72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
1. részben is látható - akkor gubbaszt az ágyon.
De a 3. részben nézd meg, kb. a 8. perc környékén...
...és a lényeg a 4. rész 3. perce körül van... :Ö)
[Mondom, úgy, hogy már tudod...]
-
spoilerben ird mar meg ;) -
Inquisitor #35089 Az a baj, hogy csak a HK DVD-k megfizethetőek, de ezek annyira eredetiek, mint amit letöltesz egy illegális torrentoldalról, ezért meg pénzt nem adnék ugye. Anno meg akartam venni a Haibane Renmeit és a Laint, de feladtam ... mert ennyibe fájnak. -
Hát, számomra nagyon meglepő a dolog - nem ilyen árakhoz vagyok szokva, sajnos(?).
-
Inquisitor #35087 Ez nem meglepő, egy 13 részes sorozat DVD-n olyan 21-25.000 forint. Egy Evangelion alap kiadás több mint 40.000, egy gyűjtői rendezői dobozos csomag meg 60.000. És ugye ezek "csak" DVD-k. -
No, és ennek a fényében gyorsan nézd meg a macska első felbukkanását az 1. évadban! :)
-
a Clannad Afterbe most volt Misae-san tortenete a multbol. nagyon szep tortenet, nagyon tetszett. -
#34775 -
Időutazás...
-
Na vége Higurashi-nak is.:)
A végén amikor valaki felnőttként van ott az miért van? :DD -
hasonló volt az Asobiban is...ott az assistdroidok takartak a tábláikkal :D
amúgy a Steins Gateről vagy a Five Killersről tud valaki valamit...mikor jön vagy van-e már mozgókp belőle?? :D
a Steins Gate érdekel, annak ellenére hogy köze van a Chaos Headhez....bár nekem az is bejött a befejezést leszámítva (most is visszanézve nem is értem miért is adtam rá 9-t, de nem is érzem úgy, hogy túlértékeltem volna) :D -
Ez is igaz.
Ha majd egyszer milliomos bácsi leszek, csakis Japánból veszek BD-ket... jó borsos áron... :)))) -
Én az Inukami elefántos cenzúrájával voltam így. Pontosabban, cenzúrának még nem örültem annyira, mint ott. :D -
hat az a postakoltseg mar elenyeszo lenne az 550 eurohoz kepest :P -
Máig nem láttam ilyen ötletes cenzúrát, mint ami a CAPU2-ben volt.
-
elkezdtem a Rosario+Vampiret....érdekesnek néz ki, de furcsa mód a rész alatt végig az volt az érzésem, hogy én ezt már láttam....de biztos hogy nem láttam :D -
A legdurvább, hogy 4670 Ft-nyi a legalacsonyabb postázás díja!
Összesen: ~160.000 Ft lenne a csomag. Besza-behu!
-
550 euro??? atyaeg... az rengeteg penz. -
Most, hogy meglett az apparátus hozzá, úgy gondoltam, megveszem a "Clannad" sorozatot blu-ray-en.
De, talán mégse:
-
Jó lett. Már egy ideje halogatom, de ez most meghozta rá a kedvem, hogy én is összehozzak valami ilyesmit. -
-
en is a tegnap este vegigneztem a Clannadot. mondom magamban, hogy ez egy jol megerdemelt 9es. megadtam ra, aztan vegigneztem a pontszamokat, es olyan animekre adtam 10est meg 9est amiket most kicsit atertekeltem. pl ha a Clannad 9 akkor a Shana mar nem maradhat 9 hanem 8 stb. ugyhogy most az osszes megnezett animet ujrapontoztam. -
Na, most akkor miért is nem látjuk a kép többi részét? 
-
elkezdtem a Higurashi 2. évadot...itt aztán van minden amit csak akar az ember:D -
én se hiszem, de nekem olyan érzést adott mintha még akarnának valamit :D -
Nem nagyon hiszem, hogy lenne meg folytatas, nem nagyon van mit meg elmeselni -
a stáblista utáni rész olyan mintha egy folytatást sejtetne :D -
Es tenyleg jo volt a Higashi no Eden masodik mozifilm.. -
egy kicsit most felvágok :D kicsit "feltunningoltam" a MAL profilom...semmi komoly csak jól néz ki...semmi más :D -
várom hogy töltődjön a kép többi része is... de nincs többi része ~.~ -
oh my.... -
Van mikor nem csak enyhén gagyi... :D Itt is manga párti vagyok... Azért kiváncsi vagyok a Motto mennyire lesz mangahű. :D -
hasonlóan érzek....:D -
Ez a To-love-ru meglepően nem annyira fos de azért enyhén gagyi :) -
Megneztem a Buddha Saitan-t...
Szeretnem megragadni az alkalmat hogy NE ajanljam senkinek. Aluljaroban hitteritos szinvonalu fanatikus idiota vallasreklam -
Hú, most dagad a májam!
Japánból tőlem tölti egy illető a japán animét :)
"Goshuushou-sama Ninomiya-kun" -
megvagyok fazva egy kicsit, ugyhogy a zsepi mar keszenletben van, ezert is ez a nagy animenezes, jo orvossag
-
Szíverősítőt, és csomag zsepit készíts azért... :)
-
ha majd befejeztem az egesz Clannadot akkor jobban hozza tudok majd szolni a temahoz. -
én így láttam:
- 23 rész
- tomoyo chapter
- 24 rész
film, kyou meg minden más kimaradt és nem is érdekel :D