72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nem volt annyi hely a gepemen hogy a 20 gigas verziot leszedjem...
Ruley - kosz
-
A Bakemonogatari vizuálisan tipikus Studio Shaft munka, vagyis amiket láttál azok közül leginkább az Ef-re hasonlít, ilyen szürreális bevágásokkal, mintha unatkoztak volna az animátorok és gy döntöttek hogy feldobják valamivel.
Maga a cselekménye főleg humoros, de vannak megható pillanatai. -
Bakemonogatari engem is izgat. Nagy felbontásúban igyekszem beszerezni.
-
ja... kosz a tippet 
Ruley #35193 - en is valami hasonlot kepzeltem el.
na de a lenyeg, hogy megneztem a Clannadot. nagyon jo, nagyon tetszett, csak ajanlani tudom.
most csordogal lefele a Bakemonogatari? lattatok mar? milyen? -
Ugye. Jó az öreg a háznál - nem mondok azért hülyeségeket :)
-
jól hangzik én már várom :D -
végülis letöltöttem egy másikat...
és ez rohat jónak néz ki....a megvalósítás érdekes, de jól néz ki és tetszetős...a történetről még nem sok fogalmam van, mert ilyen szempontból nem történt sok...annyi van, hogy a Toyotomi és a sógunátus áll egymással szembe...és hogy egyesek a wakizashijukat a hajukban hordják :D
az opening is nagyon jó....úgyhogy ez tetszetős darab lesz...viszont ezek a fekete köpések a képernyőre nem tetszenek....sokat használják...szerencsére a fontosabb részueknél hanyagolták, de remélem azé kimarad a későbbiekben....
viszont most olvastam MALon hogy ez csak egy elővetítés volt és igazából október 3-án indul....kár..:D -
hát akkor inkább várok...annyira nem kell sietni vele...:D viszont most látom, hogy már elindult, úgyhogy nemsokára rendesnek is kő lennie...:D
Rosario Vampirebe de idegesítő mikor Moka átváltozik, akkor egy csávó mindig elmondja, hogy miért történik....nem vagyok hülye...az előző 5 rész óta nem felejtettem el :D -
Hogy a Samurai Girls esetén miről van szó nem tudom. Ð_Ð -
Ha teljes rész, akkor valószinüleg a stúdió a tv számára küldött preair rész szivárgott ki, de néha előfordulnak tv-s animékből újságok/mangák mellé adott dvd-n preair epizódok is reklám gyanánt (jópénzé).
Ezek sokszor még nem 100%-osak, zene/hang tekintetében, vagy éppen az animáció effektekben. -
láttam a Hyakka Ryouran Samurai Girls-ből ilyen preview verziót...az miféle...??? a méretéből adodóan teljes résznek néz ki... -
Asobi ni Iku yo! -
Ez mi? A második kép olyan, mintha a srác lenne az onegai teacher-ből :D (Kei-kun?) -
Legjobb akkor is a Seto no Hanayomés terminátor, ha holivúdi filmek. :) -
De bírom az ilyen poénokat...:D
armagedodoon
The Grandfather Part VI :D -
Szerintem egyértelmű hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Kotomi elmélete szerinti párhuzamos világok egyenértékűen léteznek. Igaz így nézve valamivel lehangolóbb a befejezés, hogy mégis van olyan "megtörtént" világ amiben Nagisa meg van halva, de akkor is, az nekem valahogy olyan olcsó megoldásnak tűnne hogy az egész többéves időszakot csak úgy Tomoya képzelte.
Azt se felejtsd el, hogy ez egy Visual Novel adaptáció, az egész műfajnak jellemzője hogy sokféle befejezése van, és egyik sem igazibb a többinél. A Clannadban úgy tudom rossz befejezés az ha csak Nagisa cselekményszálát viszed végig, és jó az ha előtte minél több más szereplő szálát is végigviszed, és akkor az ezekért kapott fénygömbök, kvázi pontok, segítségével viszont Nagisa valahogy életre varázsolódik.
Asszem, egyébként nem olvastam végig a VN-t, ezt csak így hallottam.
-
Szerintem nem.
De amúgy <3 -
megneztem ma 12 reszt a Clannadbol... VISSZATERTEM!!!
-
Tomoyo chapter is jo volt. es azert igy a vegen, hogy tul vagyok az egeszen orulok, hogy a vegere hagytam. -
most sajnos nem tudom letölteni majd csak olyan 2hét mulva :( -
Még én se. De egy ideig biztos ott marad. Így most suli alatt nincs nagy kedvem animét nézni. Még Rei-ből is napi egyet nézek. Sokak voltak nekem ezek a 26+24 rész. :DDD
De mondtam, hogy nem bírom őket :DD -
Na nem mondod, hogy nem láttad még... gyorsan izibe nekiveselkedsz! :)
-
ugy érzem mostmár tényleg meg kell néznem a Clannad-ot :D -
Én is így hiszem.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a lenyeg, hogy a pozitiv engding valos
-
A kapcsolatra, ami a kezdetektől erős volt köztük.
Arra, hogy mindketten akarták* a találkozást és hogy függetlenül attól, hogy mi történt itt vagy "ott", nekik találkozniuk kellett... mert *...
-
ezzel mire celzol?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a masodik extrabol vilagosan kiderul, hogy a happy end valosag. a kerdes mar csak az, hogy a bad end az vegulis alom vagy egy alternativ vilag. -
Emlékszel mit mond Nagisa, amikor a megszólítás szóba kerül?...
Segítek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!After Story - 01x22 - 07:30-tól...
-
EZT A CLANNADOSOK OLVASSAK EL. kivancsi vagyok a velemenyekre. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk meg ez is egy magyarazat lehet: ugye Tomoya volt a kis robot es Ushio a lany. ok meghaltak es ujaszulettek egy masik vilagban. ott Tomoya osszejott Nagisaval, de o meghalt a lanyuk, Ushio szuletese kozben. kesobb Tomoya es Ushio is meghaltak a havazaskor, aztan mindharman ujaszulettek egy harmadik vilagban. ott Tomoya emlekezett arra, hogy mi tortenhet ha megismerkedik Nagisaval ezert elgondolkodott azon, hogy nem szolitja meg. vegul megis azt valasztotta, hogy barmi aron is de egyutt lesznek es utanaszaladt. ekkor Nagisa mondja hogy orul, hogy megis osszejonnek (tehat Nagisa is emlekezett az elozo vilagra). aztan minden tortent ugyanugy, eljott a szules napja es Tomoya azt hitte, hogy Nagisa meghalt... de megse. igy boldogan eltek mig meg nem haltak. Tehat osszegzeskepp az animeben elhangzik a parhuzamos vilagokrol szolo elmelet, amiken keresztul csak az igazan nagyszeru erok jutnak keresztul (mint a gravitacio, ahogy Kotomi is mondta) illetve a szerelem. igy vegulis 3 vilagot lathatunk (a kies vilagot, a Nagisa nelkuli vilagot es a boldog vilagot.) -
Egyetértek.
Emellett, ugye végig követhető volt a sorozat folyamán, hogy Tomoya
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!több dolgot is meg tud érezni, látni maga körül, mint mások... és ő is látta a "fényeket"... azokat, amikor a Másik (Kihalt) Világban születtek. Ahol a Lány élt.
Röviden, törvényszerű volt, hogy az adott helyzetben - a szülés, és Nagisa gyengécske teste - akár a legrosszabbat is láthatta, alternatívaként. -
en a tegnap almodtam a clannadrol. most nezem a masik extrat(24. resz) aztan a ket alternativat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem meg azert is kellett megelje Tomoyanak a rosszabb vilagot, hogy rajojjon, hogy akarmi is tortenik Tomoya es Nagisa eletebe is a legjobb dolog az, hogy talalkoztak. meg talan Sanae is bogarat ultetett Tomoya fulebe, hogy gondolja at a legrosszabb eshetoseget is. -
Dettó. Napokig nem tértem igazán magamhoz, álmodtam is vele...
Szerintem, amúgy meg: igaz.
Gondold csak végig: szinte az első résztől láttuk azt a kies világot, a kis robotkával, aki az elején el is mondja:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Nem ebbe a világba születtem."
Én úgy gondolom, hogy Tomoya, amikor Nagisa mellett beájul, akkor "látja, éli meg" a rossz alternatívát. S lám, amikor "felébred", ott van Ushio és Nagisa is.
-
Clannad After Story
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon jo volt... elmondhatatlanul szep tortenet. de azert nyugtassatok meg, hogy a happy end az igaz :P
Nagisa halala nagyon megviselt... utana mar az openinget is megkonnyeztem ugy kikeszultem, sot ha Nagisa neve csak felmerult mar vettem a zsebkendot.
nalam az After Story az vegtelen a 10bol... -
És akkor az ember ne rajongjon...
Final Approach - Cosplay
-
-
Tényleg nem rossz, a kislányt bírtam. :) -
en beletudnam kepzelni Nagisa viselkedeset ebbe a lanyba. bar a kepen a lany vidam, mig Nagisa inkabb felenk. es vedd figyelembe, hogy Nagisa 21-22 eves, bar az anime nem mutatja. -
Nemvolt rossz, csak az a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem kellett volna bele. Semmi jelentősége nem volt, butaság volt belerakni.penge a karba ostobaság -
Nem vitatom, a lányka szép, de szerintem nem hasonlít Furukawa Nagisára.