72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
este animaxon lefekvés előtt láttam Narutot....de ez eléggé unalmas...nem is értem hogy lehet ennyi része :D amúgy a shippuden az folytatás vagy olyasmi mint az FMAB, hogy mangahű...?? :D -
A Gunslinger Girl tenyleg olyan, hogy az elso sorozat a lanyokrol szol, a fura eletukrol es a viszonyukrol a "felugyelojukkel", a masodik sorozat pedig egy tortenet amiben lanyok vannak fegyverekkel. Igazabol nem lenne rossz a masodik sorozat sem, ha nem lett volna annyira jo az elso :)
Tenshi no Tamago: nalam mar nagyon reg plan to watch listan van, de sose jutottam el odaig hogy meg is nezzem, pedig mar le is szedtem egyszer. Valahogy nem kene egyszerre 10 futo sorozatot neznem, meg kozte hebe hoba 1-2 befejezettet es akkor jutna ido a plan to watchra is :( -
"Tenshi na Konamaiki (Cheeky Angel)" :)))))
Az alap szituáció szinte egyidős az emberiséggel, de akkor is jó poén :)
-
Ep12 első fele...
Vajon mit mondott Hitagi? :D -
Hú, srácok! Találtam egy nagyon bejövőset! Ezt csak otthon szabad, 5.1 mellett, hangosan megnéznem!
Tenshi no Tamago (Angel's Egg).
Azt hiszem, félre is teszem olyan napokra, amikor szürreális-elgondolkodtatóra vágyom! Az első percek nagyon meggyőztek.
-
akkor maradjunk ennyiben :) -
Igyekszem fogékonynak lenni új és fur(cs)a dolgokra - persze, a beidegződéseim sokszor nem vallnak szégyent, és dobok nagyfilmes/sorozatos témákat első megérzésre is.
De, a humor a kedvenc témaköröm :)
-
Szerintem nem nagyon tudjuk megmondani, így hogy eddig nem is igazán nézett hasonlóakat, se moe show-t, se KyoAni féle humort, (vagyis a Clannad-ot igen, de ahhoz nem sok köze van). -
WTF :D Bakemonogatari ep11 live action opban mellek kb cenzúrázatlanul :D -
Valahogy szerintem nem tetszene neked. De nem tudom miért :D Lehet nem így van...
---
jéééé pontosan 200 Plan to Watch van listában :DDDD -
Shit! Csak mp4-ben sikerült beszerezni a 2. évadot a Suzumiyából.
-
Értem. Akkor igyekszem jóval később megnézni.
-
Ráérsz vele, jó sok anime klisét parodizál, úgyhogy minél később nézed meg, annál viccesebb lesz. -
erősen dolgozok az elfogyasztásán, de nem nagyon megy...főleg mikor bekerül a képbe valami ami nincs is a listámon de muszuáj megnézni....:D -
Igaz, én is több mint 60 megnézendővel állok jelenleg :)
-
Elnézve a listádat, meg tudom érteni az elkeseredésedet 
-
nekem március óta plan to watchba van....néh úgy érzem, hogy sose akar elfogyni...:D -
Annyit mondjátok, hogy a végén még nekem is... :)
-
lucky start i megkéne már nézni egyszer :D -
Értem - okosabb lettem ismét :)
-
Tudom, onnan lopták xd -
Haruhi opening Lucky Star szereplőkkel. -
Nehezen, mert ez régebbi mint a Seitokai.
-
Rosszul emlékszem, hogy ez a sima Opening?
[Hangot munkahely miatt nem hallom] -
Eleje Seiktokai no Ichizon első részéből van :D -
Ez is jó szerintem. -
Értem - a második sorozat még nincs meg, így nincs teljes képem.
Megkövetlek.
-
Elbeszéltünk egymás mellett, én már a két évadot egy sorozatnak tekintve írtam, szóval amire te mondod hogy az elejétől végéig következetes volt, az felőlem nézve csak az egésznek az első fele, amihez képest a második fele következetlen volt.
Nem tudom miket szoktak jelezni a második sorozat minőségéről, de akkor lehet hogy éppen ezt. -
A 3Ds nem jön be. 2Ds jobb :S
a Lucky Star paródiát nem ismertem :D A cheerleader résznél Kyon ütött a facepalmmal :D
-
Isekai no Seikishi Monogatari - Akció, ecchi, harem és egy főhős akit mintha Apolloból és Luffyból gyúrtak volna. Jóféle(9)/10
-
Nem bántásból írom: nem figyeltél a lányokra. A sorozat a lányokról és a felszín alatt megbújó érzelmi feszültségről szól és nem az akciókról.
Minden mást spoilerben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A feszültség ott van végig, hogy a lánykák megtudták, megtudják: nem élhetnek annyit, mint egy normális emberi lény.
Az is feszültség, és szomor-tényező, hogy a lánykák a kondicionálás ellenére is képesek pozitív/negatív érzelmeket produkálni - ha rekondicionálják őket, akkor pedig csökken az élettartamuk, ugye.
A felügyelők és a felügyeltek közti viszony - Henrietta esetében ugye ez már a pedofília határát súrolja -, valamint a felügyelők szomorúsága az ismert tények miatt. Lásd Angelica esetét!
S lehetne még tovább agyalni.
Szerintem, tiszta fejjel és lélekkel - minden más sorozathoz hasonlítgatás nélkül kell nézni.
Nem véletlen, hogy agygörcsöt kapok, míg meg nem szerzem a folytatást - annak jelzett minősége ellenére is...
-
Lassan befejezem a Gunlinger Girls-t.
Elég zavarba ejtő, az elején belekezdett egy ilyen tragikus sorsok, embertelen helyzetek témába, aztán valahol útközben mintha elfelejtette volna az egészet és annyi maradt hogy "lányok fegyverekkel, fuck, yeah!"
A Sora No Woto-nak ez még jól állt, mert az amúgy sem vette túl komolyan magát, de ez mégis, ha már egyszer úgy vezeti fel magát mintha ez lenne az Elfen Lied második eljövetele, akkor ez azért nem jó. -
Bár, immáron 5x megnézve... 
-
Köszönöm - érdekes módon, nekem a rajzolt jobban bejön, mint a renderelt...
-
Ja, hogy ez? :D Azt hittem, valami újabb :}
Ennek valahol van fent renderelt változata is :] ajánlott a 720 soros mód
De ez is jó Lucky Star OP csak éppen Haruhi van benne :] -
Nem YT-ról van, hanem a teljes sorozat mellett:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!USTEAM FTP-ről
Egyébiránt meg, a Youtube-on is fenn van:
-
?!
Youtube link? -
Hiba volt tegnap megnéznem a Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (The Melancholy of Haruhi Suzumiya) Special Ending-et!
A teljes klippel álmodtam, és még most is a fejemben megy a zene/ének.
Wazzer! Ez már beteges
-
Nekem se jó már egy ideje. -
Pedig nem ritka az ilyen karaktertípus. :)