72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #35328
    hogyan teccik érteni???
  • Máté94
    Lehet, hogy kapsz folytatást majd :DDDDDD
  • LasDen #35326
    húú de szemét egy befejezése volt a mostani Giant Killing résznek....pont a sorsdöntő pillanatban van vége...hát persze...:D de ezek a kölföldi edzők érdekes nyelven beszélnek...olyan mintha francia lenne, de csak halandzsának hallatszik...:D
  • Bandi 18
    Most már nyugodtan halok meg :D
  • Zomil
    azért a végén a csoportos képnél jó a kyon facepalm :D
  • LasDen #35323
    nem tudom mennyit számít, hogy én most ébredtem fel (szeretek a gép előtt aludni :D) de egy kicsit mosolyogtam rajta :D
  • Ruley
    Az volt az amit Neo helyrerakott.

Valamivel viccesebb lett volna úgy, ha tíznél kevesebb kommentet áldozunk a felvezetésére...
  • LasDen #35321
    eyeshield??? nekem elég unalmas volt...egyedül az ördögi Hiruma jó karakter....semmi érdekeset nem találtam benne :D
  • Bandi 18
    Na a videót linkeld már be :D Nem halhatok így meg :D
  • Ruley
    Ja, hogy a /watch?v= helyett a /v/-t azt nem.

Elnézést a zavarásért és köszönöm.
  • Ruley
    Én is ezt hittem, másodikra ezt próbáltam...
  • NEOreg3
    gondolom te ezt próbáltad: http://www.youtube.com/watch?v=0NB3UW1uPIc&feature=player_embedded

de ezt kell flash tag-ek közé rakni http://www.youtube.com/v/0NB3UW1uPIc

• BEAST #35316
    Én is, az a legegyszerűbb. :D
  • Bandi 18
    Én a generátort használom a humor aranyosban úgy tuti nem rontom el :)
  • Ruley
    Feladom, elárulja valaki hogy miért nem tölti be? a [/flash] tag előtt és a [flash] tag után kéne jönnie annak a videó URL-jének amit betöltök, nem? Kihagytam vagy összekevertem valamit?
  • Ruley
    Hmm..

• Ruley
    Vicces videó időt tartunk?

• Bandi 18
    Hát nálunk a kis animés körben a best of videó :D. 2 napja a nem anim,és szobatársakat kiüldöztük vele a világból :D meg a többi mikuval XD
  • BEAST #35310
    Egy véres buzogánnyal lehet hatékonyabban menne a meggyőzés. :D Érdekes, hogy az elején még azt mondtam "Te jó ég, ez meg mi a fene?" aztán mire feleszméltem mégis végignéztem. Bár a zöldségekkel kapcsolatban semmi sem változott.
  • Bandi 18
    Lehet nálunk is több zöldség/gyümölcs fogyna ha így reklámoznák :D

• BEAST #35308
    Belekezdtem a Macademi Wasshoi-ba és eddig nem rossz. Már volt egy pár olyan jelenet ami végtelenül egyszerű, mégis majdnem kiköptem a teámat. :D
  • BEAST #35307
    Gondolom ahogy megjelentek, amúgy fogalmam sincs. :D Én csak a Sign és a Roots sorozatokat láttam, de különösebben nem hatottak meg. Bár tetszett ez az mmo-ban ragadtunk téma. :)

Tényleg Eyeshield milyen? :o
  • LasDen #35306
    .hack-t melyikkel kell kezdeni??? :D
  • Máté94
    Dennou Coil jónak néz ki így első rész után :DDD
  • LasDen #35304
    most még nem is zavar....valahogy nincs is affinitásom hozzá...valahogy sose jön számításba mikor valamit elakarok kezdeni....
  • armageddon666
    Pedig normális sub nincs is hozzá :(
  • Lelouch
    Azért még reménykedek. :) Bár pl. Baccano folytatás is azért nem lesz állítólag, mert nem szerepelt túl jól az se. :S

A 2 éve bejelentett Kaiji folytatásból se lesz már semmi szerintem, ilyenre sajnos már nem nagyon van igény. :S
  • LasDen #35301
    a már említett Giant Killingbe szerencsére nincsenek ilyen speciális támadások mint mondjuk anno a pálya ördögeibe volt :D de a hosszú eszmefuttatás jellemző és a helyén is van....izgalmasabbá teszi számomra az egészet :D
    a majornál meg a többinél nálam is áll hogy nem nézem így esse érdekel :D
  • BEAST #35300
    A foci, baseball, miegymás azért nem tetszene, mert ezeket a sportokat amúgy sem nézem. Sok mindent nem hiszem, hogy hozzá lehetne tenni. Maximum annyi különbség van a valóság és az anime között, hogy speciális "támadásaik" vannak és pillanatok alatt pár percnyi eszmefuttatást lerendeznek.
    Az Air Gear azért tetszett mert bár egyfajta görkorcsolyázás az alapja, mégis inkább shounen adok kapok végig. Mintha köze sem lenne a sporthoz. :) Basquash is látom valami kosárlabda mechakkal, lehet mégis kimarad. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha Japánban élnék, akkor én rám biztosan számíthatnának a DVD/BD-eladásokat illetően :))))
  • Malakai
    Persze, lehetséges, ha eladják és valaki meg is akarja venni a jogokat, de valahol olvastam, hogy állítólag nem volt a legjobb a nézettsége, se a DVD eladások.
  • LasDen #35297
    én úgy vagyok a sport animékkal, hogy amelyiket nem ismerem abba félek belekezdeni...:D lásd baseball...:D
    bár a kendot se ismerem és a bamboo bladet végig néztem, de azér a harc valamivel közelebb áll hozzám...azt azér értettem :D
  • BEAST #35296
    Nem volt rossz ez az Air Gear. Bár itt pont a második felével voltak problémáim. Remélem lesz majd folytatása az anime-nek, mert ez így nagyon félmunka. Viszont a Ringo-Ikki-Simca trióban lett volna még lehetőség, sajnálom, hogy nem foglalkoztak ezzel a résszel hangyányival többet.

Lehet a következő a Basquash lesz, de az is lehet, hogy egy időre pihentetem a sportkodást, mert az Air Gear is inkább a hadakozós shounen része miatt tetszett.
  • LeventeV
    en is orulnek az FMP-nek.
  • Zomil
    Én is nagyon remélem, h lesz FMP-hez folytatás, nemtudom mennyire volt sikeres, de sztem nem járna vele rosszul a studio :)
  • Ruley
    A Moeblob láz úgyis csak akkor fog kifutni ha lesz helyette valami más láz. A Gainax-féle mecha/mindfuck láz is csak akkor futott ki amikor Haruhi azt mondta hogy mostantól itt a Moeblob ideje.
  • LasDen #35292
    nem is tudtam hogy folytatják az Arakawa Under Bridget...lehet megkéne nézni már azt is.....
  • LasDen #35291
    de szerintem nem lesz már folytatása....
  • IMYke2.0.0.0
    Mindig meg tud lepni az angol szleng...
  • Lelouch
    Csinálhatná másik stúdió is.