72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    nem vettem fel az utóbbi hetekben senkit, de van egy Levi90 a barátok között :D
  • LeventeV
    a link a regi felhasznalonevemmel nem mukodik. probald meg, de ha igen akkor en tevedtem. de akik meg nem vettek fel azok vegyenek fel ;)
  • RelakS
    miért is kellene, hogy megint felvegyenek?
  • LeventeV
    megvaltoztattam a MAL profilom nevet. aki mar felvett az vegyen fel megint aki meg nem vett meg fel az most felvehet

http://myanimelist.net/profile/Levi90
  • LasDen #34967
    befejezi, de mégis nyitva hagyja az egészet....legalábbis én így érzem...igen, van hd...én is 720-ban néztem....nem tudom kik csinálták, mert csak annyi van odaírva, hogy fansub...az nfo-ban is ennyi van csak...
  • BEAST #34966
    A Kurokami nagyon jó. Különösen a harcok és a zenék tetszettek az egészben. Bár itt is van kiabáljuk a támadásunk nevét izé, viszont itt nem zavart. :D

A Shakugan no Shana-hoz tudnám hasonlítani, bár valamiért most úgy érzem a Kurokami jobban tetszett. Lehet csak azért mert ez még friss élmény. Majd később kiderül. :)
  • armageddon666
    bajban vagyok sora no woto értékelésével... kissé összeszedetlennek találtam, vontatottnak, meg kb. semmi nem történt benne, de az se jól... (szal K-ON-ban meg ARIAban sem történik semmi, mégis jók). Ez tartott az utolsó 2-3 részig... az utolsó két rész, de főleg az utolsó nagyon jó volt...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Takemikazuchi akcióban, alatta a zene, nagyon jól meg volt komponálva. Illetve az egész "hirtelen komolyság van" dolog tetszett...
  • armageddon666
    befejezi a storyt? van hdrls? thora vagy vmi...
  • LasDen #34963
    nah...csak sikerült megnézni a Eden 2. filmet...:D jó volt...a kör bezárult...vagy mégsem...a franc se tudja mi van itt...:D
  • Zomil
    meg a half-life 2 :D
  • LasDen #34961
    nah utolértem magam Occult academyvel....érdekesen alakul...de Maya elutasítását Abeval szemben nem értem....
    [spoiler]Mondjuk ez csak a 6. részig állt fenn, miután látta, hogy télleg ő volt Bunmei meg a zord jövőt, akkor azér normálisabb lett vele...:D
    a 6. részben látott robotokról egyből a világok harcás tripodok jutottak eszembe
  • Lelouch
    Ha alternatív lezárást kap, akkor nem. :D De ha nyitva hagyják is, akkor is az eladásoktól függ az egész.
  • LasDen #34959
    esélyes hogy lesz neki....
  • LeventeV
    ha a HOTD manga meg fut akkor az azt jelenti, hogy az animenek is lesz meg folytatasa, nem?
  • LeventeV
    kosz Lelouch es LasDen
  • IMYke2.0.0.0
    Hol írtam azt, hogy amit írok az egyetemesen igaz mindenkire és mindenki véleménye?
    Figyeld csak meg a mondataimban a személyes ragokat...
  • LasDen #34955
    AA-n van valamennyi magyarul...
  • Lelouch
    Arra írtam, hogy 2 kötet van kész magyarul...
  • LeventeV
    es magyarok is forditjak?
  • Lelouch
    Fordítják, 2 kötet van kész. Az meg sztem tökmindegy, hogy milyen angol csapat fordítja, elég felnézni egy gyűjtőoldalra.
  • Rundstedt17
    thx
  • Rundstedt17
    még jó hogy ott van az aláírosodban:"Szigorúan magánvélemény" :D
  • LeventeV
    magyar csapat forditja a HOTD mangat? ha nem akkor melyik angol csapat forditja illetve mikor jelennek meg a fejezetek?
  • Máté94
    Csak HBD-t! :DD
  • IMYke2.0.0.0
    Én valamiért úgy érzem, rámozdulnék, minden fenntartás nélkül.

• Rundstedt17
    jaja osztom :D
  • IMYke2.0.0.0
    A hullaszökevény, egyszálbelű nők meg nekem nem jönnek be :))))
  • Ruley
    Nem is tudom,
    A lányról nekem is az jutott eszembe az első pillanatban hogy "Jé, egy báránybőrbe bújt farkas", de valamiért van egy olyan érzésem hogy a Csizmás Kandúr tényleg csak segíteni akar.

Midenesetre tényleg jól felpzsdült a végére.
  • Seth
    Nem jön be,túl cipóképű :)
  • IMYke2.0.0.0

Sawashiro Miyuki - Durarara!/Celty Sturluson
  • Rundstedt17
    járok járok de csak csendben szoktam figyelni általában:D
  • efti
    alighanem az a ketto se lesz mar unalmas :)

Kar azert a mult heti filler epizodert, pedig az egyik ha nem a legjobb sorozata a szezonnak
  • LasDen #34939
    Ookami-san, ez jó rész volt....az első fele úgy igazából elég eseménytelen volt, de jól megalapozta a rész végéhez az egészet....
    számomra elég egyértelmű volt, hogy az Reiko csaj csak kamuzik az egészről....szerencsére piroskának is gyanús volt...bár így se mentek sokra vele....
    és kíváncsi vagyok, hogy Ryoushi azzla a sráccal mit csinál....mert szerintem azt a srácot is Hitsujikai küldte, érdekes, hogy pont most bukkan fel hogy segítse megerősödni...és elég sokat is tud róla/róluk...

úgyhogy jöhetne az uccsó 2 rész...:D
  • LasDen #34938
    azé rendesen belenyúltam a krimi/thrillerbe most Mouryou no Hako és Higurashi személyében....:D
  • Máté94
    Rundstedt még jár ide? :D
  • Lelouch
    Nekem nem tűnt fel, bár igazából nem is nagyon figyeltem. :D
  • LasDen #34935
    1 jó hír és egy jó előzetes...:D jövő héten remélem meg már nézhető lesz az Otoshimono OVA....
    amúgy csak nekem tűnt úgy mintha Ikaros mellei kissebbek lennének??? :D
  • Máté94
    Éljen!!!!!!
    Cencoroll!!! :DDDDDDD
  • BEAST #34933
    Hát kb. :DDD
  • Lelouch
    Azt hiszem, LasDen írta anno, hogy örülne még további Cencoroll részeknek. Lesz folytatása.

És egy kis bónusz: Sora no Otoshimono: Forte előzetes