72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ranma? Hadakozas akad benne boven :) -
PTW-n van, de csak nagyon végszükség esetén venném elő. Leírások alapján az sem fogott meg. :) -
Needless? Én most nézem, és a "hadakozós-ecchiskedős" jelző illik rá. :D Bár nem hiszem hogy neked tetszene...
-
Kampfer-t láttam és nagyon nem jó. :D Sekirei második évadba majd csak akkor kezdek ha végeztek vele. Igazából az ecchi nem is annyira fontos, és akkor marad a hadakozás meg a romantika, de akármelyik listát nézem nem igazán találok olyat ami a leírás alapján érdekelne. :/ -
A vége tényleg elég sokkoló volt. Amúgy én csak azt bánom, hogy a sorozat végén eltértek a mangától. -
Na azok egyike sem igazan az :) Nezz Kampfert ha ilyesmire vagysz :) -
Nem is nagyon szol semmirol, olyan egy a sok kozul anime -
Elég gyakran előfordul velem is. Ilyenkor vagy pár nap pihenőt kell tartani vagy egy teljesen más stílust előkapni. :)
Nálam most meg "hegyekben"(Suzuka, Lamune, Kimi ni Todoke, Bokura Ga Ita) áll a néznivaló, de egyikbe sincs kedvem belekezdeni. Most valami hadakozós-romantikus-ecchiskedős sorozatot kellene keresnem, mert az Isekai no Seikishi Monogatari-t lassan már másodperc pontosan megtanulom. :D
-
Azok a visszaemlékezős részek? A legjobb pár rész az egész sorozatban... -
Asszem lassan itt az ideje egy animeszünetnek, legalábbis már zsinórban sokadik animével nem vagyok megelégedve a megfelelő szinten...
Aktuális: Sora no Woto... 2. résznél vagyok... karakterek nem szimpik, egyelőre nem is látom miről szólhatna az egész... nem jön át a hangulata... -
Nem mondod ? :D -
Bammeg - a "Claymore" a 10. részre kezd beindulni...
-
en akkor sem ertem a fel evet. vegyuk peldanak az Unlimited Blade Works-ot, az ugyis most aktualis. ha jol emlekszem akkor februarba mutattak a mozikban, tegyuk fel majusig. de szeptemberig az akkor is meg tobb mint 3 honap. -
Pont sorozatnál nem vágom én meg a késlekedést...
Filmnél szerintem egyértelmű miért: mert addig is csak moziban nézhető, és nincs warez... Aztán ha nagyon megcsappantak már a nézők, na akkor jöhet a DVD/BD... -
Meg állítólag az is benne van ebben, hogy ha több részre húzzák valaminek a megjelenését, akkor a megjelenés után hónapokkal másodszor is "szezonja van", amikor esetleges adaptációkat, merchandise-t, stb-t nagyobb adagban is eladhatnak.
Mint ahogy nyugati kiadók egy nagyobb siker után arra állnak rá hogy évente futószalagon gyártsanak teljes értékű folytatásokat amíg ki nem apad az aranybánya, úgy a japánoknál ha valami sikeres, azt nézik hogy hogyan tudják a lehető legkevesebb tartalmat szétnyújtani a lehető leghosszabb időre, hogy az egész évtizedben abból éljenek meg. -
hát mindegy....mást nem tudok, úgyhogy várok...de jöhetne már......:( -
Hát igen - az már más tészta...
Nem szakértőként, azt gondolom, itt is van egy intervallum, ami felett a terjesztő és a gyártás rendelkezik - ez idő alatt a hivatalos vetítések, és a promó is zajlhat.
Utóbbi például épp a lemezes megjelenés kedvéért, vagy netán a kedvező fogadtatás okán a folytatásért, szponzor keresésért...
-
sorozatnál még elhiszem...és egy filmnél??? és most kihegyezetten leginkább a gintamára gondolok, ami nem is hozott rosszul... -
Szerintem, az már elég indok, hogy előbb leadják a fizetős/nem fizetős TV-csatornákon...
A 13-26 részeket követően pedig meghányják vetik, hogy mennyire rentábilis egy plusz anyagokkal kidobott DVD/BD(-sorozat), netán egy OST.
-
oké...de ez nem magyarázza meg mér kell félév hogy kijöjjön valami dvd-n.... -
Arányaiban még ott is kevesen néznek animét, és hát ez az ára annak hogy egy ilyen minőségű médiaipar kiépülhessen egy ilyen kis létszámú szubkultúrára. -
meg egy-egy cd, amin van két szám, meg ugyanaz ének nélkül? O_O -
Néztétek már, hogy mennyibe kerül magyar Forintra átszámolva egy-egy anime DVD/BD japánban?
Brutális!
-
mer??? 1-t láttam csak de abba nem volt semmi régi...:D -
Ezek a magyar anime magazinok mindig le vannak maradva két évvel?:D -
Ééééés Mondo bekebelezte az AnimeStarst... :\ És amit leszűrtem, hogy AnimeStars sokkal minőségibb volt, míg Mondo ilyen fanboy/fangirl kielégítőeszköz a sok hypeolt mainstream szutyokkal... Közvetlenül nem érint a dolog, mert nem vettem egyiket sem, de mégis...
Illetve először a MAT (amiről egyébként sok rosszat hallottam), most az AnimeStars... Mondo nagyon monopol lesz...
De ez van... VISZONT AZT A HÜLYE KÖVÉR NYULAT LECSERÉLHETNÉK MERT NAGYON ELLENSZENVES ÉS VISSZATASZÍTÓ! -
szeptember vegen jon ha minden igaz. -
Rendben, csak azt hittem valaki ismeretlen jelölt meg :)) -
őő én lennék :o -
Melyikőtök Vesgar nevű MAL-os?:D -
unlimited blade works bd jöhetne már :) -
Néhány kamerával felvett előzetes az őszi szezonból(nem a legjobb minőség, de egyelőre nincs más):
Index 2
Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works BD
Kami nomi zo Shiru Sekai(The World God Only Knows)
Az utolsónál 1:20-tól van a lényeg. 8 meghódítandó lány van benne, úgy néz ki a manga feléig se mennek el... Kár, remélem ha most nem is, majd egy S2-ben tovább fogják vinni a sztorit. Amúgy szépen ellőtték benne mind a 8 befejezést.
+ Még van egy jobb minőségű Motto To Love-ru előzetes. -
lincslejük meg haruhit.... -
Felőlem járjon akivel akar, de ha azért nem lesz több Haruhi mert most ki akar szállni, akkor én ölöm meg.
És most csak 90-95%-ban vicceltem. -
Néha ha érdekel valami felnézek rá, de amúgy nem szokásom olvasni. -
Misa-Misa japán hangja is ő volt :]
Folyton olyan érzésem volt, hogy most Haruhi, most meg Konata dumál, mikor milyen hangulata volt beszéd közben :D -
Sok ilyen van mondjuk szerintem, de aktuálisan ő :D
Egyébként Konata, meg Haruhi hangja. -
Úgy látszik visszakaptam a múltkorit. :D Na mindegy... -
nehéz ez az idol élet.... -
Hirano Aya? Nem ő az aki mondta hogy jár valakivel, mire halálos fenyegetéseket kapott rajongóktól?