72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    én is ott olvastam, de úgy gondoltam, hogy itt a topikban erre felfigyeltél :D

[közben a Cowboy Bebop-ból vigyorog rám Jet a fejlécen, valami olyannal a kezében, aminek nem jó ötlet a rosszabbik oldalán állni :D ]
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenre figyelek... :)
    [Index-bulvárban olvastam a cikket.]
  • RelakS
    látom, erre már felfigyeltél
  • IMYke2.0.0.0
    Ráadásul egy randa lányka randa mellei...
  • RelakS
    felőlem akár spriccelhet is, csak nekem az idióták fejével is kell gondolkoznom :D

Mint pl nemrég kicsapta a biztosítékot egy magazin azzal, hogy a 16 éves modellek mellei jól láthatóak voltak... Istenem, hát voltak neki...
  • LasDen #34722
    a fejéből jön a vér...de nemtom...úgy látszik velem van a baj, mert én nem érzem hogy bármi probléma lenne a képpel :D
  • RelakS
    arra gondoltam, hogy a szeméből / azon keresztül jön a vér, hátha ez egyesekből heves tiltakozást vált ki ... mint a képek topikban, ha véletlenül nem egy embert rúgnak tökön, hanem egy kutyát -_-'
  • LasDen #34720
    more than meets the eye - a transformersbe szokták mondani....több van benne mint ami elsőre látszik...:D bár gondolom a képen a szem összefüggés miatt van...:D

akkor az ilynek mostantól linkbe...értettem :D
  • NEOreg3
    káváj deszü Kagura-csán
  • RelakS
    nem vagyok róla meggyőződve, hogy az ilyet nem linkbe kéne O_o

egyébként meg lusta vagyok gondolkozni - mit is akar a gyászkeret mondani? :D
  • LasDen #34717
  • Máté94
    Mondjuk azt nem tudtam. Tehát akkor végül is olyan mint egy film amit kitaláltak :D
  • Malakai
    Én is nézném, de annyi van currentben, hogy inkább azt ritkítom mielőtt mégvalamit berakok PtW-ről. :)
  • Ruley
    Na ja, de az Occult Academy az speciel pont egyike annak a nem sok animének ami nem manga, regény, vagy VN adaptáció hanem eredti.
  • Máté94
    Hmm, jó kérdés. Szerintem függ magától a mangától, hogy az milyen, mennyien vették. De a részek már szerintem előre készen vannak mielőtt TV-be kerül. Pl.: Occult Gakuin nem veszi olyan halálosan komolyan magát a terhet amiről szól a sorozat, hogy ... és hogy ha nem akkor ez és ez lesz. Szerintem simán elintézik azzal, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Abe és Maya megtalálják az utolsó részben a Nostradamus kulcsát és megmentik a világot és mindenki nagyon boldog lesz. Erről eszembe jutott, hogy folytathatják innen valami mással.
  • Ruley
    Úgy értem, min múlik az hogy teljes lezárást kapunk-e 13 rész után, vagy cliffhangert és to be continued-et? Azon hogy előre kockáztattak, vagy azon hogy mikor a 10. részt rajzolták, a főnök rájuk szólt hogy "most megy az első rész és sikeres, úgyhogy nehogy lezárjátok fiúk"?
  • Ruley
    Tényleg, ez különben hogy megy? Amikor elkezdik leadni az első részt, addígra már le van gyártva a többi, és el van döntve hogy hány részes lesz, vagy akkor még csak néhány rész van legyártva, és a kezdeti sikereken múlik hogy hogyan zárják le?
  • Zomil
    remélem elég népszerü lesz, hogy kapjon még1-et :)
  • Máté94
    13
    Lehet, hogy kap még egy évadot, de lehet, hogy összecsapják a végét. :S
  • BEAST #34708
    Remélem igen, különben nagyon át lettem verve. :D
  • Zomil
    Nah jolvan akkor :D

Amugy sztem jóofa sorozat(2méteres franciakulcs ftw :D), csak mostmár kicsit mehetne elöbbre a fö szál.

Azt nem tudjátok hány részes lesz?
  • Máté94
    Én nézem :))
    Majd ha hazaértem letöltöm a 8. részt is. :))
  • LasDen #34705
    én nézem...csak levagyok maradva...nem azé me nem jó, csak nemtom :D
  • Zomil
    nah senki nem nézi? :(
  • Máté94
    Férfi e vagy?
  • BEAST #34702
    Én most Saber Marionette sorozatokat meg ovakat nézek. Androidos, szerelmeses, hadakozós. Nem mai darabok, de nekem most nagyon tetszik az egész. Az egyik "évad" végén még könnyeztem is egy kicsit. :o
  • LasDen #34701
    nemtom...nekem ez a Higurashi nem megy olyan gyorsan...jó meg érdekes, de mégsincs meg az az érzés a részek után, hogy azonnal látni akarom a következőt...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Én mindegyik rész végén végignéztem - vigyorogva. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mekkora rend van...
    Egy mai, hétköznapi magyar suliban ezek a falak... minimum koszosak lennének.
  • Culram #34698
    Az egyik kedvencem.
  • efti
    Ami eleg formabonto ending volt az a kare kano. Konkretan minden epizod vegen masmerre jar a kamera. A kedvencem amelyiken a macska alszik, de azt most nem talaltam meg

• IMYke2.0.0.0
    Én az első pillanattól megkedveltem - formabontó, hangulatos, humoros.
    Ja, és nem utolsó szempont, hogy MAKO [Yurie seiyuu-ja] énekli, mégpedig, szerintem, jól.

Az "Interlude" endingje is azért tetszett, mert formabontó.

• Máté94
    Nekem is megtetszett az ED :)
    Mondjuk az elején nem tetszett annyira :DD
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, MAKO...Ice Candy kislemezét hallgatva írok: a Kamichu endingje pofás lett, nem?
    A kis animáció a táblán halálos :)
  • IMYke2.0.0.0
    Csordogál lassan...
  • efti
    Mondom en hogy nezd meg a Whisper of the heart-ot :)
  • efti
    igen, eleg keveske volt ezuttal a tortenet, pedig talan szezon eddigi legjobb sorozta (persze szigoruancsakiskizarolag szereny velemenyem szerint)
  • IMYke2.0.0.0
    Sejtettem.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha már totyogó, kiskorú gyerekem lenne, csak is Kamichu-féle nyugis rajfilmeket nézetnék vele.

Este pedig belevágok a bérgyilkos csajos folytatásba :)
  • Máté94
    Higurashiból darálás lesz. :P