72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lunki88
    Na befejeztem az FMA Brotherhood-ot. Szerintem 100x jobb mint az előző sorozat. A vége is mondhatni eléggé happy end lett. :P
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Leszámítva hogy Hohenheim meghalt a végén, de ez várható volt.

Viszont maradt némi hiányérzetem a történet kapcsán, pl. az "Apáról" nem sok mindent tudtunk meg. Nincs esetleg ehhez is movie vagy valami special ami betöltené a story hiányosságait?
  • LasDen #34645
    remélem lesz kedvem egyszer elkezdeni :D
  • Máté94
    Remélem egyszer AA ujra elkezdi :DD
  • BEAST #34643
    Ez az Arakawa Under the bridge egy elég érdekes élmény volt. :D Eleinte nagyon furcsa volt az egész. Azt hittem valami szökött bolondokba botlott a főszereplőnk... igaz később kezdtem úgy érezni, hogy nagyon is jó helyre került, mert neki is megvannak a maga hülyeségei. :D
    Végül is nem volt rossz, egész megszerettem a lakókat is. :)

Remélem a folytatásban megismerjük majd a többiek múltját is.
  • Lelouch
    A kimaradt részre már egy hónapot se kell várni. Kiváncsi vagyok mi olyan durva benne... :D
  • LasDen #34641
    1 hónap és újra lesz egy kis Otoshimono....fuck yea...:D
  • Lelouch
    Ja oké, akkor nem szóltam. :D
  • RelakS
    megsúgom, a MAL-t rég frissítettem, a 296-ot, vagy a 297-et olvastam utoljára
  • Lelouch
    Látom a listádon, kicsit leragadtál. :) Én is elég lassan haladtam egy darabig, de aztán...
    Jött Chao szervezkedése, a harművészeti torna, aztán meg már nem volt megállás. :)
  • RelakS
    szólítottál?

Ideje lenne folytatnom a negimangát O_o
  • Lelouch
    Itt nem pont a mű miatt írtam, hanem azért mert az amnéziás téma már párszor "padlóra küldött" engem. Ha a címet írtam volna ki, akkor csak RelakS olvasta volna el valószínüleg... :)
  • BEAST #34635
    Én is arra várok :D
  • Ruley
    Annyira nem zavar, csak praktikusabb lett volna ha a mű címét írod le normálisan, az amnéziát meg spoilerbe, hogy azok nézzék meg akik vagy látták már, vagy nem is akarják.
  • LasDen #34633
    nah Sekirei kipipálva....jó volt...jöhet a második évad, de lehet megvárom míg befejeződik...:D
  • Lelouch
    Nem értem mi a problémád. :) Nem lőttem le semmi lényeges dolgot benne, akit meg érdekel a cím amire utaltam, az megnézi, ennyi.
  • Ruley
    Tök jó hogy ezt a spoilert ilyen formában csak az tudja biztonságosan elolvasni aki már az ÖSSZES amnéziás cselekményszálat látta...
  • Lelouch
    Most újra megbizonyosodott, hogy mennyire nem szeretem, ha amnéziával állnak elő valahol... :S

• LasDen #34629
    őőő....azt hiszem nem....vagy nagyon durvát haluztam eddig :D
  • Seth
    Akkor kb 1 órája lehet csak interneted :)
  • LasDen #34627
    nekem ezaz első hogy ilyen elírásokat látok...és nem macskás képen...
    eddig mindegyik normális volt :D
  • Seth
    Macskás képeknél talán még vicces ez a direkt elírásos angol, de ezekhez nem illik
  • LasDen #34625
    az elsővel megküzdöttem mire értelmezni tuttam
  • IMYke2.0.0.0
    Szinte fáj a sok helyesírási hiba...
    [Angolok is fogják a fejüket az ilyen erőltetett "cool"-ságtól]

Megjegy.: Tudom, hogy nem Te csináltad.
  • LasDen #34622
    részvétem meg minden, de nem ismertem, úgyhogy nem fogok 1 évig gyászolni...
  • Ruley
    Ok, ennyit a gyászhangulatról
  • LasDen #34620

• Ruley
    "It's not that anime will never be the same with Satoshi Kon gone. It's now much more likely that anime will always be the same. "
  • Máté94
    R.I.P! :(((
  • IMYke2.0.0.0
    Tény, hogy nem főszál, de a történet szerves részét képezi, az első sorozatban mindenképp.
    De, nem szóltam...
  • LeventeV
    Rip
    pedig milyen fiatal volt... edesanyammal egyidos.
  • LeventeV
    nem volt nagy spoiler, mert nem ez a foszal.
  • LeventeV
    ez nem volt nagy spoiler. kosz a valaszt.
  • Ruley
    :( Rip :(

Pont múlt héten néztem a Paranoia Agent-et. Jó volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, ez neki rohadt nagy spoiler volt... szerintem.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt a rohadt igazságtalan életbe!!!!
    Ugye, nemrég vettem és néztem meg a "Perfect Blue" extrákat - benne a rendező mágussal, és a PB-iskolával. Az egyedi látásmódja, kifejezőképessége és az animációhoz való ragaszkodása - kérték, élőszereplős rendező is legyen, de nemet mondott - példamutató (volt), és komoly terveket is szőtt.
    Áááá, igazságtalan az élet.
    Nyugodjék békében!
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt talán jobb lenne magad megtudnod...
  • IMYke2.0.0.0
    Ennek örülök. :)
    De, szerintem, nélkülem is belendültetek volna valamikor... :)

"Kamichu"-ut épp tegnap este kezdtem el - 3 rész már megvan. Kellemes, kedves sztori.
    A rajzolás is kiváló, valahogy egyedi és közel áll a valósághoz. Yurie szeretni való.
  • LasDen #34608
    bázzeg...RIP...:(

LeventeV:
    nemtom spoiler-e...
    eltűnik majd az after storyban újra feltűnik, akkor már felépülve....
  • Malakai
    Satoshi Kon mai napon elhunyt, Madhouse is megerősített, 47 évesen.

Olyan filmeket köszönhetünk neki, mint a Magnetic Rose (Memories), Perfect Blue, Millenium Actress, Tokyo Godfathers, Paranoia Agent, vagy a Paprika, jelenleg pedig a The Dreaming Machine-on dolgozott (Yume-Miru Kikai).
  • LeventeV
    a Clannadba mi lesz Fukoval? talalkozik a noverevel?