72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
én még a Pixivet szoktam böngészni, ide kell reg és japánul van tehát japánul is kell keresni -
amúgy szerintem elég rossz kép...:D Sunohara jó meg Fuko és Tomoya de csak mer nem látszik rendesen az arcuk....a többinek olyan rossz az arca :D -
Mintha a Clannad csoportkép nevében is ez a cím szerepelt volna :)
[Azért nem tudom biztosan, mert helyből át szoktam nevezni az ilyesmit, a sok idióta elnevezés miatt.]
-
én háttérképhez a konachan-t szoktam használni :) -
esetleg <anime_neve> wallpaper, vagy wallpaper helyett a felbontás, csak nemtom milyen formátumban... -
Keresőbe: <anime_neve> everyone
:) -
Persze, hogy fanmade - a kép nevében is ott volt.
Mondjuk, én nem nagyon keresgélek ilyen képeket - anime mellé "INFO" könyvtárba berakok képeket AA-ról és máshonnan, DVD-boritót, meg adatlapot, nyers feliratot [amit majd megnézés után javítok] és kész.
-
nemtom....én mindenből szoktam találni.....de ez is szerintem fanmade cuccc :D szegény Sunoharat jól eldugták :D -
Állítólag, az anime csoportképek eléggé ritkák... legalábbis az angol nyelvű blog szerint, ahonnan ezt lenyisszantottam.
-
Most találtam, nekem új:
Balról jobbra:
- Sunohara Youhei
- Fujibayashi Ryou
- Fujibayashi Kyou
- Sakagami Tomoyo
- Furukawa Nagisa
- Ichinose Kotomi
- Ibuki Fuuko
- Okazaki Tomoya
-
higashi no eden 2. filmmel mi van má...?? több mint egy hete kijött a bd....RAW-t nyaan, de fordítja valaki??? thoraba reménykedtem, de nem láttam hogy csinálnák....:(
remélem gintamára a megjelenés után nem kell ennyit várni....:D -
Köszönöm szépen!
[Jó magyar szokás szerint, az ilyesmi 8 napig érvényes :)]
-
Boldog Szülinapot IMYke!
Igy utolag, mert 7végén nem voltam itthon :) -
Most kábé 2 hónap szabadság kellene, hogy minden beszerzett animét megnézhessek :)))) -
Nekem tetszett. Szívesen néznék ilyen könyveket animében. -
"Aoi Bungaku" is jó választásnak tűnik - belenéztem, és tetszik a bevezető, és néhány sornyi információ olvasás után biztosra veszem, hogy az összes rész tetszeni fog.
-
"Interlude"-ra sajnos csak tegnap este 11-kor került sor, így csak az 1. OVA-t tudtam megsasolni. Nagyon komoly anyag! 
"Hikaru no Go" - első részt is megnéztem gyorsan. Jó a felütés.
-
Figyeld csak meg, amikor angolul számolnak :) "Námber tzu" :)))
-
Nagyon szépen köszönöm! "Elfen Lied" az örök alaptéma marad :) -
Hát, az "idijóta" volt akkor...
-
pedig rólad pont elképzeltem volna ezt :D
de amúgy ennyi beleélés kell :D -
Hát, hogy lenyakaztam volna, halt volna meg. Én sose tudok ilyet mondani egy karakterre sem :D -
Beleélni? -
Meg olvasgatok most... "remake"... mindenhol azt mondják "remake" sorozat, én meg mondom, hogy tanuljanak magyarul, az úgy van, hogy "remek", e!
Aztán esetleg mekkora pofára esés lesz, mikor kiderül esetleg, hogy sequel :D -
Hogy a fenébe tudjátok ennyire beleélni magatokat:) -
Legszívesebben azt mondanám halt volna meg, de akkor még fölöslegesebb lett volna... tényleg csak hogy legyen egy epic harc... am vicces mnnyit sírt Ritsuko, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jajj lement a szennyeződési zónába, nem marad ember!!!! aztán senkivel semmi nem történt ... ok, Shinji pillanatra istenszerű lett, illetve Shinji mamája feloldódott, de ezt a rebuildben még nem tudjuk :D -
Mari csak homorít még valamit a továbbiakban... 2-3 év múlva. :( -
Kämpfer nem is olyan rossz, még jól is jön mert németül van benne pár szó. xd -
Asszem vannak nyelvbe beépült átvett szavaik, mint ahogyan a magyarban is vannak ilyenek. -
Ez a NGE Rebuild 2.22 harc a BombAngyal ellen még mindig nagyon komoly :D Már vagy 25ször megnéztem :D Meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor Asuka a fertőzött Evaban ül... Na az se semmi. Mivel tudtam mi lesz, mikor meghallottam azt a fura hangot... hát, nem volt kellemes :D
Nagyon el van találva minden egyes pillanata az animének :)
Egyrészt élvezetesebb és pörgősebb mint a sorozat, másrészt ez NGEnél nem tudom hogy előny-e... még ha esetleg ezek több fant is szereznek a sorozatnak, azért remélem hogy az eredeti marad meg mindenkinek, mint Evangelion... Mert ez a Rebuild igazából egy fanservice így 2 rész alapján :D Csiszolása, sűrítése, szépítése (grafikailag) a sorozatnak.
Makit meg töröljék a létezésből... CSAK ÉS KIZÁRÓLAG azért kellett bele, mert Beast mode, meg hogy legyen pilótacsere... meg elejére egy fillerharc... kész. Talán a kevés szereplése miatt, de egy abszolút kidolgozatlan, fanservice meganekkonak tűnik... és ne legyen ilyesfajta "casual" fanservice az evámban -.- -
amúgy japánba az angol az már ennyire beleivódott a nyelvbe???
sok op és ed-be vannak ilyen fél angol-japán sorok.....meg a "klasszikus" szánk jűzés :D -
Szügge!:o
armageddon megnyilt előttünk :D -
én se vagyok sportos alkat....190 centi 100-115 kiló...asse tiszta izom....egyedül az amerikai focihoz van alkatom....de tudom milyen a lehúzás is....pl röplabdáztam is párszor vagy kéziben is kicsit visszahúztam a csapatot mikor nem védtem :D
télleg...kézilabdás anime nincs??? -
Utálom a csapatjátékokat - nem vagyok valami sportos alkat - mert mindig úgy érzem, hogy én húzom le a csapatot... :\ és ez egy nagyon rossz érzés... meg egyébként öngerjesztő folyamat... mivel inkább nem játszom, így nem is tanulom meg, így ha arra kerül, húzom a csapatot. puff.
Nem hiszem hogy ez hasonló, de valahogy eszembe jutott... Online jóságokban meg pont fordítva tapasztalom, ez a még rosszabb... Mert ott meg nagyon sokszor engem húznak le a csapattársaim... és nagyon frusztráló. Mondjuk általában nem említem meg, mert tudom milyen tehernek lenni...
-
amúgy Giant Killingbe volt pár rész amiben az egyik fiatal csatár volt a kezdő, de nem tudodd betalálni és teljesen kikészült miatta....akkor nagyon megtuttam érteni az érzéseit, mert tudom milyen mikor ott vagy edzésen és a meccsen is kiteszed a lelked de nem jön össze és csak azt látod, hogy a többiek mind túllépnek rajtad....bár én sérülés miatt kaptam lehetőséget és a bajnokság végéig megvolt ez és monták hogy fejlődtem, de én nem így éreztem....valahogy nem láttam kézzel fogható eredményét... -
Added. Én Kämpfer-t akarom elkezdeni. Darálom a 12 részeseimet :D -
megnéztem a Kenkou Zenrakei Suieibu Umishou 1. részt....ez már jobb....könnyed kis szórakozás...:D viszont valamiért úgy érzem hasonlít a Seto no Hanayoméra :D -
Gai-Rei Zero-nek is vége. Hát ha nem a 12. résszel kezdtek akkor a 11.-el. :D Ettől függetlenül egy szívszaggató kis történet volt, csak rosszkor néztem :)) -
jó bocs azt hittem fix banner(nem frissítettem a topicot) és sz*rul nézet ki :D -
nekem sose volt gondolatolvasó....sose volt olyan mint a többiek monták :D