72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Szerintem az túlzás, hogy semmilyen pluszt nem ad hozzá... :) De te tudod...
  • Zomil
    Nemtudom engem nem érdekelnek, nem teljes évad igazábol és a történethez nincs sok köze(illetve van, de semmi pluszt nem ad hozzá :)
  • RelakS
    ?
    az első jó volt, a másik három elmegy (engem a guta ütögetett, hogy ezt most hogy oldja meg), az utolsót meg még nem néztem meg
  • Lelouch
    Miért lennének szarok? Szerintem nem volt rossz ez az 5 rész se.
  • RelakS
    kezdő? Én már nem egy ilyet jelentettem
  • Zomil
    Mert áll kb. 5részböl amik amugy is szarok :S
  • Lelouch
    Ha nálad 10-es a Higurashi, akkor hogyhogy nem láttad még a Rei-t? :D A listádon nem láttam.
  • LasDen #34236
    ott még nem tartok...majd a végén eldöntöm hogy kell-e nekem a 2. évad :D de ez a sok spinoff alternative meg special összezavar :D
  • Zomil
    nálam 10/10 a 2évad együtt :)

amugy azt tudd, h az elsö és második évad szorosan összekapcsolodik
  • LasDen #34234
    higurashi....hmm....érdekesnek tűnik....
    régen attam a PtW-hez így nem emlékeztem a történetre, de a kezdő sorok kicsit megleptek...jónak néz ki....
  • Jakuza001
    Ha van admin szekcio az oldalon jelezd nekik
  • Zomil
    ehhh :DDD
  • Máté94
    wtf
    lol
    omg
    xd
  • LasDen #34230
    malon jött...:D kicsit se gyanús :D
  • Zomil
    hehe, köszi :)
  • Jakuza001
    Vazz de Imike en nem arra voltam kivancsi hogy helyesirasi hibak vannak benne, hanem az eredeti szoveghez kepest milyen, nincsenek e benne ott nagyobb bakik :D
  • LasDen #34227
    bázzeg :D
  • IMYke2.0.0.0
    Majd meglátod :)
    Egyszerűen "láttam" magam előtt a filmet.

A magyar feliratok általános hibái nálad is megjelentek:
    - egyértelmű felszólítások, felkiáltások esetén is az angolban használatos (sokszor a feliratban legalábbis) pont, mint mondatvégi írásjel.

Pl.: Gyere. ---> Gyere!

- "Wow". Ez szokott az őrületbe kergetni a feliratokban.
    - Rövid ö vs. ő, í.
    - Szórend, mely alapvetően nem változtat a mondat jelentésén, de odafigyelve sokkal szebb magyar mondatokat kapunk.

Csak ennyit tettem - néhol éreztem, hogy tudtad mit akarsz fordítani, de nem találtad a szót, ott én beírtam az általam jónak véltet.
    Majd, javítod, ha nem tetszik.
    Amúgy, nincs komolyabb baj vele - egy újabb átgondolás, átolvasás után simán publikálható is!
  • Jakuza001
    Ezt nem ertem, ha nem nezted a filmet es benne az angol feliratot, hogy javitottad ? :D
  • Jakuza001
    Kosz, majd este megnezem valamikor.
  • IMYke2.0.0.0
    Privát üzenetben ment, mellékletként - benne a két felirat [eredeti és javított] meg egy összehasonlító program [két paneles, mellyel a különbségeket összevetheted és ha nem tetszik korrigálhatod az eredetiből bemásolással - kis háromszög].

A sztori érdekesnek tűnt, így olvasva - s biztosan látványos is a bunyó :)
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnálom, de tényleg nem bírtam elmenni amellett, hogy átnézzem, átolvassam az egészet.
    Küldöm a linket.
  • RelakS

Malakai, Zomil, és aki esetleg még kimaradt: Boldog születésnapot kívánok!
  • LasDen #34220
    de Imi nem ilyen...muszáj kijavítania....:D
  • Jakuza001
    De azt sem kellett volna, eleg lett volna egy szimpla velemeny, hogy szodaval elmegy etc. Nem akartalak en terhelni ezzel, csak ennyit kertem.
    Amugy pedig ez a felirat keresre gyorsba keszult, talan 3-4 ora alatt, az OSD felirat kinyeressel egyutt, ugy tekints ra. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Dehogy írom át - kijavítom a hibákat... és majd Te eldöntöd kell-e így vagy sem :9
  • Jakuza001
    Nem azt mondtam ird at vazz :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem akarlak elkeseríteni - hamarosan végzek vele, és mellékelek egy apró progit, amivel megnézheted a különbségeket.
  • Jakuza001
    Nem kell reszletekbemenoen csak atfutni.
    Az se gaz ha megnezed a mozit es jot szorakozol, olyan sok elirast csak nem kovettem el benne. :DDDD
    Ketto vagy harom van benne azt tudom, de mar keson vettem eszre, amikor le volt adva es nem akartam ujabbat feltolteni.
  • IMYke2.0.0.0
    Azért írtam, hogy hosszú, mert elfelejtettem, hogy ez mozifilm :)
    Egy 2x perc hosszúságú feliratra számítottam az első sorokat ellenőrizve :)
  • Jakuza001
    Mi olyan hosszu ? A sorozat ?
    Mert en nem azt mondtam, hogy azt csekkold le, hanem az egyik mozifilm feliratat, pontosabban a Hajime no Ippo - Champion Road-t.
  • Zomil
    Köszi mégegyszer mindenkinek! :)
  • LasDen #34211
    találtam :D
  • armageddon666
    > még

Amíg nem megy egyéb tényezők rovására nem zavar... egyébként meg - és itt elfelejtettem mit akartam mert elmentem egy darabig...
  • Jakuza001
    Csak het evvel fiatalabb :P
  • LasDen #34208
    a születésnaposoknak Boldog Börszdéjt....
  • IMYke2.0.0.0
    Csak annyi? Az még talán belefér :)
  • Máté94
    Akkor lehet nem fog tetszeni a Yakuindomo. Mert hát... ööö.... a szebbik nem tagjai eléggé koszos szájúak :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt szoktam mondani: Nem vagyok pedofil, csak türelmetlen.
    Amúgy, nem vagyok perverz, csak tisztességesen érdekel az erotika, szex.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is mondtad, hogy a Hajime ilyen hosszú :))))