72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
bah most jutott eszembe: AA-rol nektek jön rendesen a legujabb hotd hd-ban? nekem kb. 25kb/s-el vánszorog :S -
ugy értem, h a spiler az amit nem értettem :D -
Persze, x10-es gyorsasággal végig néztem. :DDD
Hát remélem, mert úgy a tapasztalatom az, hogy szeretik az ilyen misztikus, krimi jellegű történeteket nem teljesen elmagyarázni. :D -
a 2. évadot is végignézted?
Mert akkor szvsz érthető a történet 1-2 dolgot kivéve, de a lényeg mindenképp.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy a végén Rika hogy kerül felnöttként a multba :D -
Majd úgy a végén. -
Nem is azt mondtam. -
"Sikerült?" Négy óra alatt végig nézni mindkét évadot? Vagy most miről beszélsz?
Egyébként igen, a végére szerintem minden érthető volt. -
biztos, hogy szeretnéd, hogy elmagyarázzuk a helyzetet? -
ez nem a higurashi hibája
-
Áááá...szerintem még akkor se sikerült megértenem :DDD -
#34746 -
Kérdés: kinek sikerült teljesen megértenie minden Higurashiban? :D
Mert most úgy érzem, hogy szakadás van. :DDD -
De nem olvas ismertetőt.
Spoileresdi meg a "közös" topic hátulütője... én már csak az utalásokat is rühellem, de ez van. -
Ha ti mondjátok...
Engem személy szerint annyira nem is zavarnak, még a fehéreket is elolvasom, aztán mire azt az animét nézném meg úgyis elfelejtem. Ezek szerint csak túl érzékenyen fogyelek mások igényeire. -
szerintem erre simán rájöhet, ha bármelyik oldalon elolvas egy ismertetőt. -
kb :/ -
lefosom a bokám...lassan megse lehet már szólalni.... -
Szerintem már túl komolyan van véve ez az egész "spoileresdi". -
LasDen #34742-nek akartam írni. Imyke is pont tegnap mondta hogy a sorozat első részénél tart, szóval legalább fehérbe lehetett volna tenni hogy milyen lesz később a menete, még ha Máté kiváncsi is rá. -
spoiler? -
Lehet hogy nem kellett volna spoilerezni, de ha már úgyis itt tartunk, hozzáteszem hogy már az első évad alatt is több értelme lesz ha az ötödik résznél tovább nézed. -
nagyon rosszul gondolod.
A második évadban nyeri el az értelmét az, amit látsz -
lehet jobb lenne ha megvárni hogy végetérjen a Giant Killing....hetente 20 percben nem jó a meccset nézni...áh...de közbe meg kurva jó...fákk :D -
Na remélem majd leesik az állam mert nem nagyon esett le amikor ezek történtek, mert videókban már láttam a szereplőket :DD -
majd meglátod :D -
"...the story is told in a series of different scenarios"
több szempontból mesélik el... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!4. részben meghal Rena és Mion meg Keiichi. 5. részben pedig flashback és visszatérünk amikor még ezek nem történtek meg. Rosszul gondolom? -
? -
Higurashi....miért nem lehet normálisan haladni..... :/ -
kosz
-
Gintama -
melyik animebol van ez a kep? -
Ez segít:
-
mindkettő Ghibli -
Találós kérdés:
Mi a közös a "Whisper of the Heart"-ban és az "Iblard Jikan"-ban? -
Akkor segítek a többieknek a válasz megformálásában:
-
:))))))) -
én tudom
Az, hogy egyiket sem láttam XD -
Találós kérdés:
Mi a közös a "The Girl Who Leapt Through Time"-ban és a "Whisper of the Heart"-ban?
Olyannyira közös, hogy szinte már félelmetes. :)
-
Szinte már beteges gyakorisággal olvasgatom a SG.hu Fórumot, amikor net közelben vagyok, és így mindig mindent olvasok - más kérdés, hogy nem mindenre reagálok... :)