72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    elvileg ez minden, nem nézek még azért olyan régota anime-t, meg most sajnos eléggé korlátozva vagyok a letöltéssel(nem vagyok otthon), igy sajnos nem engedhetem meg magamnak, h szedegessem öket :)
    Persze az aktuális HOTD/Occult Academy részt mindig leszedem :D
  • Malakai
    @Lelouch: Kösz! :)

@Seth: Pl ha bemész az anime listába, amikor be vagy jelentkezve? :)
    A betüsök 1. oldal.
  • Zomil
    Boldog Születésnapot Malakai! :)
  • armageddon666
    AniDB listát lehet importálni asszem.
  • Seth
    Én is nézegettem már ezt a mal-t, egyszer neki is kezdtem,de belefáradtam. Van gyorsabb módja beválogatnia látott animéket,mint egyesével rákattintani,aztán ott add to list?
    Gondolok itt olyanra, hogy mondjuk fel van sorolva az összes A betűs és csak rublikákat kell beikszelni
  • Zomil
    persze a ptw ugyanekkora, de azt lusta voltam megcsinálni, mert aminek tetszik a leirása/itt dicséritek ahhoz csinálok egy bookmarkot :D
  • armageddon666
    Na, már a tizede benne van?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, amennyire átlátom, valóban az a helyzet, hogy nagy divatja van a Keleti Szomszéd majmolásának... sajnos...
  • Zomil
    Én is foglalkoztam kicsit a mal-os listámmal, ugyis unatkoztam :D
  • Jakuza001
    En meg szeretem a japan tortenelmet, jobban mint a jelenjuket, mert kezdenek sajnos korcsosulni ugy erzem a nagy amerikanizalodastol.
    Eppen ezert szoktam megnezni a tortenelmi alapu animeiket.
  • IMYke2.0.0.0
    Abszolút nem.
    Élmény és a rám tett hatás alapján.

A tegnap befejezett "Interlude" például még most is ott forog a fogaskerekeim között: továbbgondolom, elképzelem, mit tennék én...

Nekem fontos, hogy megérintsen a történet - filmes tucatsztorikat minimálisan vagyok képes elfogadni.
    Avatar film nálam ezért bukott, például.
  • Jakuza001
    Miert te a mufaj alapjan sorolod be, hogy melyik mit er ? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Röviden: úristen! :)

[Cccc, Elfen Lied csak 8, miközben szamurájosok 10 pont? :)))]
  • Jakuza001
    Feltoltottem parat en is, de kozel nem teljes a lista.

http://myanimelist.net/animelist/Jakuza
  • Zomil
    Azért ennyire sztem nem sulyos a helyzet :D
  • Lelouch
    Most olvastam, hogy Deadman Wonderland anime csak tavasszal lesz.
  • Lelouch
    Boldog születésnapot!
  • IMYke2.0.0.0
    [ez-itt-egy-pironkodó-szmájli-helye]
    Tényleg, azért írtam :)
  • efti
    nem lattam, de az ismertetoje erdekesen hangzik -> PTW
  • Jakuza001
    Ok, nem kell a magyarazkodas fiatal baratom :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, másfél hónap alatt 23 különálló anime sorozatot/filmet néztem meg :)
  • IMYke2.0.0.0
    "Interlude"-ot gondolom sokan láttátok - azoknak, akik még nem, szívből tudom ajánlani.
    Már a bevezetők [azaz nem openingek] is fantasztikusak, és a befejező képsorok is ötletesek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A sztori pedig első megnézés után adja magát egy újabb, elemzőbb megtekintésre - nem azért, mert érthetetlen, hanem azért, hogy végig lehessen újra követni a szálakat.
    Poszt-apokaliptikus történetet ilyen csavarral megfogva még nem láttam.

• IMYke2.0.0.0
    Hát, vettem a "25-30" legalsó értékét... az ugye 25. életév. Én meg 2 napja töltöttem be a 36. évemet... :)
  • Jakuza001
    Azert ez a fiatal baratom igen kemeny :D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen, és boldog születésnapot kívánok, fiatal barátom! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Éppen írni akartam...
  • efti
    Boldog 25-30közöttöt Malakai :)
  • Malakai
    Köszi. :)

Utólag pedig BSZ IMYke, nem néztem be a topicba, a főoldalon meg sose szúrom ki az embereket!
  • BEAST #34135
    Boldog születésnapot maLakai! :)
  • RelakS
    ezeréves animéket is illik bespoilerezni, hátha valaki nem látta, és érdekelné, igaz?
    Ugyanis attól, hogy láttad, más még nem látta. Ha kibeszéltük volna az Elfen Liedet, lehet, hogy IMYke kapott volna idegbajt :D
  • BEAST #34133
    Engem sosem zavartak a spoilereskedős dolgok. Hogy mi történik csak a dolgok egyik fele. Ami igazán érdekes az az, hogy hogyan jutunk el odáig. :)
  • efti
    akkor inkabb nem spoilerezunk, elenezest igy utolag is a lelott dolgokert
  • BEAST #34131
    Najó, egyre inkább érdekel ez a hotd, de majd csak ha végeztek. :/
  • Seth
    De ők nem akartak maradni,meg akarják keresni a családjukat.
  • efti
    ugy erted egy olyan kornyeken ami kb hirtelen valik lakatlanna? Mindent es barmit ami jol esik abbol amit masok hatrahagytak a nagy sietsegben hogy eljussanak egy hidra ahol szembol tozfegyverek, hatulrol meg zombik vannak
  • LasDen #34128
    megvárni míg minden oké?? és addig mit esznek??? :D
  • efti
    Rajottek hogy a zombik hangra reagalnak, rajottek hogy a fejuket ha szetcsapjak akkor vegleg megdoglenek. El se kellett volna jonniuk a sulibol feltetlenul, eleg lett volna egy megfelelo meretu teruletet megtisztitani toluk, onnantol pedig mar csak a valahogy be-betevedo darabokat kell kiutni es kesz is, biztonsagban vannak amig a tema meg nem oldodik. Marpedig a problema magatol is megoldodik, leven a zombikent megoltek nem kelnek fel ujra, Hallotavolsagon belul pedig csak veges szamuan elnek.

Ha meg mar eljutottak a hidak kozelebe, akkor az is megoldal lett volna, hogy valamelyik hid hallotavolsagan belul megvarjak amig masok elvegzik a tisztogatast
  • LasDen #34126
    szerintem nem vicces...inkább aranyos...hogy miért gintamások?? mittomén...nem én csináltam :D
  • armageddon666
    és ezen mi a vicces és miért gintama karakterekkel? ...
  • LasDen #34124
    mi lett volna logikus??? mentek volna inkább gyalog mint a fasza kis humveeval???