72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Á, értem - ilyen "támasztékot" terrorizálni azért mégsem illik :)))
-
Annak a méteres távcsövesnek kellett vmi támasz és nem volt más kéznél XD -
"Clannad" OST-ben ott a kotta is az inlay-eken :)
-
Hát, most már muszáj volt megnéznem... és kiégett a szemem :))))
Miért is kellett a lány melleit közrefogva lőnie?
A mellek kitérése meg hát... khm...
-
sztem ez a jelenet übereli a mátrixos neo féle golyokerülgetést :D -
És mit kell azon kiakadni, hogy valaki kiakad azon, hogy... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...egy csaj mellei durván 0,4 miliszekondum alatt oda-vissza csapódnak, hogy elhúzhasson egy pufkagolyó köztük. :DD
:) -
mit kell kiakadni?? :D -
Akkor nálam is felejtős. :(
-
igen az :) ezért sem kezdtem még bele -
HOTD: még folyamatban lévő sorozat [AniDB szerint legalábbis]?
-
HOTD... ez... no comment... -
nah megnéztem a HOTD-t....nemtom mit kell úgy odalenni....más animéba is vannak baromságok, amik jól néznek ki...:D -
Nem szeretjük a Status Quo-t fenntartó háremkomédiát, A HOTD-ban volt egy kegyetlenül ecchi jelenet, (látsd #34527), a Haruhit meg még egyszer mindenki leírta hogy szereti-e vagy nem. -
kb. 250 üzenettel korábban elmentem gólyatáborba...
tl;dr
valaki összefoglalja? :D -
Mit beszélitek le Imit HOTD-ről :D
Eszem megáll, ne hallgass senkire, először te nézd meg :D -
Örülnék egy negyedik évadnak. :D Shakugan no Shana-ban is pont ezt játszották el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Első évad végén nagy szerelem, haljunk meg együtt... túlélik, de nem hallották egymást, nc. :D A második évadi s nagy vallomással/választással zárult. Már előre félek a harmadik évadra hogyan felejtik el, hogy mennyire szeretik egymást. xD
Jó kérdés, nem vagyok nagy VN/regény faló szóval fogalmam sincs. Viszont, mint kb a lenti HOTD jelenetben is láthatjuk, van amikor már átlépnek egy bizonyos határt az ecchivel amit már nem igazán tudok értékelni.
Ecchi-t is kb csak azért szeretem annyira, mert már nagyon unom az olyan romantikus történeteket ahol a főszereplő már attól is elpirul ha a nagy szerelmével egy levegőt szívhat vagy véletlenül ugyan azon az utcán sétálnak. Sokkal szórakoztatóbb ha tényleg van oka elpirulni és általában az ecchivel együtt jár legalább egy rámenős nőszemély is.
-
zombie pantsu...ez jellemzi a legjobban...:D -
Nem is nézem meg - inkább majd átfutok egy ismertetőt, hívószavakat. Ha megfog valami benne, akkor szubjektív videókra tojok :)
-
Na azért ne ez alapján döntse el inkább :) -
A HoTD linket megnézheted, nem spoileres, de jól összefoglalja hogy akarod-e megnézni ezt a sorozatot. -
Szerintem ja. :)
-
Fogadjunk hogy ha lesz negyedik évad akkor megint elfelejtenék a karakterfejlődést. :D
Egyébként érdekes hogy egy nagy rakás ilyen ecchi hárem sorozatot pont hogy nem mangából vagy VN-ből vesznek hanem regényekből. Mi értelme ilyeneknek írott formában? Kiváncsi vagyok hogy vajon azok cselekményközpontúbbak-e, vagy ott is minden második bekezdés arra végződött hogy "...és akkor leesett a melltartója" -
Úristen!
Azt hittem megáll a dolog a két láb között átlövésénél, mondom nincs ezzel semmi gond, de ami utána jött az elpusztította az összes agysejtemet
Most már biztos, hogy a japóknál másképp működik a fizika, a gravitáció meg hol van hol nincs :)
De ettől még továbbra is tetszik :) -
Kellett nekem megnézni a spoilert... 
Remélem, mihamarabb elfelejtem az anime címét :)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, a korbácsolósdit erősen túlzásba vitték, de szerintem a második évad vége nagyon jóra sikerült (a korbácsolásig :D). A harmadik évad már nem tetszett annyira, de ott a végén legalább összejönnek. -
A legrosszabb az amikor a kettőt kombinálják: Egyértelmű hogy kit kéne választani, de mégsem halad előre a történet, csak fenntartják a status quo-t.
Pl. Zero No Tsukaima
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyszer majdnem lefekszenek egymással, aztán csak korbáccsal kergeti. Egyszer majdnem ÖSSZEHÁZASODNAK, aztán megint inkább korbáccsal kergeti. -
:)))))))))
-
ez a komment mindent elmond:
"
there are
tits
dodging
bullets
fucking tits
dodging fucking bullets
how can someone possibly NOT find this awesome?"
:DDDDD -
Éreztem, hogy jogosan kérdezem: nem ismerem a sorozatot.
Ezek szerint [spoilert sem, linket sem néztem], nem is baj... (?)
-
Én még bele sem kezdtem, de félek nem is fogok. Majd kiderül mennyi más néznivalóm lesz mire befejezik. :) -
Highschool of the Dead -
HOTD = ?
-
Én már végignézem, de az ilyenek miatt számomra egyre inkább komolytalanná válik az egész... -
Hát igen - vagy Nagy-Britanniában, vagy Amerikában kell laknia a magunkfajtának :)
Sajnos, játékszoftverek, filmek terén legalábbis ezt tapasztalom.
Korábban az "Alien Quadrology"-val és az "X-Files"-szal szívtam így.
Előbbire 5 évet (meg is van), utóbbira 12 évet vártam (1. és 2. évad kapható itthon)...
-
Azert durva, hogy az USA amazonon talaltam 29.99 dollarert free shippinggel. -
Eddig csak félre lett téve bdripig, de most elgondolkoztam, hogy folytatás nélkül dropoljam is. :P -
Najó... :DDD -
A legújabb HOTD rész legfelkapottabb jelenete.
Ez súlyos.
-
Hát ezt nem találtam. :)
Megnézem, hogy mennyibe fájna az egész, kalkulálok.
-
Elfen Lied - The Complete Collection
Az erdekes mert az amazon.uk-n 44 font, es USA store-kban lattam 38$+ shipping aron is.