72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Na befejeztem az FMA Brotherhood-ot. Szerintem 100x jobb mint az előző sorozat. A vége is mondhatni eléggé happy end lett. :P SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leszámítva hogy Hohenheim meghalt a végén, de ez várható volt.
Viszont maradt némi hiányérzetem a történet kapcsán, pl. az "Apáról" nem sok mindent tudtunk meg. Nincs esetleg ehhez is movie vagy valami special ami betöltené a story hiányosságait? -
remélem lesz kedvem egyszer elkezdeni :D -
Remélem egyszer AA ujra elkezdi :DD -
Ez az Arakawa Under the bridge egy elég érdekes élmény volt. :D Eleinte nagyon furcsa volt az egész. Azt hittem valami szökött bolondokba botlott a főszereplőnk... igaz később kezdtem úgy érezni, hogy nagyon is jó helyre került, mert neki is megvannak a maga hülyeségei. :D
Végül is nem volt rossz, egész megszerettem a lakókat is. :)
Remélem a folytatásban megismerjük majd a többiek múltját is. -
A kimaradt részre már egy hónapot se kell várni. Kiváncsi vagyok mi olyan durva benne... :D -
1 hónap és újra lesz egy kis Otoshimono....fuck yea...:D -
Ja oké, akkor nem szóltam. :D -
megsúgom, a MAL-t rég frissítettem, a 296-ot, vagy a 297-et olvastam utoljára -
Látom a listádon, kicsit leragadtál. :) Én is elég lassan haladtam egy darabig, de aztán...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jött Chao szervezkedése, a harművészeti torna, aztán meg már nem volt megállás. :) -
szólítottál?
Ideje lenne folytatnom a negimangát O_o -
Itt nem pont a mű miatt írtam, hanem azért mert az amnéziás téma már párszor "padlóra küldött" engem. Ha a címet írtam volna ki, akkor csak RelakS olvasta volna el valószínüleg... :) -
Én is arra várok :D -
Annyira nem zavar, csak praktikusabb lett volna ha a mű címét írod le normálisan, az amnéziát meg spoilerbe, hogy azok nézzék meg akik vagy látták már, vagy nem is akarják.
-
nah Sekirei kipipálva....jó volt...jöhet a második évad, de lehet megvárom míg befejeződik...:D -
Nem értem mi a problémád. :) Nem lőttem le semmi lényeges dolgot benne, akit meg érdekel a cím amire utaltam, az megnézi, ennyi. -
Tök jó hogy ezt a spoilert ilyen formában csak az tudja biztonságosan elolvasni aki már az ÖSSZES amnéziás cselekményszálat látta... -
Most újra megbizonyosodott, hogy mennyire nem szeretem, ha amnéziával állnak elő valahol... :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Negima manga...
-
őőő....azt hiszem nem....vagy nagyon durvát haluztam eddig :D -
Akkor kb 1 órája lehet csak interneted :) -
nekem ezaz első hogy ilyen elírásokat látok...és nem macskás képen...
eddig mindegyik normális volt :D -
Macskás képeknél talán még vicces ez a direkt elírásos angol, de ezekhez nem illik -
az elsővel megküzdöttem mire értelmezni tuttam -
Szinte fáj a sok helyesírási hiba...
[Angolok is fogják a fejüket az ilyen erőltetett "cool"-ságtól]
Megjegy.: Tudom, hogy nem Te csináltad.
-
részvétem meg minden, de nem ismertem, úgyhogy nem fogok 1 évig gyászolni... -
Ok, ennyit a gyászhangulatról
-
-
"It's not that anime will never be the same with Satoshi Kon gone. It's now much more likely that anime will always be the same. "
-
R.I.P! :((( -
Tény, hogy nem főszál, de a történet szerves részét képezi, az első sorozatban mindenképp.
De, nem szóltam...
-
Rip
pedig milyen fiatal volt... edesanyammal egyidos. -
nem volt nagy spoiler, mert nem ez a foszal. -
ez nem volt nagy spoiler. kosz a valaszt. -
:( Rip :(
Pont múlt héten néztem a Paranoia Agent-et. Jó volt. -
Szerintem, ez neki rohadt nagy spoiler volt... szerintem.
-
Azt a rohadt igazságtalan életbe!!!!
Ugye, nemrég vettem és néztem meg a "Perfect Blue" extrákat - benne a rendező mágussal, és a PB-iskolával. Az egyedi látásmódja, kifejezőképessége és az animációhoz való ragaszkodása - kérték, élőszereplős rendező is legyen, de nemet mondott - példamutató (volt), és komoly terveket is szőtt.
Áááá, igazságtalan az élet.
Nyugodjék békében!
-
Ezt talán jobb lenne magad megtudnod...
-
Ennek örülök. :)
De, szerintem, nélkülem is belendültetek volna valamikor... :)
"Kamichu"-ut épp tegnap este kezdtem el - 3 rész már megvan. Kellemes, kedves sztori.
A rajzolás is kiváló, valahogy egyedi és közel áll a valósághoz. Yurie szeretni való.
-
bázzeg...RIP...:(
LeventeV:
nemtom spoiler-e...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eltűnik majd az after storyban újra feltűnik, akkor már felépülve.... -
Satoshi Kon mai napon elhunyt, Madhouse is megerősített, 47 évesen.
Olyan filmeket köszönhetünk neki, mint a Magnetic Rose (Memories), Perfect Blue, Millenium Actress, Tokyo Godfathers, Paranoia Agent, vagy a Paprika, jelenleg pedig a The Dreaming Machine-on dolgozott (Yume-Miru Kikai). -
a Clannadba mi lesz Fukoval? talalkozik a noverevel?