmagától! :)))))
-
más...[URL=http://i36.tinypic.com/33cp6rc.jpg]Yui
[/URL] :D
-
Ezt a listát, így ebben a formában nézd meg :D
És tudod-e, hogy miért megy a vita a Nyolc rész a Halálon? :D -
csak az eltűnése van...a Sigh azok az E8 után lévő részek, mikor forgatnak....:D -
Amúgy akkor 2 Haruhi film van? A disappearance és a sigh? -
Úgy értem, azt, hogy mi miatt ilyen vitatottak azok. Mert ha esetleg nem, akkor inkább ne is rontsuk el a meglepetést... -
Hát, hogy végignézzem (küzdjem)-e a Végtelen Nyolc epizódokat a 2009-es szériából...
KLIKK
-
akkor velem van a baj hogy ilyet nem tudok értékelni...:D -
Ott a pont. -
Mielőtt ilyesmire esküdözöl: ugy érted miről beszélünk? -
Ha kell, akkor odakötözöm magam a PC elé :)
-
Szerintem az ∞8 az már olyan meta értelemben figyelemre méltó műalkotás, mint például John Cage "zenéje", a 4′33″, meg hasonlóak. -
Ha elkezdek egy sorozatot, akkor végignézem. Eddig még nem "dobtam" véglegesen egyetlen sorozatot sem - élőszereplősben egyedül a "Lost"-ot hagytam abba a 3. évad elejétől, és csak tavaly hoztam be a lemaradást, szépen, lassan, hogy a beígért évad- és sorozatzáró epizódra teljesen képben legyek.
A "Nip/Tuck"-al is szüneteltem csak, de azt kényszerűen.
-
csak véleményt közöltem...:D de ha valami nem tetszik, akkor arról már nem is beszélhetek?? :D -
Ennyi.
Akkor ne adj tanácsokat a nézéséhez :D Majd eldönti magának, hogy egyszer vagy kétszer nézi meg azt a 8 részt :P -
nem jön át hogy az olyan fontos lenne....:D és igen....én nem vagyok fan...:D -
Ez meg a másik :P service-service-fanservice