72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
K-ON!! egy komoly mű. Értem?
So I just figured out that Yui and Ui are two separate people. That would TOTALLY explain why Ui kept saying “Onee-chan”! At first, I’d thought that “Ui” was simply Yui’s other personality, and the visual representation of “Ui” was simply the director demonstrating the absolute contrast between the two. As such, my belief was that K-On!! was a suspenseful drama about a young teenage girl fighting bipolar disorder. I thought when Yui was out with Azunyan and Jun-chan as “Ui”, her mellowness was caused by her taking of anti-depressants. But now that I know they’re completely different people, it brings about an entirely new dimension to the show!
by Frostii
előzőt delplz ^^ a pasta kimaradt a copy után... -
K-ON!! egy komoly mű. Értem?
by Frostii -
A Cat Shit One-ban 10:13-nál van egy hanghiba, Packy beszél a rádióba Bota-nak, de csak mozog a szája hang nélkül. Csak így jött ki a rajzfilm? Nincs hibátlan változata? -
Plusz a listán nincs rajta a Nekomonogatari... Akkor az mégse lesz? -
Igazad lehet, fórumon olvastam, lehet úgy értették, hogy akkor a light novel és esetleg azt is követhetik az animált darabok, sőt az egy éves ciklus is hihetőbb így. -
"De eredetileg a Keinek már idén decemberben jönnie kéne, valahogy kétlem, mivel még Kizuról sincs konkrétum."
A Keimonogatari és társai azok egyelőre még csak novel formájában fognak megjelenni nem? A Kizumonogatari anime megjelenéséhez nincs sok közük.
-
A Bakemonogatari folytatás utáni vágyakozásom csöppet alábbhagyott, mert Isekai no Seikishi Monogatari folytatást várok. De ahogy nézem arra várhatok még egy keveset. :D -
És ha bevételek jók, akkor minden igaz lesz még Keimonogatari, Hanamonogatari, Otorimonogatari, Onimonogatari és Koimonogatari is. :)
De mivel egy évet ölel fel az egész a Kizumonogatari után, legalábbis terv szerint, így csak rövid OVA-kat gondoltak szerintem.
De eredetileg a Keinek már idén decemberben jönnie kéne, valahogy kétlem, mivel még Kizuról sincs konkrétum. -
Hát még egy darabig nem is lesz.
-
De még nincs kinn...
Remélem az is siker lesz, és jöhet a Nisemonogatari :D -
Már be lett írva ide is, hogy lesz Kizumonogatari. :) Előzmény, Koyomi Vamp... -
Bakemonogatari yeah! Vége :(
Kéne egy prequel... Koyomi Vampire... valami... -
nemtom...télleg faszán megvan csinálva, de valahogy mikor megláttam rámjött a röhögés....a szélső szerintem is yamazaki akar lenni....csak így nem látni rendesen így nem kivehető :D
az a feje Hiranonak :D -
A Nintendo fegyón röhögtél? Mert amúgy kurvajó cosplay O.o
Kondo nagyon el van találva...
Hijikata és Okita is egész jók. A jobb szélsőt nem tudom mire vélni. Talán a tollasos akarna lenni... -
-
beteg...kész :D
bár eheti részben Shizuka tanárnő lenullázta rendesen :D -
-
azt is megkő má nézni :D
messze Hirano a legjobb karakter a HOTD-ban...mai részben is teljesen kész volt :D -
Még a mangaka előző műve, a Hellsing is várat az OVA-sorozat befejezésére. 2-3 év még addig...
Ja, amúgy nem semmi, hogy a mangaka szerepel a HOTD-ben... XD -
Jó kis jelenet volt :D -
rendfentartó csapat...:D
a kép meg az Asobi ni iku yoból van :D -
Prof William #33542 A Gintamából a rendfenetartó csapat...
Más...
Nem tudja valaki ez miből van?
http://lohere.net/a/image/0806/1281374377081.jpg -
fél percig ezen röhögtem :D ki tuggya kik akarnak lenni? :D
-
tudom....csak úgy kifejeztem reményemet egy gyors adaptációban :D
bár a fejezetek nem túl hosszúak....OVA-nak jó lenne :D -
hát majd még meglátom...:D ez a hadonászás támadás előtt olyan furán néz ki :D -
?
Látom már. 2009-es így min. 2-3 év míg lesz belőle valami. Most a 2007-es manga animék mennek. -
hanyagold a moviet. inkabb olvasd el a mangat addig amig elkezdodik a shippuuden tortenete es aztan nezd a shippuudent. -
ebből a driftersből remélem hamar animét csinálnak :D -
aham... agyamra ment a munka
-
nem mintha sok affinitásom lenne hozzá...de még előfurdolhat egyik filmet megnézem ha nem kell hozzá ismerni a sztorit...
conanból is tervezek ilyet :D -
200 reszbol 100 filler. ez megmagyarazza a sok reszt. amugy a shippuuden jobb. -
LasDen: A Shippuuden az folytatás, pár év időugrás után játszódik. -
Fanmade-re tippelek -
Naiv kérdés: Ezek fan made módosítások, vagy a rajzoló cégek csinálják?
-
Betettem még a "Sennen Joyuu (Millennium Actress)"-t is a P.t.W-ba.
INFO
-
KONATA ISM
-

-
Seiken no Blacksmith: szerethető karakterek, érdekes történet amit a végén mintha megvágtak volna. 7/10:)
-
egy pár percig a háttérben szólt...aztán lefeküdtem és ilyenkor meg amúgy sincs semmi már a tv-ben, úgyhogy arra jó volt, hogy elaludjak rá :D -
Végig bírtad nézni? Megérdemelsz egy csokis fagyit.