72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
igy nezne ki szerintem Nagisa ha letezne.
-
A Kurenai bizony jo :) -
"Kurenai"-t nézek (08.), és basszus, az opening-ben vagy rész, amikor a csaj darál - döbbenetes! Szeretnék olyan jól megtanulni japánul, hogy erre képes legyek :)
A sorozatot pedig ajánlom azoknak, akik még nem látták - nem akció orientált a dolog (még), viszont alapfelállás fenomenális.
-
elkezdtem újra a Mamoru-kun ni megami no shukufuku wo-t...annyira bírom ezt a sorozatot :D
Yagi akkora arc benne...azok a párszavas mondatok és a folytonos angol beszéd...kész :D -
épp csak ugrál a szoknyája éle.
Simán fotosop, tekintve, hogy még csak a 4. résznél tartanak (2 lemez) -
Amugy multkor volt szó 5letes cenzurárol, NGE-ben is jó volt mikor a fürdöszobábol kijöve a sörösdobozok takarták Asuka-t meg Shinji-t :D -
ezzel én is igy vagyok :D
Blue Gender op zenét pl. bármikor el tudnám dudolni, pedig nem egy 10/10-es anime, bennem mégis mély nyomot hagyott igy elsö anime-ként :)
Számomra mindig benne lesz a toppok között. -
hmmm... kijött már a Bluray? :D fanservice a DVDn? :D Mondjuk ha nem volt előtte reklám neki...
Arra célzol...
PHOTOSHOP?!
ebben az esetben amúgy guddzsáb, mert nagyon szép folyamatos a kép... -
Ez nagyon nem szokványosnak tűnik. Like. -
18. rész
12:52
Érdekes, hogy nálam nincs panty shot ugyanott, viszont a szoknya sem váltogatja az alakját 3 képkockán belül -
Én az elmúlt órát azzal töltöttem hogy anime OP-ket hallgattam meg a korábban megnézettek közül. Hihetelen hogy milyen nosztalgikusak tudnak lenni ezek, még azok is amikbe annak idején gyakran beletekertem, vagy azok is amelyikeknél maga az anime még csak nem is tetszett annyira.
-
imádom
-
de nekem tetszik úgy
-
Kár, hogy nem különösebben mozgatnak meg a manga-k, pedig érdekelne. :( -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De még meddig lesz csajnak öltözve?? XD -
a manga teljesen más irányt vesz fel, Cruz sokkal inkább a középpontban van -
A Needless második fele már egész tetszett. Főleg egy bizonyos személy felbukkanása után. A végével kapcsolatban pedig csak annyi, hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csöppet vicces, hogy Cruz egy szempillantás alatt megbocsátott a nővérének. Azt hittem csak bevette ezt a világbéke maszlagot, de amúgy egész normális lány. Ehelyett kb a végsőkig pitizett Archlight-nak.
Viszont egy második évad nem lenne rossz "Yamada" főszereplésével és a Guildbeli életével. A kis csitrik amúgy is ott laknak a szomszédban, akár még harem anime-nek is elmenne. Blade, mint főszereplő számomra nem elfogadható. Bírom az ilyen karaktereket, de maximum, mint a főszereplő egyik társát tudom elképzelni. Cruz viszont kifejezetten fejlődőképes karakter, igazi "kicsi a bors, de pár évad alatt félisten lehet belőle" alapanyag. Eve pedig, jó úgy ahogy van. :D
Overall: 8/10 -
Igazad van szerintem is nagyon király 
-
Én nem ilyesmire izgulok, úgy hogy számomra nem egyértelműen kellenek az ilyenek...
-
Rundstedt17 #35149 de most miért?:D komoly az a maga komolytalan módján,+ loli paradicsom kell ennél több? :D -
"De, ennyire fontos a panties látványa?"
Ez ugye költői kérdés volt?
-
nem, épp To-love-rut nézek.
szal "pantsu" van, de
"pantsu in k-on" AZ RITKASÁG! :D
egyébként ott a gif, és jó minőségű is, szóval... csak szimplán érdekel melyik részben volt/lesz (lesz, mert le vagyok maradva). mert csak... -
Hát, most nincs itt, így nem tudok segíteni - meg hát, még meg sem néztem a sorozatot :)))
De, ennyire fontos a panties látványa?
-
Hogy melyik részben volt a jelenet :D
pantyshot in my K-On! -
ok, 3ból 1 kérdést megválaszoltál :D -
Mi a lényeg?
-
nsfw újra
még mindig K-ON
még mindig kell ep# -
És akkor nem is beszéltünk a hirtelen más kiterjesztéssel, és elnevezéssel tárolt, camouflege-elt anyagokról...
-
Pont az.
Miért, most talán legálisan vannak ott?
Sok sikert nekik az internet korlátozásához. :P
Arról meg nem is beszélve, hogy milyen ország törvényei szerint? Japán? USA? Még ha valamelyik ország hirtelen el is kezdené szigorúbban gyomlálni ezeket, csak szerver-elhelyezés kérdése hogy olyan helyről nézd amire nincs befolyásuk. -
warez-t is ki akarják... :D -
MALon olvastam valamit, hogy 2011-re kiakarják kitaltani az animéket a netről a kopirájt miatt...ez most milyen baromság akar lenni??? -
Hát, valóban nem egy Shakespeare "Lear király", de délutáni szórakozásnak megteszi... szerintem :)
-
Áh, ez végképp nem nekem való. :) -
Azért lesznek benne komolyabb dolgok is. -
Most nagyon elszomorodtam. Az első rész alapján még azt reméltem, hogy ez "Yamada" története lesz és valamivel komolyabb, de úgy néz ki jelenleg meg kell elégednem ezzel. :/ -
Lesd meg ezt: Gokusen
Hátha megtetszik.
-
ilyen marad végig -
Belekezdtem a Needless-be, de eddig eléggé csalódott vagyok. :/ Egy unszimpatikus badass lolicon a "főhős". A needless populáció nagy része pedig lolilánykákból áll. Csodálatos... Az első rész nagyon tetszett, de egyelőre eléggé komolytalan ez az egész. Nézem tovább, de valaki megerősíthetné, hogy ez ilyen marad végig? :D -
Én pedig erre írtam a spoilerben. ;-)
Hú, még most is beleborzong a lelkem!
-
Szerintem is. :) De vele kapcsolatban még kiváncsi vagyok, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy a felnőtt formája milyen hangot fog majd kapni. A japán nekem nem nagyon jött be.