72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
érdekesnek indult de a 3. rész után dobtam....kár érte... -
érdekesnek tünik hozzáadva a plan to watch listához :D -
omg... Kumikyoku Niko-niko douga keresztezve a Higurashival -
FictionJunction YUUKA - nowhere
Erről jut eszembe: Noir - Salva Nos
Keress plz youtuben nekem két harcról videót az animéből :D Az egyik talán az első közös bevetése a két csajnak, a másik meg mikor popcornokat dobálnak és az alapján lőnek :D Ha láttad tudod mire gondolok, ha nem akkor mind1 :S majd megkeresem én
+ Fiction Junction YUUKA - Akatsuki no Kuruma asszem Gundam Seedből, de azt még nem láttam :D Nagyon szép szám :) -
Asobiba csak most tűnt fel, hogy az eleje a Star Trek paródiája....de a mai részbe volt Beatles....de még Chow Yun-Fat is tiszteletét tette :D
ezek az AsisstDroidok meg tök aranyosak :D -
Madlax, a zene címét mindig elfelejtem :D de valami Yuka meg FictionJunction rémlik :) -
kb. 1:37-töl kezdödik. mi a neve? :) -
Nagyon jó. -
erről jut eszembe
Legyél Sámán Sáááámááán király! :D
Kíváncsiságból megnéztem már az eredeti openinget is. Hayashibara Megumi x3 -
magyar dubokhoz nem igazán tudok viszonyítani mivel csak a DBZ-nek halottam :D de szerintem teljesen jó -
Még csak az elsőt hallgatom, de...
Nagyon jó...
Ismét egy pont a fanoknak a profik ellen... :D Hallottam már nagyon jó fandubokat, magyarból talán ez a legjobb :D
Nem is értem, hogy nálunk miért a szar amerikai openinggel (meg komplett BGMmel ment a Digimon :\ katasztrófa... érdekes, a németek nagyon jól megcsinálták...)
Hát rudi20, gratulálok! :D Akartam kérdezni, hogy esetleg egy Tamers opening fandubhoz mit szólnál, de látom már rajta vagy az ügyön :) -
Jók lettek
-
rudi20 #33191 Sziasztok!
Digimon Adventure opening hungarian fandub
http://www.youtube.com/watch?v=N1bSuXTHnew
Digimon Adventure 02 opening hungarian fandub
http://www.youtube.com/watch?v=sZA5C6rpVYc
Digimon Frontier opening hungarian fandub
http://www.youtube.com/watch?v=MZ0i6trPDp4
Nézzétek meg ezt a három videót.
Kommenteljetek youtube-on please!
Kíváncsi vagyok a véleményekre!
köszi :) -
Nem baj. Nem láttam még a Death Note-ot így nekem addig Tsuda-kun marad :DD -
Ezt a White Albumot nehezbb volt lenyelni mint hittem. Megint akcióra és/vagy ecchire lesz szükségem a teljes felépüléshez. -
Szém hír Plusz egy füzet, amibe "jegyzetel" :) -
biztos a könyvet olvassa amit a csajtól kapott szuvenírnek :D -
Egyenruha:) -
?
Én Yagami Light-ot látom inkább :] -
Vajon Tsuda-kun mit keres ott?
-
-
Hehe.
-
Én is inkább az utóbbira gondoltam, és a "minden második" az persze túlzás volt, de azért ahhoz képest hogy egész Japán csupa sintó, buddhista, vagy ateista, a fikciójuk tényleg meglepően sokat foglalkozik egy mindenható Isten gondolatával. -
Bocsánat. Pedig adja magát :) Na például szerintem az sem tartozik igazán az "Isten témába"... -
Ah! My Goddesst meg se említed? :D -
Höhö :D Gintama Yoshiwara-arc :D végső harcnál szabályosan látszott az a szaggatott animáció, de hogy milyen gyönyörűen volt kidolgozva az a kevés frame... -
Paya23 #33177 Jó kérdés. Minőség szó kihúzva.
Köszi mindenkinek a választ, majd belelesek egy kettőbe. -
Hááát azért attól függ, hogy mit tekintesz "Isten témának"...
Ergo Proxyt?
SE Laint?
Death Noteban Light veszi fel isten szerepét, a halálisteneket szerintem (bár még nagyobb hatalmuk is van az örök életük miatt, mint Lightnak) nem lehet istennek tekinteni. Light is istent játszik, ezért "Isten téma".
De pl. Bleach? A sok halálistennel? Vagy Kannagi? Ott is valami istenszerűség van... Szóval ilyen istenes animének szerintem nem az számít, ahol bedobálnak mindenféle "istent", hanem ahol az isten-téma egy filozófiai kérdésként merül fel és kerül megtárgyalásra. -
Szerintem se, nem is mocapre, hanem a 3d-2d dologra írtam csak. :) -
/Kötekedés ON
Mi határozza meg egy anime minőségét?
Mennyi az epizód/fordulat arány a történetben, vagy a key/másodperc arány, vagy hogy két key között mennyi az inbetween az animációban? Esetleg, hogy mekkora a seiyuk fizetése? :)
/Kötekedés OFF :) -
Hát ... ez szerintem nem MoCap. elég mesterségesnek tűnik. -
Nem mintha ugyanaz a műfaj lenne a kettő. "Isten téma" az kb. minden második animében van. -
Higurashi No Naku Koro Ni -
Egyre gondoltunk :) -
* Berserk
* Serial Experiments Lain - messze értelmesebb Isten téma, mint a Death Note
-
Claymore-hoz hasonlót tudok mondani, ami (szerintem) jobb is nála. Na jó kicsit elfogult vok, de a Berserk-et nézd meg ha még nem láttad. :) -
Ez a véganim tényleg odavág. -
Paya23 #33166 Sziasztok!
Láttam a Death Note-ot és a Claymore-t, és mindkettő sorozat hihetetlen jó volt. Tudnátok ajánlani hasonló minőségű sorozatot? -
Nekem eddig nem volt anime ami ne tetszett volna. Bár zene az mondjuk nem mindig tetszett de 90%-ban jók voltak :) -
Nem megváltást várok, esetek többségében nem elég vicces, de nem is rossz szerintem (márha vkit nem taszít a téma :P), csak inkább átlagos, a zene is ízlés kérdése. :)