72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nem vettem fel az utóbbi hetekben senkit, de van egy Levi90 a barátok között :D -
a link a regi felhasznalonevemmel nem mukodik. probald meg, de ha igen akkor en tevedtem. de akik meg nem vettek fel azok vegyenek fel ;) -
miért is kellene, hogy megint felvegyenek? -
megvaltoztattam a MAL profilom nevet. aki mar felvett az vegyen fel megint aki meg nem vett meg fel az most felvehet 
http://myanimelist.net/profile/Levi90 -
befejezi, de mégis nyitva hagyja az egészet....legalábbis én így érzem...igen, van hd...én is 720-ban néztem....nem tudom kik csinálták, mert csak annyi van odaírva, hogy fansub...az nfo-ban is ennyi van csak... -
A Kurokami nagyon jó. Különösen a harcok és a zenék tetszettek az egészben. Bár itt is van kiabáljuk a támadásunk nevét izé, viszont itt nem zavart. :D
A Shakugan no Shana-hoz tudnám hasonlítani, bár valamiért most úgy érzem a Kurokami jobban tetszett. Lehet csak azért mert ez még friss élmény. Majd később kiderül. :) -
bajban vagyok sora no woto értékelésével... kissé összeszedetlennek találtam, vontatottnak, meg kb. semmi nem történt benne, de az se jól... (szal K-ON-ban meg ARIAban sem történik semmi, mégis jók). Ez tartott az utolsó 2-3 részig... az utolsó két rész, de főleg az utolsó nagyon jó volt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Takemikazuchi akcióban, alatta a zene, nagyon jól meg volt komponálva. Illetve az egész "hirtelen komolyság van" dolog tetszett... -
befejezi a storyt? van hdrls? thora vagy vmi... -
nah...csak sikerült megnézni a Eden 2. filmet...:D jó volt...a kör bezárult...vagy mégsem...a franc se tudja mi van itt...:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg a half-life 2 :D -
nah utolértem magam Occult academyvel....érdekesen alakul...de Maya elutasítását Abeval szemben nem értem....
[spoiler]Mondjuk ez csak a 6. részig állt fenn, miután látta, hogy télleg ő volt Bunmei meg a zord jövőt, akkor azér normálisabb lett vele...:D
a 6. részben látott robotokról egyből a világok harcás tripodok jutottak eszembe -
Ha alternatív lezárást kap, akkor nem. :D De ha nyitva hagyják is, akkor is az eladásoktól függ az egész. -
esélyes hogy lesz neki.... -
ha a HOTD manga meg fut akkor az azt jelenti, hogy az animenek is lesz meg folytatasa, nem? -
kosz Lelouch es LasDen -
Hol írtam azt, hogy amit írok az egyetemesen igaz mindenkire és mindenki véleménye? 
Figyeld csak meg a mondataimban a személyes ragokat...
-
AA-n van valamennyi magyarul... -
Arra írtam, hogy 2 kötet van kész magyarul... -
es magyarok is forditjak? -
Fordítják, 2 kötet van kész. Az meg sztem tökmindegy, hogy milyen angol csapat fordítja, elég felnézni egy gyűjtőoldalra. -
Rundstedt17 #34951 thx
-
Rundstedt17 #34950 még jó hogy ott van az aláírosodban:"Szigorúan magánvélemény" :D -
magyar csapat forditja a HOTD mangat? ha nem akkor melyik angol csapat forditja illetve mikor jelennek meg a fejezetek? -
Csak HBD-t! :DD -
Én valamiért úgy érzem, rámozdulnék, minden fenntartás nélkül.
-
Rundstedt17 #34946 jaja osztom :D -
A hullaszökevény, egyszálbelű nők meg nekem nem jönnek be :))))
-
Nem is tudom,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lányról nekem is az jutott eszembe az első pillanatban hogy "Jé, egy báránybőrbe bújt farkas", de valamiért van egy olyan érzésem hogy a Csizmás Kandúr tényleg csak segíteni akar.
Midenesetre tényleg jól felpzsdült a végére. -
Nem jön be,túl cipóképű :) -

Sawashiro Miyuki - Durarara!/Celty Sturluson

-
Rundstedt17 #34941 járok járok de csak csendben szoktam figyelni általában:D -
alighanem az a ketto se lesz mar unalmas :)
Kar azert a mult heti filler epizodert, pedig az egyik ha nem a legjobb sorozata a szezonnak -
Ookami-san, ez jó rész volt....az első fele úgy igazából elég eseménytelen volt, de jól megalapozta a rész végéhez az egészet....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!számomra elég egyértelmű volt, hogy az Reiko csaj csak kamuzik az egészről....szerencsére piroskának is gyanús volt...bár így se mentek sokra vele....
és kíváncsi vagyok, hogy Ryoushi azzla a sráccal mit csinál....mert szerintem azt a srácot is Hitsujikai küldte, érdekes, hogy pont most bukkan fel hogy segítse megerősödni...és elég sokat is tud róla/róluk...
úgyhogy jöhetne az uccsó 2 rész...:D -
azé rendesen belenyúltam a krimi/thrillerbe most Mouryou no Hako és Higurashi személyében....:D -
Rundstedt még jár ide? :D -
Nekem nem tűnt fel, bár igazából nem is nagyon figyeltem. :D -
1 jó hír és egy jó előzetes...:D jövő héten remélem meg már nézhető lesz az Otoshimono OVA....
amúgy csak nekem tűnt úgy mintha Ikaros mellei kissebbek lennének??? :D -
Éljen!!!!!!
Cencoroll!!! :DDDDDDD -
Hát kb. :DDD -
Azt hiszem, LasDen írta anno, hogy örülne még további Cencoroll részeknek. Lesz folytatása.
És egy kis bónusz: Sora no Otoshimono: Forte előzetes