72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Más, amikor élőben látod a rinyálókat - némelyik az attraktivitása miatt gondolom elnéző mosolyokat söpör be -, és más, amikor írásos fórumon osztják az észt... meg a hangulatjeleket, szmájlikat és az 'idjióta' klipeket...
  • LasDen #33722
    ekéne menni már egy conra....de egyedül meg nincs kedvem....
  • armageddon666
    én bírom conokon a fangurl sikolyokat xD
    a sikolyt indukáló videók tartalmát kevésbé :sss
  • LasDen #33720
    nekem az ilyenek nem mondanak semmit...:D fanboy - valamit szeret....egyszerű vagyok én mint egy pont :D
  • IMYke2.0.0.0
    Figyeltél? "fanboy/girl-öktől"

Megmagyarázás: olyan emberkéktől, akik hisztérikusan rajongva firkálnak baromságokat mondjuk egy Naruto/Bleach/... sorozatról, szereplőről stb.
    Cuky-puszy-pofykák...
  • LasDen #33718
    nem értem...mer??? mitől lenne más ha lenne itt lány??? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Jó ez így.
    A fanboy/girl-öktől ments meg Uram minket!
  • LeventeV
    en meg mindig tartom magam ahhoz, hogy sg-n ez a topik a legkulturaltabb.
  • Máté94
    Belenéztem a Yakuindomo mangájába és teljes képről képre ugyan az van benne az anime-ba :D
    Viszont...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hagimura a mangában 2. éves, miközben az animében 1.-nek mondják. Fura :D, sőt Shino és Aria harmadikosok. Na hogy is van ez?:o
  • armageddon666
    MALon is vannak... Blogok.
    Anime szempontból mi egy igen eldugott helyen jöttünk össze... :) ami egyébként egyáltalán nem zavar, sőt...
  • LasDen #33713
    láttam mikor írtad és gyorsan megelőztelek :D
  • Zomil
    nah kiütöttél, de én is AA-t akartam irni, meg US-t :D
  • LasDen #33711
    nem itt....AA, US??? :D
  • LeventeV
    de akkor hol forumoznak az animet kedvelo lanyok?
  • Zomil
    ismertem itt sg-n olyat aki anime-t is nézett :D
    (bár már nem sg-zik, és sztem a topikba sem irkált)
  • ronihun
    Reborn-ba 27. résznél járok, 20-26ig nagyon jó volt,de most megint ezek a daily life részek:S kicsit unalmas
  • Gurren
    11% lánynak a nagy része kamureg
  • Lelouch
    A WSJ-ban tényleg elég hátul volt a népszerűségi listán, de hát nem csodálom, nem egy shounen magazinba való manga volt. A köteteladások viszont mindig jók voltak, gondolom ezért húzta ilyen sokáig, és ennek szól az, hogy újra lesz.
    Az új mangáról egyébként még csak ennyit lehet tudni...
  • Ruley
    Nem hiszem, pedig így belegondolva elég fura: a fórum főoldal szerint 11% lány van, mi itt tíznél többen vagyunk, tehát úgy tűnik aránytalanul férfias ez a topik a többihez képest, pedig a sztereotípiák szerint az anime éppen hogy nőiesebb hobbi mint az informatika vagy a játékok.
  • armageddon666
    és az új To-Love-Ru sem reboot lesz ugye? XD

Valahogy Sankakuról rémlik ez hogy sikertelen volt, de rég volt már...
  • BEAST #33703
  • Máté94
    Nevezz ki valakit és akkor lesz.
  • LeventeV
    vannak egyaltalan itt lanyok?
  • Máté94
    Tehát akkor:

Hyakka Ryouran Samurai Girl
    Nougyou Musume
    Iron Man
    MM!
    Yosuga no Sora
    Togainu no Chi
    Kami Nomi zo Shiru Sekai
    Soredemo Machi wa Mawatteiru
    Ore no Imouto ga Konnai Kawaii Wake Ga Nai
    Shinryaku!
    Fortune Arterial
    Otome Youkai Zakuro
    Bakuman
    Shinrei Tantei Yakumo
    Starry Sky [yaoi????]
    Goulart Knights
    Deadmen Wonderland
    Sora no Otoshimono: Forte
    Toaru Majutsu no Index 2

+1 vagy 2 ami még a borító alapján nem tetszett meg. :DD
  • Lelouch
    Hát az anime a mangához képest tényleg nem lett valami jó, pedig a mangában se a sztori az erősség, hanem az art. :D(Yabuki Kentaro) De hogy nem lenne sikeres azt valahogy megkérdőjelezném... A sorozat után jött ki 6 rész OVA, most meg a Motto... Biztos a népszerűtlenség miatt. :) A manga is elég sikeres volt, eladások terén emlékeim szerint jók voltak a mutatói. Októberben új To Love-ru manga is indul, biztos azért mert sikertelen volt.
  • Lelouch
    Olvastam egy kis Index spoilert, az alapján nem hiszem hogy több Biribiri lesz. :( De még így is jobban örülök annak, hogy előbb az Indexet folytatják.
  • armageddon666
    hotlink protekció

Hát onnan, hogy a Motto-t csak most tudtam meg, illetve hogy az eredeti nem lett valami sikeres, illetve a mangát is ezért kellett sürgősen befejezni. Meg megzavart annoról az "új To-love-ru jön" .... "ÚJ", valahogy nem folytatásra gondoltam.
  • armageddon666

Miért nem mindenki DSLRrel rohangál? :\ vannak olyan "jó lehetne" képek, csak szar gépekkel...
  • Lelouch
    A Motto To Love-ru miből gondoltad hogy reboot lesz?
  • armageddon666
    Motto To-Love-Ru sequel és nem reboot? O.o Mondjuk még nem láttam az eredetit, de le van már töltve :D

Index 2? Inkább Railgun 2 jöjjön, csak legyen benne több Touma... vagy Index 2ben legyen több Biribiri xD

Ejj... kb. 3 szezonnal le vagyok maradva, van egy csomó régiféle PtW is... újakat is nézni kéne... szörnyű...
  • LasDen #33693
    ne csináld :D
  • Gurren
    miért, fiú vagy? :O
  • BEAST #33691
  • LasDen #33690
    bazzeg....MALon lánynak néztek csak mert Yui-s avatarom volt....lecseréltem gyorsan basszus :D
  • Lelouch
    Ami tuti nézős nálam:
    Index 2
    Sora no Otoshimono Forte
    Motto To Love-ru
    The World God Only Knows(egész jó a mangája, Keima meg nálam bekerült a kedvenc szereplők közé...:D)
    Deadman Wonderland(a mangája nálam nagy kedvenc, de az anime javára nem olvastam belőle sokat, már nagyon vártam ezt is)

Talán:
    Bakuman
    Ore no imouto ga konnai kawaii wake ga nai
    Shinrei Tantei Yakumo
    + aminél jók lesznek a vélemények

Összességében a tavalyi őszi szezon óta egyikben se néztem 2 címnél többet, úgyhogy elégedett vagyok. :D
  • Zomil
    francba tul sok minden érdekel innen igy sosem fogom megnézni a plan to watch-jaimat :)
  • Ruley
    Én abból csak azt vettem észre hogy úgy néz ki a kép mintha Light olyan Lelouch-osan tartaná a kezét.

Aztán elolvastam hogy vörös mágikus szemek is vannak benne.
  • LasDen #33686
    a Hyakka Samurai Girl abban a pillanatban nézős lett, hogy megláttam a Tokugawa sógunátus részt :D

amúgy meg:
    - Iron man
    - Yosuga no sora
    - Ore no imouto ga konnai kawaii wake ga nai
    - Goulart Knights
    - Otoshimono Forte
    - Hakuouki 2
  • Zomil
    ahhh...Hyakka Ryouran is jó lesz emlékszem régebben linkelte be vki ide a trailert, amikor a harc közben a ruhák szakadnak le a csajokrol :DD
  • Zomil
    jólvan...
    /facepalm magamnak xD