72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Győri Devi
    régebben volt róla szó sankakun de azóta semmi...
  • armageddon666
    ok, google Berserk 2010 xD van 3 kép :D Semmi több...
  • armageddon666

• Lunki88
    - "Egyébként majd jön folytatás:D"

Úgy érted folytatni fogják az animét? :o Bárcsak igazad lenne, örülnék neki mint majom a farkának. xD Egy linket küldhetnél hol olvastad ezt.

IMYke: Le is mentettem már egy txt-be a sorrendet. :) Amúgy nem tudom van e értelme animét blu-ray rippesen leszedni, de most van helyem úgyhogy miért ne. :D

Amúgy a spoilerben semmi olyat nem írtam amivel lelőnék valamit a story-ból, csak kedvcsinálónak szántam. :)
  • armageddon666
    Vagy éppen a film teljesen kihagyható ^^
  • IMYke2.0.0.0
    Spoilert nem olvastam el.

Clannad - higgy nekem kérlek: be kell szerezned az összeset, mindent ami Clannad. :)
    Az ajánlott sorrenddel pedig nem kapsz agygörcsöt sem :)

• armageddon666
    Belenéztem a manga 1-2 részébe. Részletesebb és tovább megy (sokkal), de anime jobban tetszett... hangok! :)
    Egyébként majd jön folytatás:D
  • Lunki88
    Folytasd a mangával, sok lesz benne az értelmetlen öldöklés de a story-ból is sok minden kiderül, amit az anime nem vitt tovább. Na meg ha az elejétől elkezded akkor Guts gyerekkorát is részletesebben bemutatja. Griffith pedig ha lehet még "furcsábban" viselkedik mint az animében. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A mangából az is kiderül hogy menekül meg Guts az öt God Hand elől és még sok más dologra fény derül amit spoiler-ben sem szeretnék lelőni. :)

Amúgy már én is leszedtem a Clannad-ot, ha megtetszik majd beszerzem a specialokat is.
  • IMYke2.0.0.0
    Lunki88

A kötelezők közül Berserk is megvan. A vége nekem való durva - egyértelmű és kétértelmű (szürreális, idegesítő, felkavaró és kétségbeejtő) egyszerre.
  • LeventeV
    kosz.
  • Lunki88
    #32796-os hsz, keress rá! :)
  • LeventeV
    megvagyok.

holnap kezdem a Clannad-ot. imi atkuldened a sorrendet ha megkerlek? kosz.
  • LeventeV
    mar csak 2 reszre vagyok attol, hogy befejezzem a Black Lagoon-t. ezt meg ma megcsinalom ha addig elek is
  • BEAST #33310
    Huh... amikor megláttam az utolsó jelenetet, majdnem rosszul lettem. :/
  • Lelouch
    Alexandra Hell...
  • Lelouch
    A Brotherhood eladások amúgy eddig is alacsonyabb számokat hoztak már, mint ami várható volt, egyszerűen nem értem az okát.

Tényleg jöhetne már valami más, mert mostanában nem sok kiemelkedő alkotás készül...
  • armageddon666
    FMA Brotherhood normálisan lement TVben. Seikon no Qwaser csak BluRay/DVDn nézhető, mert TVn fele ki van vágva. Szóval lehet, hogy ezért veszik többen...

egyébként lassan eléri csúcsát a mostani borderline-ecchi/moeblob éra és jön valami más. :)
  • BEAST #33306
    Ne is emlegesd azt az anime-t. :( A mellszopkodás nélkül még kedvenc is lehetett volna... Viszont egy kis ecchi szerintem elfér majdnem mindenben, persze nem szabad túlzásba vinni.
  • Lelouch
    Kár, hogy még a végén lehet nem lesz semmi a már bejelentett S2-ből :( Amiben manapság már nincs csöcs, pantsu meg egyéb fanservice, az már nem kelendő, és nem éri meg a stúdiónak. :( Nemrég is láttam egy listát, és meglepődve láttam hogy a Seikon no Qwaser is kelendőbb mint az FMA Brotherhood. :(
  • LasDen #33304
    az a legjobb mikor nem haladsz....kemény 1 részt néztem meg össz-vissz....néznék többet, de esélytelen ma már...:(
  • armageddon666
    De... osztálytársaim azt mondták hasonlítok rá. Mondjuk azért mert szép európai orrom van, ők meg ázsiaiak.... :D
  • BEAST #33302
    Tegnap meg ma volt egy kis dolgom itthon. Miután ma végeztem a nap többi részét erre fordítottam. :))
  • LeventeV
    nekem tetszett egesz jo, foleg a befejezes.
  • Lelouch
    Már végig is nézted? Én is szeretnék ilyen tempóban haladni, de nálam 26 rész leggyorsabban 1 hét alatt van meg. A rekordom is 2 nap ilyen téren, mikor az Evangeliont néztem anno.
  • BEAST #33299
    Egyszer meg lehet nézni. Apollo és a kis barátnője például egész szimpatikus volt. Viszont minden csatát egy nagy mechak egyesüljünkkel kezdenek ami nagyon jó érzéssel tölti el a résztvevőket. Ennek hangot is adnak, mindig. Az átalakulások Vandreadben valahogy jobbak voltak, nem tudom pontosan megmagyarázni, de teljesen más érzésem volt attól. Lehet azért mert a Vandreadben az összekapcsolósdi egy elég egyedi dolognak számított és voltak akik egyszerre utálták és imádták ezt az egészet. Itt ez teljesen másképp van.

Ez az idegenek/angyalok vs emberiség téma már más animekben is érdekelt, végül inkább az Eureka-ra hajaz szerintem. :)
  • Lelouch
    A Kaiji-t nem tervezed megnézni? Kiváncsi lennék a véleményedre.
  • armageddon666
    most elvetted a kedvem tőle :(
    Vandreadben meg jó volt :P Úgy rémlett tetszett a zene alatta, de már nem emlékszem...
  • BEAST #33296
    Nem lett volna rossz ez a Sousei no Aquarion sem, de egy idő után nagyon idegesítő lett, hogy minden csatát egy kisebb orgiával kezdtek a lelkes hősök. Valahogy ez a csatlakozósdi sem volt az igazi, még a Vandreadben is jobb volt ez a rész. Amúgy egyszer meg lehet nézni :)
  • LasDen #33295
    nah...Bokurano alakulós :D az op pedig iszonyat milyen hatalmas :D
  • LasDen #33294
    nem is kell...az csak részlet kérdés :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lényeg, hogy vámpírok csapolják a falu vérállományát....:D

• Lelouch
    Én nem nézem a Shikit, de ha jól tudom az US-féle magyar feliratban sincs ilyen orvosi note.
  • Máté94
    Abban nem az a baj, hogy van hanem az, hogy nem értem mi micsoda :DD
  • LasDen #33291
    nincs is rászükség mer mindig van valaki, aki nem érti hematómás agybabevérzést és elmagyarázza :D
  • Győri Devi
    én angol subbal néztem nem volt hozzá note de nem is érdekel hogy mi is az az orvosi kifejezés :D
  • LasDen #33289
    de van amikor felesleges...pl AA-s shikiben az orvosi fasságok...vészhelyzetben, houseban, dokikban sem volt rá szükségem, hisz elmagyarázták ők is...és ebbe is el van...még rövidebben mint amit írnak :D
  • RelakS
    Én imádom ezeket a megjegyzéseket :] Ha anime közben látom, stop, mit is akar? Utána tuti elfelejteném megnézni
  • Ruley
    Mondjuk erről a mellékelt képről gondolom 1-2 másodperc múlva amúgy is eltűnnek a kreditek és akkor "csak" 3-4 sor marad a következő percekre.
  • Malakai
    Habár engem nem érdekel a karaoke, se a fansub credits, de egyik sem zavar úgy általában, mivel ennél azért jóval visszafogottabbak szoktak lenni, a mellékelt képen tényleg gáz.
  • armageddon666
    Ha nem mondod hülyén halok meg... tényleg... bazz... dixlexijám van? :D
  • armageddon666
    Nem tudom, nem szoktam együtt énekelni, de RENGETEGEN sírnak mikor hiányzik... kivéve a fansub credits. De az meg olyan, hogy ha már szoptak vele nonprofit, annyit hagy engedjenek már meg maguknak, hogy azt kiteszik... Ha esetleg ebayen eladják, youtubera feltöltik, ilyesmi...