72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #34524
    igen? O_O az szép....nem láttam, de igazából nem is szándékozom megnézni...de az szép teljesítmény akkor :D

ez a higurashi meg durva....olyan hangulata van...áh :D
  • BEAST #34523
    Pont ma nézegettem a listámat, még mindig hold-on van a Bleach/Naruto/One Piece trió... de szerintem nem valószínű, hogy valaha folytatnám őket. Viszont lehet belenézek a Fairy Tale-be és meglátom meddig bírom. :D
  • LeventeV
    jo lesz az ha valami konnyedre vagyom. most elkezdtem a Clannad-ot a tegnap. 2 reszt neztem meg, de eddig tetszik.

meg folytattam a Bleach-et is, de kezd zavarni, hogy a 24 percbol 17 perc az aktualis resz.
  • BEAST #34521
    Míg a Nogizaka első évada inkább a két főszereplőre koncentrált. Addig a második évad inkább elmegy ecchi-harem irányba. Nekem tetszett mindkettő.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Viszont kettőjük kapcsolatába nem sok újdonságot hoz.
    :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nyertél :)
    A "Nana"-n is filózom, de inkább "Clannad" lesz még.
  • LeventeV
    mondanam, hogy az Elfen liedhez de lehet becsapos kerdes
  • LeventeV
    a nogizakanak csak az elso evadat lattam de ott a vegen majdnem lefekszenek egymassal. csak rajtakapjak oket. a masodik evadba el se tudom kepzelni mi lehet. kivancsi vagyok, hogy tudjak folytatni. en az elso evad utan lezartnak tekintettem a tortenetet.
  • IMYke2.0.0.0
    Áááá, losslessben megtaláltam OST-t... na mihez?
  • BEAST #34516
    Elnézést, akkor én értettem félre. :)
  • LeventeV
    a seto no hanayomet es a nogizakat a kivetelkhez irtam. ott osszejonnek a vegen.

• Lelouch
    A Seto no Hanayome se úgy végződött ahogy én akartam. :D
    De ott már az első részben eldőlt sajnos az egész. :D

Bár a mangája még érdekes lehet, vannak benne új szereplők stb... És állítólag még mindig fut. Kutattam is utána, hogy a 2008-ban kijött 14. kötet óta jött-e még ki valami, de nem találtam semmit. :( Az eddig kijött fejezeteket se fordítják valami aktívan, ezért még várok mielőtt elkezdeném rendesen a mangát.
  • BEAST #34513
    School Days végén megölik a srácot és egy táskába pakolják a fejét, nem? :D

Igazából ott már nem tudtam, hogy most sírjak e vagy nevessek. Így maradt a facepalm. :/
  • LasDen #34512
    hol daraboltak, hogy ennyire tartasz tőle?? :D
  • BEAST #34511
    Toradoraban nekem az elején egyértelműnek tűnt, hogy egyszer összejön majd Minori-val, később nagyon megtetszett Ami ezért neki szurkoltam... erre a "kishugat" választotta. :P

Viszont Seto no Hanayome-ben a végén nem jöttek össze? Elég egyértelműen bizonyította a srác, hogy szereti és fontos neki a lány. A lányról pedig végig tudni lehetett, hogy mit érez. :)

Amúgy tényleg az a legrosszabb amikor egy párnak kellene lennie mégsem történik semmi, de amíg nem darabolnak ez sem olyan rossz. :D
  • LeventeV
    en a Toradoraval voltam igy.
    ott mar az elejen latszott hogy kivel kell osszejojjon, en megis Minori-nak szurkoltam. raadasul ott a tortenet ugy alakult, hogy szinte csak az utolso pillanatban valasztotta Taigat. egesz ido alatt inkabb alltak testveri viszonyban mint szerelmiben.

de azert van rosszabb is: 1 fiu - 1 lany megse jonnek ossze a vegen. tisztelet a kivetelnek.
    Nogizaka Haruka es Seto no Hanayome
  • BEAST #34509
    Mondjuk lassan én már azzal is megelégszem, ha az anime végén féltékenységükben nem ölik meg és darabolják fel a főszereplőt a lányok. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Más témában, de a végén kiderül, hogy én sem a "sikerre" ítéltetett szereplőnek drukkolok... :)
    "Nana"-ban is így volt, mégpedig
    Takumi Ichinose-vel.

• BEAST #34507
    Végül is pont ez a legnagyobb különbség a Love polygon és a harem között. Én úgy vagyok ezzel, hogy inkább legyen jelképes döntés (pl senkit sem választ vagy mindenkit), mint hogy ne azt válassza akit szerintem kellene és ez a haremben lehetséges. :P
    Sekireiben egyértelműen Musubi-nak kellene lennie a befutónak, de én akkor is Tsukiumi-t bírom a leginkább. Isekai no Seikishi Monogatari-ban pedig kb részről részre mást képzeltem ideális társnak Kenshi mellé (amíg kicsit jobban megismertem :D).
  • Máté94
    Hozzá is látnék Kamichu-nak:))
  • Lelouch
    Azt én se szeretem, mert általában sose a befutónak szorítottam eddig. :)
  • Lelouch
    Ilyenkor mindig eszembe jut a To Love-ru vége... :)
  • LeventeV
    nekem az faj, hogy van amikor mar az elso resz utan kiderul hogy kit kene valasztani...
  • LasDen #34502
    nem szeretem az olyat mikor van egy harem, de a végére konkrét döntés nem születik....mert a mostani rész után szerintem az asobiban is ilyen jelképes döntés lesz és konkrétan egyik mellett sem dönt kio...:D
  • LeventeV
    kulfoldi oldalakon nagyon szeretik, ismertetokben, altalaban a kommentek (kulfoldi oldalakon). de mindegy, lehet csak en ereztem ugy.

"Poor Table-kun"... ez nagyon ott volt, reg nevettem ilyen jot, maris jol indul a napom
  • IMYke2.0.0.0
    Rohadt életbe! Eladta a srác az "Elfen Lied"-et! Most már csak ~83 fontból tudnám kihozni a 4 DVD-s szettet...
  • IMYke2.0.0.0
    Appleseed + Berfect Blue.
  • LasDen #34498
    nem is tuttam hogy higurashiból is van live action....
  • Ruley
    Gondolom a Manic Pixie Dream Girl effektus miatt, vagyis hogy a nézők is zárkózott, cinikus, egyhangú életet élő férfiak, akik erről ábrándoznak hogy bárcsak egy ilyen különc, életteli lány karon ragadva elrángatná őket a monitor elől és megtanítaná élni.

Vagy azért mert helyesen néz ki.
  • LasDen #34496
    Battle Angel Alita bannerről jut eszembe, hogy Cameron aszonta, hogy az avatar folytatása után tervezi megcsinálni...elméletileg forgatókönyv már van....

szép gyüjtemény..bár nekem lenne ilyen....de nekem csak Perfect Blue meg FF Advent Children van....
  • efti
    Amugy paradise kiss nekem nagyon bejott, meg is vennem ha talalnek belole blu rayt, de persze csak DVD-t talaltam eddig

tenyleg, nektek mi van meg eredetiben? Nekem Haibane Renmei, Lain, Kare Kano, She and her cat + Voices of a distant star + The place promised in our early days (Shinkai Collection neven), Toki wo Kakeru Shoujo es FF7 Advent Children Complete (sajna csak ez utobbi blu ray :P )
  • LasDen #34494
    a dmc-t én végig néztem....úgyahogy...annyira nem vették komolyan magukat hogy az már nagyon rossz volt....a főszereplő teljesen hülyét csinált a karakterből....bár azér néhol vicces volt...:D
    DN se volt sokkal jobb...viszont a Saikanora még mindig vadászok....
  • efti
    No a live action feldolgozasokkal meg sose volt szerencsem, igaz nem sokat probalkoztam meg a dologgal, de se a DMC se a Nodame Cantabile nem ment tovabb par percnel nalam. Valahogy annyira mesterkeltek a szineszek minden mozdulatai, hogy az engem valahogy nagyon taszitott. Valahogy olyan laggos minden szereploi reakcio, kb mint amikor szineszek epp csak ismerkednek a szovegkonyvvel osszemondaskor
  • Lelouch
    Én kb. úgy állok hozzá, mint Kyon. De elég sokan vannak így vele, elvégre a nézők hangjának is szokták nevezni. :D
  • Lelouch
    Én azt nem értem, miért van annyi rajongója. Bár még mindig jobb mint L... :D
  • Zomil
    most igazábol mit vársz egy olyan "embertöl" akinek minden elsöre sikerül és a világ szinte szószerint körülötte forog? :D
  • Ruley
    Mármint a szereplőt? Szerintem néha mintha túldimenzionálnák az idegesítőségét, hogy így pszichopata, meg úgy erőszaktevő, szerintem bőven csak annyi volt az amennyi egy zűrösebb észjárású tinilánytól hihetően kitelik.

Én ismerek idegesítőbb karaktereket is a való életben.
  • Lelouch
    Haruhit én se bírtam...
  • Lelouch
    Poor Table-kun...
  • LasDen #34486
    én nem utálom...max Haruhit....de a sorozattal nincs bajom....egynek jó volt....
  • Zomil
    Ezt nem tudod honnan veszed...itt a topicban is el lett mondva már párszor, h Haruhi tipikusan az az anime ami vagy iszonyatosan tetszik v utálod, a kettö között ritkán akad ember :)