72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Shinrei Tantei Yakumo meg tiszta szellemekkel suttogo :)
  • Lelouch
    LOL, ott van rajta az is. :D
  • Zomil
    ezek szerint nem lesz még indey folytatás :( kár...
  • Máté94
    [vérzőorros elájulás]
    3/4 nézős lesz nálam xd
  • Ruley
    Egyébként itt az őszi évad táblázata, sok hamis változat után ha minden igaz ez már hiteles.
    Nem lesz ez rossz, még így látatlanban is több megnézendőt találok rajta mint amennyit hétről hétre követni tudnék.

Az érdekes hogy tök véletlenül két "elítélték valamiért amit nem követett el, és gladiátorjátékokban kell részt vennie" cselekményű is van :P
  • LasDen #33678
    hmm....nem néz ki rosszul....lehet meglesem...:D kösz a tippet :D
  • Lelouch
    A legfrissebb a Giant Killing.
  • LasDen #33676
    télleg...mostanába volt valami focis anime?? nem tsubasa :D
  • Máté94
    lol :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Gurren
    fú, most lebuktam, hogy nem nézem :(
  • LasDen #33673
    dehogynem....fontos társadalmi problémákat boncolgat részről részre....
  • Gurren
    a barátok közt se szól semmiről, mégis megy.
  • LasDen #33671
    lefosom a bokám.....úristen....ennyi részt.....elképzelni nem tudom miről szólhat ennyi ideig :D
  • Lelouch
    A Sazae-san még ezt is üti...
  • LasDen #33669
    én ezt csak most láttam....a doraemonnak 1700+ része van...O_O bazz ez kész :D
  • efti
    Belekezdtem a Boogiepop Phantom-ba, sajnos csak igen rossz minosegben talaltam meg, pedig egyenlore eleg erdekes igy 1 resz alapjan
  • efti
    En megneztem akarcsak a real drive, az is olyan kellemes nyugis sorozat :)
  • LasDen #33666
    mert neked az hosszúúúú....:D
  • Máté94
    Rég a listámon van de mindig visszatart a 26 rész :DD
  • LasDen #33664
    nekem nem jött be az első rész alapján...úgyhogy dobtam....:D
  • Jakuza001
    A Mushi-Shi nagyon jo.
    Stilusaban olyan, mintha a Meghokkento mesek cimu regi sorozatot neznem. :D
  • BEAST #33662
  • Ruley
    Bakemonogatari-t végignéztem. Egyre jobban kezdek hozzászokni a Shaft stílusához. Az ED-be beleszerettem.
  • armageddon666
    Working!!

Bírom Souta családját :D a kishúg nem az a tipikus imouto típus... ez sokkal szimpibb, és tök természetesen mondja hogy "Onii-chan" :D Eddig minden karakter tök erőltetetten mondta -.-

Aztán ott a részeges nővére <3 :D aranyos

A bezárkózó novellaírónak a hangja tetszik, mindjárt megnézem ki ő.

A boss-lady legidősebb nővér elmegy :) nem rossz, de nem is kiemelkedően szimpatikus :D
  • Bandi 18
    Nem is tudtam hogy Ichigonak ma van a születésnapja XD
  • Máté94
    Szülinaposokat nézzétek már meg :D
  • ronihun
    Igen azok a részek engem is untattak,és pont azért örülök hogy most csak Luffy van jelen mert amit ő csinál az tényleg szórakoztató és jó őt nézni, bár azért CP9 ellen egyenként is nagyon jó harcok voltak, Zorro és Kaku (asszem így hívták) , meg Sanji harca a farkas ellen, mondjuk ott is kitűnt Luffy harca Lucci ellen, nagyon durva volt.Meg nagyon kellemeset csalódtam a Thriller Bark arc-ban, ahogy indult az nagyon nem jött be, de a pár rész után nagyon megtetszett és Moria elleni harc is nagyon jó volt.
  • BEAST #33656
    Ezzel egyetértek. Nekem is tetszett ez a része. Viszont azokat a részeket utáltam amikor azt mutatták, hogy mi történik közben a többiekkel. Félelmetesen unalmasnak tartottam mindegyiket. :/ Igazából ebből jöttem rá, hogy hiába tetszik a csapat, vagy úgy általában a karakterek egyenként. Ha Luffy nincs mellettük már nem olyan szórakoztatóak.
    Lehet pont ezért ímádom Kenshi-t is. :DD
  • ronihun
    Hát igen nagyon jó csapat, de a történet szempontjából ezis egy kihívás hogy újra egymásra találjanak, meg hogy rájöjjenek hogy egyedül nem boldogulnának. Mondjuk szerintem az egész, hogy Luffy betör csak úgy az Impel Downba hogy megmentse testvérét nagyon epic.
  • BEAST #33654
    Én a rengeteg sok rész alatt végig azt élveztem, ahogy a csapat együtt élt. Szórakoztató brigád, de nélkülük nem ugyanaz. Ráadásul Impel Down-ban összeszedett egy rakás furcsa "lényt" akiket lehet jobb lett volna otthagyni. :D
  • ronihun
    Szerintem a szétszóródás óta kicsit jobb is, bár én az Impel down-os részeknél kicsit szüneteltem az animével és a mangát olvastam helyette, de szerintem jó kicsit a társak nélkül, és Marinefordnál úgyis ott lesz egy flotta Luffy mellett hogy segítse, azután meg ha jól tudom újra összejön a csapattal.
  • LasDen #33652
    én ezeket nem is nézem...egyedül a Gintama volt ilyen hosszú nekem...:D de el se tudom képzelni mi meló lehet hétről hétre csinálni a mangát....
  • BEAST #33651
    Tény, hogy sokkal tovább tartotta a szintet, mint a Bleach vagy a Naruto. De mióta szétszóródott a csapat egyre csak rosszabb és rosszabb. A szökés óta nem is nézem. :/

Viszont a Isekai no Seikishi Monogatari-t már negyedjére nézem végig. Pedig sablon harem anime lenne mecha hadakozassal, de valahogy mégis van benne valami ami miatt egyre nagyobb kedvenc lesz. :D
  • Lelouch
    Nekem ez már túl hosszú ahhoz, hogy belekezdjek. Bár, azt olvastam, az Animaxen évvégéig / jövő év elejére várható pár, a DB-hez hasonló cím... Sok shounen már nem nagyon lehetséges, így gondolom lesz One Piece is. Ha adná a TV, úgy még talán nézném is.
  • ronihun
    Hát pedig már elég sokat haladt és fejlődött, ráadásul sugárzik róla h amilyen elszánt ( meg hülye:D ) biztos sikerül neki egyszer :D csak ugye nem mindegy h 250 ep múlva vagy 20 rész múlva, de ahogy a OPot ismerem inkább a 250hez lesz közelebb
  • LasDen #33648
    de szegény srácból soha nem lesz kalóz király így :D
  • ronihun
    Ezért jó a One Piece mert az majdnem 500 epizód után meg mégtöbb chapter után is csak egyre jobb
  • Lelouch
    Hogyne...
  • armageddon666
    Pontosan.

"Úgy ahogy van nem, de mostanában eléggé az sajnos."

Lelouch már fáradt, ezért megcsúszott az ujja a billentyűzeten. Azt akarta írni: igen. Csak egy apróbb typo.
  • Máté94
    Első harci játék amivel játszanék :D