72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    1. részben is látható - akkor gubbaszt az ágyon.
    De a 3. részben nézd meg, kb. a 8. perc környékén...
    ...és a lényeg a 4. rész 3. perce körül van... :Ö)
    [Mondom, úgy, hogy már tudod...]

• LeventeV
    spoilerben ird mar meg ;)
  • Inquisitor
    Az a baj, hogy csak a HK DVD-k megfizethetőek, de ezek annyira eredetiek, mint amit letöltesz egy illegális torrentoldalról, ezért meg pénzt nem adnék ugye. Anno meg akartam venni a Haibane Renmeit és a Laint, de feladtam ... mert ennyibe fájnak.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, számomra nagyon meglepő a dolog - nem ilyen árakhoz vagyok szokva, sajnos(?).
  • Inquisitor
    Ez nem meglepő, egy 13 részes sorozat DVD-n olyan 21-25.000 forint. Egy Evangelion alap kiadás több mint 40.000, egy gyűjtői rendezői dobozos csomag meg 60.000. És ugye ezek "csak" DVD-k.
  • IMYke2.0.0.0
    No, és ennek a fényében gyorsan nézd meg a macska első felbukkanását az 1. évadban! :)
  • LeventeV
    a Clannad Afterbe most volt Misae-san tortenete a multbol. nagyon szep tortenet, nagyon tetszett.
  • Zomil
  • IMYke2.0.0.0
    Időutazás...
  • Máté94
    Na vége Higurashi-nak is.:)
    A végén amikor valaki felnőttként van ott az miért van? :DD
  • LasDen #35081
    hasonló volt az Asobiban is...ott az assistdroidok takartak a tábláikkal :D

amúgy a Steins Gateről vagy a Five Killersről tud valaki valamit...mikor jön vagy van-e már mozgókp belőle?? :D
    a Steins Gate érdekel, annak ellenére hogy köze van a Chaos Headhez....bár nekem az is bejött a befejezést leszámítva (most is visszanézve nem is értem miért is adtam rá 9-t, de nem is érzem úgy, hogy túlértékeltem volna) :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ez is igaz.
    Ha majd egyszer milliomos bácsi leszek, csakis Japánból veszek BD-ket... jó borsos áron... :))))
  • BEAST #35079
    Én az Inukami elefántos cenzúrájával voltam így. Pontosabban, cenzúrának még nem örültem annyira, mint ott. :D
  • LeventeV
    hat az a postakoltseg mar elenyeszo lenne az 550 eurohoz kepest :P
  • Lelouch
    Máig nem láttam ilyen ötletes cenzúrát, mint ami a CAPU2-ben volt.
  • LasDen #35076
    elkezdtem a Rosario+Vampiret....érdekesnek néz ki, de furcsa mód a rész alatt végig az volt az érzésem, hogy én ezt már láttam....de biztos hogy nem láttam :D
  • IMYke2.0.0.0
    A legdurvább, hogy 4670 Ft-nyi a legalacsonyabb postázás díja!
    Összesen: ~160.000 Ft lenne a csomag. Besza-behu!
  • LeventeV
    550 euro??? atyaeg... az rengeteg penz.
  • IMYke2.0.0.0
    Most, hogy meglett az apparátus hozzá, úgy gondoltam, megveszem a "Clannad" sorozatot blu-ray-en.
    De, talán mégse:

• Lelouch
    Jó lett. Már egy ideje halogatom, de ez most meghozta rá a kedvem, hogy én is összehozzak valami ilyesmit.
  • IMYke2.0.0.0
  • LeventeV
    en is a tegnap este vegigneztem a Clannadot. mondom magamban, hogy ez egy jol megerdemelt 9es. megadtam ra, aztan vegigneztem a pontszamokat, es olyan animekre adtam 10est meg 9est amiket most kicsit atertekeltem. pl ha a Clannad 9 akkor a Shana mar nem maradhat 9 hanem 8 stb. ugyhogy most az osszes megnezett animet ujrapontoztam.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, most akkor miért is nem látjuk a kép többi részét?
  • LasDen #35068
    elkezdtem a Higurashi 2. évadot...itt aztán van minden amit csak akar az ember:D
  • LasDen #35067
    én se hiszem, de nekem olyan érzést adott mintha még akarnának valamit :D
  • efti
    Nem nagyon hiszem, hogy lenne meg folytatas, nem nagyon van mit meg elmeselni
  • LasDen #35065
    a stáblista utáni rész olyan mintha egy folytatást sejtetne :D
  • efti
    Es tenyleg jo volt a Higashi no Eden masodik mozifilm..
  • LasDen #35063
    egy kicsit most felvágok :D kicsit "feltunningoltam" a MAL profilom...semmi komoly csak jól néz ki...semmi más :D
  • armageddon666
    várom hogy töltődjön a kép többi része is... de nincs többi része ~.~
  • LasDen #35061
    oh my....
  • Lelouch
    Van mikor nem csak enyhén gagyi... :D Itt is manga párti vagyok... Azért kiváncsi vagyok a Motto mennyire lesz mangahű. :D
  • LasDen #35059
    hasonlóan érzek....:D
  • armageddon666
    Ez a To-love-ru meglepően nem annyira fos de azért enyhén gagyi :)
  • efti
    Megneztem a Buddha Saitan-t...

Szeretnem megragadni az alkalmat hogy NE ajanljam senkinek. Aluljaroban hitteritos szinvonalu fanatikus idiota vallasreklam
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, most dagad a májam!
    Japánból tőlem tölti egy illető a japán animét :)
    "Goshuushou-sama Ninomiya-kun"
  • LeventeV
    megvagyok fazva egy kicsit, ugyhogy a zsepi mar keszenletben van, ezert is ez a nagy animenezes, jo orvossag
  • IMYke2.0.0.0
    Szíverősítőt, és csomag zsepit készíts azért... :)
  • LeventeV
    ha majd befejeztem az egesz Clannadot akkor jobban hozza tudok majd szolni a temahoz.
  • LasDen #35052
    én így láttam:
    - 23 rész
    - tomoyo chapter
    - 24 rész

film, kyou meg minden más kimaradt és nem is érdekel :D