72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nemtom...nekem nem a monogatari jutna eszembe....sőt....igazából semmi nem jut eszembe róla...:D de tény hogy jó volt, szép volt....melodies még mindig várat magára..... -
Most neztem meg a K-on!! 19-et, hat basszus meg ez se volt olyan resz amiben rendesen zeneltek volna :( kihuzzak a 26dik reszig a koncertet vajon?
(amugy a K-on kifejezetten osztonzo mindig arra, hogy gyakorlojak kicsit, a zene hianya egy zenerol szolo animeben mindig maga utan hagyja azt az urt amit a sajat gitarommal kell kitoltsek. Viszont ma ez nem fog menni
talaltam vevot a gitaromra es az ujat jovo het kozepe-vege elott nem fogom tudni megvenni
)
-
Az animáció gyönyörű, hasonló mint a Bakemonogatari-nak.
-
most hogy utolértem a keiont és várnom kell a részekre ez így nem olyan jó....ezt jobb lett volna egyben nézni....valahol hiba volt elkezdeni, de mégse hiba mer amúgy kurva jó, csak nagymennyiségben még jobb :D -
államtitok -
Te ki vagy? E?
Meg ha már ki-kicsoda...
Lelouch te milyen nickkel voltál mielőtt Lelouch lettél? :D Rég volt már a névváltásod... -
Akkor torlom is az armageddon666 nevu altomat. :D -
:c -
nem hiszem, az egyik az enyém :3 -
mind az alregjeid :C szervezett animéztetés :C -
csak azé is próbálkozol :D de most baj, hogy nem most hanem mondjuk 1 hónap múlva fogom megnézni??? :D az meg még nem biztos hogy sokat vesztek vele....lehet hogy nekem majd nem tetszik és dobom a picsába :D persze a fordítottja is fenn áll.... -
Memories. Szerintem eég drámai meg szép, kicsit depis is, de nem viszik túlzásba. :) Viszont a Melodies már nem tetszett annyira mint a Memories. -
ef - a tale of memories vagy a melodies van előbb.
illetve ezek mennyire depisek, drámaiak, szerelmi storyk? Állítólag SHAFT animálta, őket meg bírom. illetve az "experimental animation" tag kíváncsivá tett. -
Nerm eroszak a disznotor. Amugy a baromsag raderoltetese es a valoban szinvonalas anime kozott van egy kis kulonbseg. :D
Szemezgettem kozben a hozzaszolasokban, hogy a baromsagot megcafoljam. :D
"csocso14 2006. dec. 31. 18:46 | #13526
"Én épp a Hikaru no go vége felé járok, nagyon jó kis anime, izgalmas és az ember alig bírja ki, hogy ne nézzen meg egyből vagy 20 részt. És ha már a Hikaru no go-nál tartunk abból még nem láttam képet itt a fórumom, van belőle?"
Bulykin 2009. júl. 15. 21:47 | #25686
"Hikaru no Go letudva,röviden: kúrvajó!!:P
a special is nagyon tetszett"
Rundstedt17 2009. júl. 18. 16:22 | #25734
"Nem rég elkezdtem nézni a Hikaru no Go-t...És hát...
Rohadt jó,hihetetlen hogy már az elején megfogott,nincs egy unalmas rész,az animék többsége megirigyelhetné"
Doddy a düdő 2010. jún. 02. 22:50 | #30087
"go szabályait máig nem tudom, hikaru no go mégis az egyik kedvencem :p"
Amugy nekem mindegy, ha a jo animeket nem nezed, meg te vesztesz vele nem en. :DDDDD -
pedig még kevés is volt a 72 :( -
tudom hogy nem sok....nem az...én nem félek tőleg...csak most nincs kedvem ilyen hosszúba belekezdeni :D ne akarad csakazértis rámerőltetni :D
olyan vagy mint biomage....az is folyton rámerőlteti a baromságait :D -
Ugy oda vagytok a 72 resztol, pedig ugyanugy lehet nezni mint az osszes masik animet. :"D
Leszedtek belole 13 reszt es ha bejon , akkor leszeditek a tobbit is.
-
ha 72 részes, akkor most inkább hagyom...:D valahogy nincs affinitásom ilyenbe belekezdeni...:D
Ginat Killinggel meg gyorsan haladok...:D Az egyik ellenfél egyik brazilja durván őrültnek nézett ki...sosem beszélt hanem hatalmas vigyor volt rajta....kinéztre se volt bizalomgerjesztő....
a sorozat meg zseniális valamiér :D -
Na akkor orulok, hogy az izlesemmel nem okoztam csalodast, mert kellemesen csalodtam en is benne. Rosszabbra szamitottam.
Nem Dan-kunra kell haragudni az a lenyeg es akkor nem lesz rossz a szajiz a nezese kozben. :DDD
Amugy javaslom neked is a Hikaru No Go-t, mert az ezerszer jobb ennel, meg akkor is le fog kotni, ha semmit nem tudsz a Go-rol.
Nem veletlen, hogy mikor ajanlottam legeloszor 4-en neztek meg innen es mind a negyen 3-4 nap alatt megneztek , mivel ok se tudtak egyszeruen abbahagyni a nezeset. :D Pedig 72 resz az nem keves, megis szinte az egeszeben fent tudtak tartani a nezo erdeklodeset. -
nah...végeztem a Bamboo Bladedel...jó volt..kellemes....bár a végét kicsit drámaira vették, de nem volt vészes....bár hogy aztán a semmiből elővették az ultimate bajnokságot ahol mindenki lerendezte nemezisét már kicsit az volt...:D bár ezt leszámítva jó szórakozás volt....a végére...Blade Braver FTW...annyira szar volt :D -
Request from Mate94
Request from Devi515
Request from maLakai
Request from ronihun
Request from Vesgar
Váó, de népszerű vagyok :D ha nem szólsz Beast, hogy fogadjam el, sosem veszlek észre titeket.... :D -
No. 1. nálam!
-
Inukami-nak és a Special A-nak is vannak jó pillanatai. Szerintem megéri megnézni őket. Seitokai no Ichizon-ra meg páran azt mondták, hogy erőltetett, de szerintem nagyon jó volt, már az első részén szétmosolyogtam magam. (nem vagyok a hahotázós típus) :) -
Sazae-san 2052 rész és még fut,
Doraemon az olyan 1800 körül fut asszem.
----
Oké Ruley, nem droppolom. Most hogy mondod a karakterdinamika tényleg stimmel. De valahogy mégsem szimpik. Szóval az Arias tsundere újonc messze jobb volt, mint a Sora no Wotos. A cselekményre kíváncsi leszek. K-On meg tényleg a kinézet, de az nagyon.
----
Inukamival egyszer mintha már próbálkoztam volna, Special A asszem hordozható HDDn még megvan. Iskolába azt vittem animevetítésre xD kislányok elvoltak vele... Lehet, hogy akkor megnézem ha még megvan.
Seitokai no Ichizontól valamiért tartok. Talán itt volt róla valami vélemény, vagy máshol, nem tudom :S Lehet, hogy tényleg szünet kéne kicsit... valahogy olyan "néznék valamit, de semmihez sincs igazán kedvem" :/ -
Ilyenkor örülök, hogy az anime válság tőlem még messze áll :DD -
Listádról ezeket néztem ki így nagy hirtelen. Ebben a sorrendben :)
Seitokai no Ichizon
Special A
Inukami!
És ha gondolod fogadd el a friend requestet. :p -
Megnezted mar a Hikaru no Go-t ? :D -
Lehet hogy az elején még nem annyira érződik, de a karakterek dinamikája egy az egyben az Aria-ból lett átemelve, a naív újonc, a zajos tsundere újonc, a zárkózott újonc, a szigorú mentor, a kedves mentor... K-on-hoz inkább csak annyi köze van hogy hasonlóan néz ki.
Egyébként ezzel a kettővel ellenben ennek a végére lesz rendes cselekmény. -
657 rész? :)))))
~1800 rész :)))
Húúú... -
Nogizaka Haruka no Himitsu - rajta van a plan to watch listadon.
en egy hetvege alatt neztem meg. egesz jo kikapcsolodas. -
Majd Sazae-san után megnézem... bár lehet, hogy Doraemon bekerül elé. -
Hupsz...
Anime no Chikaranak az első műve a Sora no Woto... hh nem volt? -
Most ilyen Working szerű lazulásra vágyom...
van a gépemen To-love-ru meg Sora no woto... egyik sem jó erre...
egyelőre leszedem K-On 18-t... mellette meg Showder klubbot nézek xD
jöhetnek tippek.
Kritériumok:
-legyen normális release
-ha ecchi akkor minimum DVD
-könnyed, nevetgélős, de lehet akár szakadva röhögős is
-előny ha Plan to Watch listámban van
Ha mégsem könnyed, nevetgélős, de mégis marha jó és leköt, akkor jöhet olyan is :D FMAB-t pl. így néztem. Abszolút nem volt kedvem a stílusához... de gyorsan megcsinálta :) -
Azt a Claymorera írta, akkor meg még nagyon nem volt Anime no Chikara. -
Urusei Yatsura: 195 epizód, 6 movie, 11 OVA... 

Már csak egy kérdésem van: Látta valamelyikőtök a TELJES sorozatot?
-
No igen, ez egyből átjött :D A K-on!-t olvastam is, Aria feeling meg azt hittem csak nekem van :D Viszont itt valahogy nem :S Mind K-onban mint Ariaban jobbak a karakterek...
---
Eltértek a mangától??? O.o Egész Anime no Chikara projectnek az a lényege, hogy eredeti animét csináljak, ne mangafeldolgozásokat O.o szóval... Mivan?? -
Lassan már második hete csak ezt az egy sorozatot nézem meg újra és újra, mert nem találtam semmit ami hirtelen felkeltette volna az érdeklődésemet. Max annyira, hogy felkerültek a listára. Pedig biztos jók. :)
Igazából a legijesztőbb az egészben, hogy még így sem unom. Viszont a perverz főszereplőkkel még mindig hadilábon állok. Az viszont nem zavar ha egy vagy több lelkesebb szereplő zaklatja a hősünket. :d -
Hu azt már jó régen láttam, kb el is felejtettem, hogy létezik. :) -
Érdekes, a MAL-od szerint a K-on! és az Aria is tetszett neked, ez meg kb. olyan mintha a kettő kombinációja lenne, (egy csipetnyi WW II fílinggel megfűszerezve), de hát te tudod... -
Pedig jó, csak sokszor túl komolytalan. Bár Tomoki után nem tudom hogy állnál hozzá egy lolimániás paphoz.