72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
azon a kevés fan servicen kívül Ookami-san elég 0 volt most.... -
1 hónap alatt sikerült leszivárogtatni a "Gunslinger Girl: Il Teatrino"-t. Már ma délutántól nézni is szeretném... :)
-
Tegnap én is így éreztem - gond nélkül végigülnék egy 2. évadot.
A rajzolása is nagyon bejön nekem, ahogy a seiyuu-k is.
-
Hát lehet, hogy végig tudnám még nézni a 2. évadát, ha lenne :DDD -
"Kamichu!" képében végre láttam olyan sorozatot is [bár még a DVD Extra részek közül 3 vissza van], amiben a plátói szerelem is ábrázolva van - az a pironkodós szerelem, amit bár a beavatottak látnak, tudnak, de mégsem zavaró, és nem körülötte forog a történet.
Az egész történet valahogy a Chihiro-ra emlékeztet, nem tudom miért - bájos, kedves, nem tolakodó, nincs ecchi, és fanservice.
Néhol humoros, máshol meg mintha a saját tinikoromra ismernék, a tipródásaimmal, a gondjaimmal [tanulás, "megszakadás"], persze, az istenség állapota nélkül :)
-
Occult Academy-t nézi innen valaki? :)
Sztem nagyon szorakoztato :) -
késő... -
igen az mongyuk nem lett volna rossz ötlet :D
blade of the immortal :D -
Akkor már azt is írd oda spoileren kívül, hogy miről van szó -
spoilerbe írom mer valakik szólnának, hogy ilyen fontos dolgokat hogy merek leírni...amúgy semmi xtra...:D látom, ahogy imi toporzékol, hogy milyen érzéketlen vagyok....:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érdekes, hogyha a főszereplő halhatatlan, akkor máris nem annyira legyőzhetetlen mint általában...:D
legalábbis blade of the immortalba minden részbe megölik a csávót, csakhogy feltámadhasson :D -
-
-
Az nagyon nagy sorozat :DDDD
Lehet meg kellene nézni a Purezzát hozzá :DD
És ami késik nem múlik ;) -
Nogizaka Haruka No Himitsu: Gyerekek, ez nem igaz, legalább csókololózzatok végre, vagy valami! Ennyi lehetőség után még én is megcsókoltam volna a lányt! (pedíg én húsz vagyok és még soha nem csókolóztam.) -
Hát remélem nem kell csalódnom Higurashiban :)) -
nah 2.22 is megvolt....ez is aztán odavágott....kár hogy sehol sincs még a 3. rész...
-
Egyelőre nagyon nem kell még neki. Főleg úgy, hogy nem bírja a TL's noteokat... -
ilyeneket nem írunk...gőzös...:D -
Zetsubou Sensei, To Love-ru -
Higurashi-t ajánlom egyik kedvencem lett :) -
LasDen: még nem is szereztem be - nem is olvastam utána
Máté94: még nem is szereztem be - nem is olvastam utána
-
Seitokai no Ichizon... nincs...HOGY KÉPZELTED? PEDIG ÉN HITTEM BENNED IMI!
-

Hát az úgy volt, hogy....
Clannad még belefér majd, de lehet, hogy akkor Higurashi lesz mert ahhoz van videós magyar felirat.
-
nálad meg nincs gintama....és ezt te hogy gondoltad??? :D -
MI AZ HOGY CLANNAD SEHOL, he?! 
-
Csak a Higurashit láttam a PtW-d ből, azt ajánlom is.
Arra egyébként van valami jó kifogásod hogy a Clannad és a Death Note miért nincsenek sehol a listádon?
(költői kérdés volt, az is jó kifogásnak számít hogy "mert nem érdekelnek" :P) -
"Higurashi no Naku Koro ni"
Ezt is csak azért, mert tegnap megnéztem az 1. részt és komoly a felütése - érdekel, mi lesz később.
-
Befejeztem Kamichu-t! Huhh, nem volt olyan rossz de jó sem. :DD
Kapott egy nyolcast. Mit ajánlanak az urak a PTW-omból? :D -
Akkor ezek szerint jó hogy nem kezdtem még bele. Megy is a lista végére. :) -
ez a Desert punk érdekes....van akció és fan sercive is, de valahogy nem olyan jó... -

-
Tudtam!!! :(
Na, mindegy, beszerzem a 12+2-es első évadot, elfér majd BD-n, és mire sorra kerül, talán véget is ér a sorozat, és érdemes lesz megnézni a második évadot :)
-
Nemsokára vége annak is. Mire odáig elér talán be is fejeződik. -
Az első éved nem. A második viszont igen -
Ó, mit tettem!
A K-ON! ugye nem folyamatban lévő sorozat?
-
Addigra talán meg is tudom nézni a teljes sorozatot... :)
-
Haruhi movie DVD/BD megjelenés: december 18. 
-
nah igen, de a movie-t azt olvastam a manga készitöjével eggyütmüködve csinálnák meg -
FMA:B Movie, mivel manga anyag már nincs hozzá tudtommal, szerintem úgy lenne a legjobb, ha a háborút dolgozná fel. Mondjuk akkor nincs Ed és Al... :\ -
ugy tudom, h hamarosan lesz movie hozzá