72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Okita a legjobb..."Nincs mit mondanom, passz" :DD -
Hú, Romi Park mennyi animében szinkronizált!
-
Nana: vége. :(
-
Nem szeretem a rockzenét - csak 1-2 jön be, a nagyvilágból.
-
Nana szinkronja jó. Így nézem.
-
Purr-fekt :D -
en sose neztem animaxon egyetlen sorozatot se. Egyszer beleneztem a honey and clover egy reszebe, ami nekem nagy kedvencem es annyira szarok voltak a magyar szinkronhangok, hogy ket perc utan feladtam -
olyan ínséges időkben néztem a nanát (meg animaxot) mikor nem volt netem és minden anime elfogyott ami a gépen volt...:D
bazzeg pár hónap alatt hogy megváltozott az animax....áprilisban még tele volt animékkel.... -
"A rocck(punk)zene idegesít egyedül :)"
NANA-nak a zenéje a legjobb. maga a sorozat a vége felé már rohadtul idegesített. túl sok benne a rinya :( -
Azt hittem, nézted a Nanát, és nem figyeltél rá.
Ha a háttérben ment, akkor érthető, hogy nem éreztél rá...
-
loool :D -
a nana legtöbbször csak a háttérben szólt miközbe csináltam valamit....nem figyeltem rá, mer nem is igazán érdekel...
de ezt a nem figyelek a történetekre kifejthetnéd, mert érdekel...:D -
Nem bántásból: Nem figyelsz a történetekre - ezt már többször észrevettem...
A Nana nem a rinyáról és a romantikáról szól.
Hétköznapi sztori, álmokért küzdő emberekről. Szövevényes lelki harcokkal.
Jó sorozat.
A rocck(punk)zene idegesít egyedül :)
Egy szám tetszik csak.
-
bázeg :D
-
Eleinte zavartak az óriás mellek, de hadakozós ecchi harem anime-nek nem rossz. :) -
én nanából animaxon láttam részeket, de valahogy nem tudott lekötni...túl érzelgős ez nekem :D
ez a Sekirei meg inkább a fan service mint a történet miatt jó :D -
Azt a sorozatot hírből sem ismerem - de majd átfutok róla egy ismertetőt.
[44. rész ending]
-
Akkor csak ovatosan vagj bele a bokura ga ita-ba :) -
Igen, a Nana.
Szentimentális vén róka vagyok :)
Sajnos, a 43. rész endingje fut, hamarosan vége a sorozatnak.
-
Gintama Evangelion
Az EoE kiváncsi vagyok neked hogy fog tetszeni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem itt elég nagy csalódás volt Shinji a sorozat végi önmagához képest. -
Az hagyjam, de sosem szivjak el amire ragyujtanak :)
Amugy a Nana rikatott meg? -
végeztem az Evangelionnal....fenomenális volt.....délután evangelion vége és úgy tűnik, hogy estére meg jön a THORA gondozásában az 1.11 :D -
Kezdek hányni - annyiszor rágyújtanak Nanáék...
Pfuj :)
-
az Evangelion a 2. anime amit megmutatnék tesómnak....csak nem akar belefolyni...a 2 GITS filmet látta azon kívül nem igazán érdekli :D -
"Utálom" a japánokat... 
Mindig meg tudnak ríkatni a "szemetek".
-
Besza-behu...
-
ha az nem is lesz, majd a köv digital sushira viszont lehet hogy elmegyek ha már úgyis felkerülök budapestre -
Ennyire nem erzem magam rajongonak :D
De azert ha lesz DMC tribute fellepes pesten, arra tuti elmegyek -
-
:)
most 21.én volt Ritsu születésnapja mi meg megsem ünnepeltük :D milyen otakuk vagyunk? :D -
-
Nah...mára ki evangelionoztam magam, 12 rész elég volt....holnapra még maradt 5 rész meg az evangelion vége...a többire meg szerintem csak jövő hétvégén lesz időm, ha addigra meglesz... -
elegge santit az a lepes :D
de vegul mindegy, nem firtatom, gondolom a story alapjat kepezi a dolog.
Amugy viszont nagyon izgalmas kerdeseket vet fel a dolog, elvegre ha fenyeveknel nagyobb valamirol beszelunk, akkor a vezerles meroben keserves lehet, hacsak nem oldottak meg a vezerlo elektronikaban is a fenysebesseg atlepeset, hogy el is jusson az utasitas a vegtagokohz :D -
Ghost Hunt befejezve. az utolso 2 resz meg jo is lett. vegul nem lett olyan romantikus vege mint amilyennek indult. -
Én is csak tegnap kezdtem el ledarálni a Tenchi Muyo filmeket, ovakat, sorozatokat. Annak ellenére, hogy egyik sem épp mai darab, nem rosszak. :d -
ez nekem nem mond semmit, sry :( -
Ha galaxis méretű ellenfelek elpusztításáról van szó akkor... egy csepp Juraian vér + Idol a Tenchi Muyo GXP-ből. :d
-
Ebben a promo videóban van vér. 01:15-nél, amikor lelövik az egyik túszt.
Na, csak ezt akartam. -
Ez mit jelent? -
Fbn Lx #34405 képzeld az hogy nagyobb vagy egy galaxisnál, és lépj előre 1 mezőt.