72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Csak három évadja van neki. -
Nincs, miből gondoltad, hogy kéne lennie? :)
Jó eséllyel lesz, majd valamikor, de nem mostanában. -
Heló mindenki
Lenne egy kérdésem... hogy csak én vagyok-e béna.
Nem találok semmit a Zero No Tsukaima 4.évadjáról.
Nincs, vagy csak tényleg béna vagyok?
[URL=http://users.elite.net/runner/jennifers/thankyou.htm]Thank you" in over 465 languages[/URL] (de főleg "Arigato gozaimasu"^^) -
szinte el se hiszem, vegre van Night Raid 12-13 feliratos verzio. Baromira nem ertem miert ilyen lassan jottek ki, nekem nagyon tetszettek az eddigi epizodok. Ennel nyugosebben talan csak a winter sonata-t forditgatjak azok kozul amiket nezek/neztem. -
Elkezdtem a Hellsing Ultimatet....Alucard kemény, Seras meg nem értem mit aggódik :D
ja és ugye még 1 rész vár kiadásra, vagy nem??? :D -
Én is így vagyok ezzel :D -
én ezen soha nem gondolkodtm :D én annyival letudtam, hogy azé néznek ki így mert így alakult ki...a szereplő nálam azé japán mer ott él és ott született a történet szerint...aki nem az meg nem....szerintem tökmindegy :D -
Én is rá gondoltam - elég egyértelmű volt, hogy melyiket írta ő... :)
Én találkoztam egyetemen japán hölgyekkel [egyikkel kicsit jobban is] - nekem attól áll égnek a lassan kevés hajam, amikor az ázsiaiak között a japánokat is kis sárgáknak csúfolják: némelyikük fehérebb a fehéreknél is!
-
A bekeretezett részek idézett cikkek asszem (illetve 2chanról commentek), viszont Artefact (vagy mi a neve a sankaku készítőjének) elég érdekes stílusban szokott írni :D -
Kicsit keménykedik a cikk [látszik, hogy tudja mit akar írni, de túl bő lére engedte, s nem tudta megfogalmazni rendesen] - 1 komoly bekezdéssel le lehetett volna tudni a dolgot.
S nem is véletlenül emeltem ki azt a mondatot: ennyivel is elég lett volna :)
-
Jé, én ezt a cikket korábban már magamtól teljesen megfogalmaztam a fejemben, még a pálcikaemberes és a Marge Simpson-os hasonlatot is! -
én az egész cikkel egyetértek :) -
Baccano-ban [[b]IS[/b]!] van afro-amerikai színezetű csávesz is...
Amúgy, egyet értek ezzel:
The Japanese see anime characters as being Japanese. It is Americans who think they are white.
-
http://www.sankakucomplex.com/2010/09/01/why-do-anime-characters-look-white/ -
Baccano!:
Abszolút pozitív csalódás volt számomra - a felütéstől kezdve egyre gyorsabb tempóban történtek az események, és egy kis megtorpanás után jött a csattanó.
Remek szereplők, hangok, és jó volt az "időutazás" - a cselekmények közötti váltások.
A végére, természetesen, minden összeállt, és a plusz részekkel, valamint a hosszabb extrákkal együtt maradandó élményt nyújtott.
Számomra nem egy "újra megnézős" sorozat, de mindenképp ajánlani tudom azoknak, akik szeretik a nem teljesen földtől elrugaszkodott természetfeletti erőkkel bíró hősöket, a remek animációkat, és a maffia-kor világát.
Isaac és Miria karaktereiért már minimum megéri megnézni.
Amit ők művelnek...
-
A Baccano! Extrában egy kivetítő két oldalán vannak a seiyuu-k.
Bal oldalon Isaac és Miria, jobb oldalon Firo, Dallas, és Nice seiyuu-i.
A műsorvezető pedig egy játékot is levezetett, melyben a kivetítőn lévő képekhez kapott szövegkönyvet kellett felolvasniuk az egyes szereplő pároknak [ekkor bántam a leginkább, hogy nem tudok japánul, vagy hogy nincs angol felirat].
Fantasztikus volt őket "élőben" szinkronizálni látni.
Nice seiyuu-ja például saját hangján felül egy öregembert is szinkronizált - majdnem lefordultam a székről. S ehhez látnotok kellene ahogy a rövid sortos, kalapos, szégyenlős nő kinéz... :)
-
A sorozatot megnézted de még nem is fejteteted ki a véleményedet róla. Ejnye -
A "Baccano" Extrákból én sem értettem sokat - de az az őrület, amit az 5 szereplő levágott a színpadon megérte.
Döbbenetes, de Miria seiyuu-ja pontosan ugyanúgy beszél, ahogy a sorozatban - nem kellett neki megemelnie a hangszínét :)
Nice seiyuu-ja pedig olyan szinten poénos, és visszahúzódó, majdnem nyámnyila volt, hogy Isaac seiyuu-ja szinte végig őt szekálta - őrületesen jól szórakoztam.
-
én csak a saikano seiyuuit láttam az egyik extrában, de abban például semmi torzítás nem volt a sorozatbeli hangok és a valós között....sőt, mikor beszéltek teljesen ott volt előttem a szereplő :D -
Én is nem rég szedtem le a Seitokai Yakuindomo BD változatát és azon volt rajta Aria-senpai seiyuu-ja. Semmit nem értettem belőle de érdekes, hogy mennyire torzítják a hangokat de azért észre lehetett venni :DD -
A "Baccano!" szórakoztató volt - különösen a DVD Extrák fényében.
Egészen más élmény a főbb szereplők hangját adókkal látott beszélgetés után a sorozatra gondolni. Nem is véletlenül tették a DVD-kre...
-
Ha Efti azt mondja olyan szar mint a Baccano!, az műértő nyelven annyit tesz, hogy olyan kurvajó mint a Baccano!, vagyis valszeg jah: Jó!
Nézd meg és mondd meg :) mert én még várok quality subra. -
az is meglesz...úgyhogy semmiről nem maradok le...asszem :D -
Bár nem olyan "szép", de a története szerintem jobb. :) -
mert?? -
Najó,ez rohadtul szörszálhasogató,egy ilyen fantáziasorozatban ilyen valósághűséget keresni. Konkrétan nem is emlékszem az említett jelenetre, talán mert nem is volt olyan fontos.
A Baccano erőssége a karakterek személyisége és a sztori ,amit rohadtjól,időben és szemszögek között ugrálva raktak össze.
A Durarara meg a feléig jó,utána kifullad, túl hosszúra vették. -
Ugyanaz volt vele a bajom mint a baccano-val: az alaptortenet ugyan erdekes lenne, de a kidolgozas miatt borzalmas. Emberek egesz egszeruen teljesen idiotan reagalnak a kornyezetukre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolok itt az olyan jelenetekre mint pl amikor az egyik epizod elejen ket ficko idiota vigyorral bemegy egy hazba ahol tobb tucat illegalis bevandorlo van, es azok az idiota mosolytol panikszeruen menekulni kezdenek. Micsoda baromsag ez? Szerintetek mi lenne, ha ket arc vigyorogva bemenne par tucat illegalis puerto ricoi bevandorloval teli hazba? Hat zacskoba se jonnenek ki es a bevandorlok fele ket napig konnyezne a rohogestol -
Kár, hogy nem a SEED-del kezdtél. :) -
Nem. -
Lehet, hogy a kérdésem egyszerűsége volt provokatívan magas labda, és csak így lehetett lecsapni... elnézést kérek!
Tehát, a Durarara c. sorozatot érdemes megnézni, vagy sem? Szerintetek, szórakoztató lenne számomra?
[Csak azért kérdem, mert már közel felénél tart a beszerzés... pusztán a neve és valamikor itt olvasott kameo miatt.]
-
Nem. -
Durarara!: Jó?
-
Egyetem-téma: Ne sírjatok, ez még csak az eleje! Miután beleszoktatok, meglettek a kurzus-felvételek, megismertek mindent és mindenkit, máris más lesz a kép: buli buli hátán, és az egyértelmű "menő vagyok a tinik között" érzés is ott lesz még...

-
elkezdtem a Gundam 00-t...nagyon szép az egész, és érdekesnek is néz ki...
de hogy mindenki csak azt tudja mondani, hogy "elkezdődött"...:D -
Csak úgy poénból írtam, gondolom nem az igazából, csak a leírásából ez jutna elsőre eszembe. -
Az Ore no imuto az miért is vérfertőzés?:D -
Egyébként szerintem azért most ősszel lesz elég érdekes anime.
Panty & Stocking: A Gainax humora eddíg két próbálkozásból egyszer hidegen hagyott, egyszer pedíg megváltoztatta az életemet, szóval érdekel.
Bakuman: A Death Note alkotóinak azon mangája alapján ami nem a Death Note.
My Little Sister Can't Be This Cute: Vérfertőzés Banzai!
Plusz még erre jönnek a folytatások. -
Rundstedt17 #34850 én már csak legyintek ha meglátok egy képet:"Nah egy újabb komolytalan hárem vigjáték" xD -
"MA MÁR nincs új a nap alatt" ?
Régen se volt, ezt a mondatot pl. ha jól rémlik Bölcs Salamon 3000 éve leírta a Bibliában is.
Egyébként ja, a stílus a fontos, az eredetiséget túlértékelik.
Az egyetemet én is most kezdem, ráadásul a tavaly elkezdett esti iskolát vele párhuzamosan kéne befejeznem, szóval ja, ez kegyetlen lesz. -
én ma tudtam leülni először másfél hét óta megnézni egy animét... már kezdtek jelentkezni a tünetek :D