72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nem olvastam el a spoilered de en erre probalok felkeszulni lelkileg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagisa belehal a szulesbe. -
És a Visual Novel is jó - igaz, rendkívül hosszú :)
Ez LeventeV-nek ment... -
Ha ez zavar, vágj majd bele a mangába. -
Ha abban a sorrendben nézed, ahogy már megbeszéltük, akkor annyira nem lesz gáz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én 3 részen keresztül éreztem magam rettenetesen, sírtam, mint egy kisgyerek.
-
felve nezem mar az After Storyt... felek, hogy nagyon fajni fog a vegen 

-
Otthon, immáron Full HD-ben elkezdtem / bele-belenézegettem a "Clannad" 1080-asba... úristen! Gyönyörű!
Mit nem adnék, ha lehetne emberi áron kapni a BD-kiadványt!
-
Hamarosan látni fogod.
-
az After Storybol. -
azt a reszt meg nem lattam. de lehet akkor hamarosan kovetkezik. a 11. reszt neztem meg most. -
[...] és Fuuko" :)))))))))))))))
-
A háttértörténetét elmondó részen túl vagy már?
A Clannadban lényegében három féle ember van: Azok akiket már megtörtek az életük tragédiái, azok akiket csak majdnem megtörtek, és Fuuko. XD -
Ő inkább olyan semleges. Az alap történetben.
Azért az After Story-ban és a Movie-ban árnyaltabb lesz a kép róla. -
a Clannadba Yoshino-san eleg pesszimista vagy csak nekem tunik igy? -
Ötletes cenzúra még:
A "The Melanholy of Suzumiya Haruhi-ban is amikor a címszereplő Mikurut vetkőzteti a klubhelyiségben, és Nagato a könyvespolc elé áll, könyvet helyez, majd elvesz onnan, miközben a kamera őt veszi szemből.
S persze, mindig "rosszkor" pakolgatja a könyveket, vagy áll a kamera elé :)))
-
A magyar szinkronos Bleachben nagyon jól eltalálták Nel hangját :). -
jah....én is ezé az ark félével néztem meg.....:D
hmm...tegnap eszembe volt, hogy majd valaminek elkezdem a mangáját...de elfelejtettem mi volt az :D -
Ha jól emlékszem a mangában izmosabb lesz miután... Viszont az animében is lesznek majd helyzetek amikor villant valamit ember létére. :) -
hm...szokatlan de nincs meg gg fele hotd 10 -
nah megvolt az újabb lazulós rész a hent előtt HOTDban...:D
Takagi faterja egy icitpicit ijesztő tag :D -
Csak ez jött le :DD -
nem a higurashi...:D de hoppá...elfelejtettem odaírni hogy mire gondolok....a rosario vampirere gondolok....
amúgy meg honnan veszed ezt, hogy nem tudom elviselni hogy nem a főszeereplő a legjobb??? :D -
pantsu -
Higurashi? :D
Keiichi pontosan azon a helyen van ahol lennie kell. Ezt csak te nem tudod elviselni, hogy a főszereplőnél vannak okosabb személyek is a sorozatban. Nem mindig a főszereplő a legjobb mindenben. :DD -
forbidden :D -
érdekes, hogy általában nem szokott zavarni, ha a főszereplő srác fatökű és csajok mentik meg folyamatosan a seggét :D de itt valamiér zavar...pedig itt nem lenne ok rá...hisz egy ember hogy legyen erősebb ennél a sok genyánál :D -
403 Forbidden -
k-on
nsfw
what where when ???
-
De néztem...
Ott poén volt a cenzúra, Rosarioban meg gáz. Bár az én hibám, ha nem jött át az irónia.
-
mert nem néztél Sayonara Zetsubou Senseit :D
Ha Clannad 9, akkor Shana nem lehet más mint 1,0097 :)
De semmi jogom pont nekem ezt mondani :D minden 9 meg 10... -
A blue-ray egy nagy atveres, par ev es eltunik mint golyafos a levegoben. :D Ugye a CD/DVD license dijai kifutottak a Sonynak igy kellett nekik egy uj aranytojast tojo tyukocska, amit az amerikai pajtasai megtamogattak, mert ha ez az agazat befuccsolt volna a Sonynak is befelegzett volna az eros Del-Koreai konkurensekkel szemben ezert is eroltettek a PS3 melle is, meg a megtamogatott dollar szaz milliokkal a filmkiadok fele.
A BD pedig a koltseges gyartosor atallitasok miatt brutal draga.
Mindenesetre inkabb vegyed meg a DVDs valtozatott, mert ez az ar egyszeruen nevetseges es abban is biztos vagyok az ilyen gyorsan fejlodo ipar mellett a BD 8-10 ev mulva mar nem igazan lesz versenykepes a mas meghajtokkal szemben. -
9.rész -
Miért, a Fumoffunak is van pucérkodós DVD kiadása?
-
Na az tényleg kreatív volt. :D Ezek a csibés, denevéres stb.. takarások meg szimplán a "gáz" kategóriába tartoznak.
-
Mondjuk a legzseniálisabb a fumoffu volt, nem?
A bogár pont jókor repül el, Tessának volt kiskacsája, a kézmosó is pont jókor lett letéve... :D -
Mindig meg tudnak lepni, hogy milyen kreatív megoldásokkal állnak elő, hogy ösztönözzék a DVD-k vásárlását.
-
én láttam a Kiss x Sis-ben
Csak bénák voltak a csirkék
-
hat azon kivul, hogy ott van a macska nem latok egyebet. -
1. részben is látható - akkor gubbaszt az ágyon.
De a 3. részben nézd meg, kb. a 8. perc környékén...
...és a lényeg a 4. rész 3. perce körül van... :Ö)
[Mondom, úgy, hogy már tudod...]
-
spoilerben ird mar meg ;) -
Inquisitor #35089 Az a baj, hogy csak a HK DVD-k megfizethetőek, de ezek annyira eredetiek, mint amit letöltesz egy illegális torrentoldalról, ezért meg pénzt nem adnék ugye. Anno meg akartam venni a Haibane Renmeit és a Laint, de feladtam ... mert ennyibe fájnak.