72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Á, értem - ilyen "támasztékot" terrorizálni azért mégsem illik :)))
  • Seth
    Annak a méteres távcsövesnek kellett vmi támasz és nem volt más kéznél XD
  • IMYke2.0.0.0
    "Clannad" OST-ben ott a kotta is az inlay-eken :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, most már muszáj volt megnéznem... és kiégett a szemem :))))

Miért is kellett a lány melleit közrefogva lőnie?
    A mellek kitérése meg hát... khm...

• Zomil
    sztem ez a jelenet übereli a mátrixos neo féle golyokerülgetést :D
  • Malakai
    És mit kell azon kiakadni, hogy valaki kiakad azon, hogy...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...egy csaj mellei durván 0,4 miliszekondum alatt oda-vissza csapódnak, hogy elhúzhasson egy pufkagolyó köztük. :DD

:)
  • LasDen #34558
    mit kell kiakadni?? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor nálam is felejtős. :(
  • BEAST #34556
    igen az :) ezért sem kezdtem még bele
  • IMYke2.0.0.0
    HOTD: még folyamatban lévő sorozat [AniDB szerint legalábbis]?
  • armageddon666
    HOTD... ez... no comment...
  • LasDen #34553
    nah megnéztem a HOTD-t....nemtom mit kell úgy odalenni....más animéba is vannak baromságok, amik jól néznek ki...:D
  • Ruley
    Nem szeretjük a Status Quo-t fenntartó háremkomédiát, A HOTD-ban volt egy kegyetlenül ecchi jelenet, (látsd #34527), a Haruhit meg még egyszer mindenki leírta hogy szereti-e vagy nem.
  • armageddon666
    kb. 250 üzenettel korábban elmentem gólyatáborba...
    tl;dr

valaki összefoglalja? :D
  • Máté94
    Mit beszélitek le Imit HOTD-ről :D
    Eszem megáll, ne hallgass senkire, először te nézd meg :D
  • BEAST #34549
    Örülnék egy negyedik évadnak. :D Shakugan no Shana-ban is pont ezt játszották el.
    Első évad végén nagy szerelem, haljunk meg együtt... túlélik, de nem hallották egymást, nc. :D A második évadi s nagy vallomással/választással zárult. Már előre félek a harmadik évadra hogyan felejtik el, hogy mennyire szeretik egymást. xD

Jó kérdés, nem vagyok nagy VN/regény faló szóval fogalmam sincs. Viszont, mint kb a lenti HOTD jelenetben is láthatjuk, van amikor már átlépnek egy bizonyos határt az ecchivel amit már nem igazán tudok értékelni.
    Ecchi-t is kb csak azért szeretem annyira, mert már nagyon unom az olyan romantikus történeteket ahol a főszereplő már attól is elpirul ha a nagy szerelmével egy levegőt szívhat vagy véletlenül ugyan azon az utcán sétálnak. Sokkal szórakoztatóbb ha tényleg van oka elpirulni és általában az ecchivel együtt jár legalább egy rámenős nőszemély is.
  • LasDen #34548
    zombie pantsu...ez jellemzi a legjobban...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is nézem meg - inkább majd átfutok egy ismertetőt, hívószavakat. Ha megfog valami benne, akkor szubjektív videókra tojok :)
  • Seth
    Na azért ne ez alapján döntse el inkább :)
  • Ruley
    A HoTD linket megnézheted, nem spoileres, de jól összefoglalja hogy akarod-e megnézni ezt a sorozatot.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem ja. :)
  • Ruley
    Fogadjunk hogy ha lesz negyedik évad akkor megint elfelejtenék a karakterfejlődést. :D

Egyébként érdekes hogy egy nagy rakás ilyen ecchi hárem sorozatot pont hogy nem mangából vagy VN-ből vesznek hanem regényekből. Mi értelme ilyeneknek írott formában? Kiváncsi vagyok hogy vajon azok cselekményközpontúbbak-e, vagy ott is minden második bekezdés arra végződött hogy "...és akkor leesett a melltartója"
  • Seth
    Úristen!
    Azt hittem megáll a dolog a két láb között átlövésénél, mondom nincs ezzel semmi gond, de ami utána jött az elpusztította az összes agysejtemet Most már biztos, hogy a japóknál másképp működik a fizika, a gravitáció meg hol van hol nincs :)
    De ettől még továbbra is tetszik :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kellett nekem megnézni a spoilert...
    Remélem, mihamarabb elfelejtem az anime címét :)
  • BEAST #34540
    Igen, a korbácsolósdit erősen túlzásba vitték, de szerintem a második évad vége nagyon jóra sikerült (a korbácsolásig :D). A harmadik évad már nem tetszett annyira, de ott a végén legalább összejönnek.
  • Ruley
    A legrosszabb az amikor a kettőt kombinálják: Egyértelmű hogy kit kéne választani, de mégsem halad előre a történet, csak fenntartják a status quo-t.

Pl. Zero No Tsukaima

Egyszer majdnem lefekszenek egymással, aztán csak korbáccsal kergeti. Egyszer majdnem ÖSSZEHÁZASODNAK, aztán megint inkább korbáccsal kergeti.
  • IMYke2.0.0.0
    :)))))))))
  • Zomil
    ez a komment mindent elmond:
    "
    there are

tits

dodging

bullets

fucking tits

dodging fucking bullets

how can someone possibly NOT find this awesome?"

:DDDDD
  • IMYke2.0.0.0
    Éreztem, hogy jogosan kérdezem: nem ismerem a sorozatot.
    Ezek szerint [spoilert sem, linket sem néztem], nem is baj... (?)
  • BEAST #34535
    Én még bele sem kezdtem, de félek nem is fogok. Majd kiderül mennyi más néznivalóm lesz mire befejezik. :)
  • Lelouch
    Highschool of the Dead
  • IMYke2.0.0.0
    HOTD = ?
  • Lelouch
    Én már végignézem, de az ilyenek miatt számomra egyre inkább komolytalanná válik az egész...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen - vagy Nagy-Britanniában, vagy Amerikában kell laknia a magunkfajtának :)
    Sajnos, játékszoftverek, filmek terén legalábbis ezt tapasztalom.

Korábban az "Alien Quadrology"-val és az "X-Files"-szal szívtam így.
    Előbbire 5 évet (meg is van), utóbbira 12 évet vártam (1. és 2. évad kapható itthon)...
  • Jakuza001
    Azert durva, hogy az USA amazonon talaltam 29.99 dollarert free shippinggel.
  • Malakai
    Eddig csak félre lett téve bdripig, de most elgondolkoztam, hogy folytatás nélkül dropoljam is. :P
  • BEAST #34528
    Najó... :DDD
  • Lelouch
    A legújabb HOTD rész legfelkapottabb jelenete.

Ez súlyos.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ezt nem találtam. :)
    Megnézem, hogy mennyibe fájna az egész, kalkulálok.
  • Jakuza001
    Elfen Lied - The Complete Collection

Az erdekes mert az amazon.uk-n 44 font, es USA store-kban lattam 38$+ shipping aron is.