72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Esténként, lefekvés közelében, de legalábbis, amikor már nem nézek filmet, nem játszom, akkor - többek között - ezeket hallgatom, speciális lejátszási listám van erre:
    - Chata...Dango Daikazoku (ED)(TV Size)
    - Chata...Dango Daikazoku (ED)
    - MAKO...Aikotoba
    - MAKO...Ice Candy
    - Aya Hirano, Minori Chihara & Yuuko Gotou...Senzaiteki Taiyou no Shoumei
    - Aya Hirano, Minori Chihara & Yuuko Gotou...Tomare!
    - Chieco Kawabe...Be Your Girl
    - Kumiko Noma...LILIUM (Opening version)

Meg persze Trance zenét is :)
  • Máté94
    Nekem sokszor van, hogy anime zenék mennek a fejembe. Néha már nagyon zavaróak. Elég érzékeny vagyok bármilyen olyan zenére amire tetszik.
    De szinte már megszoktam :DDDDDDD
  • IMYke2.0.0.0
    Végignéztem, és bizony egy idő után vele együtt pipirupiztam, amikor varázsolt :)
  • RelakS
    nyugi, én is három napig pipirupiruztam utána
  • Zomil
    jaja, passzol az egész anime hangulatához :D
    és emellé ha végignézed ez fog a fejedben menni egész nap :D

miután megnéztem kb. 2nap csak ez a dallam/szöveg ment a fejemben :DD
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem sincs baj vele.
    Nagyon is illik a karakterhez (bunkós angyalka), és a sztorihoz.
  • Zomil
    Bocsi elirtam: Pi-piru-piru-piru-pi-piru-pi :D
  • Zomil
    PI PIRU PIRU PI PI PI PI!!!

Nem értem mi a bajotok :D Legjobb OP :D
  • BEAST #35360
    Még idejében kinyomtam. Ha ez mégegyszer beleég a memóriámba lehet nem élem túl.
  • IMYke2.0.0.0
    Én ezt bírtam.
  • Zomil
    huhh ez jó :)
    már nagyon várom
  • RelakS
    Rövid a módosítási idő

• RelakS
    ez a szemét szám teljesen olyan, mint ez

If you heard it, you can't unhear it.
  • Máté94
    Jaa, de nekem valamiért tetszik
    :DDDDDD
  • RelakS
    ?
    ránézésre négy nyafka lány sherlock-ot játszik :D
  • Ruley
    Nem azt mondom hogy általánosságban túl sok a dráma, az jogos, hanem hogy ezeket a konkrét háttértörténeteket annyiszor eljátszották korábban, hogy mára nekem már valahogy olyan klisé szaga volt.

Persze az is igaz, hogy egy drámának nem igazán az a lényege hogy új és izgalmas tragédiákat találjon ki.
  • Máté94
    Nem tudom miért, de megfogott ez a látszólag nagy hülyeség.
    Még a OP-ja is tetszik. Lehet ha nem fordítja majd senki akkor majd én lefordítom :DDDDDDDDD
  • LasDen #35351
    valamiér erre se akar rávinni a lélek, hogy megnézzem....de majd egyszer :D
  • IMYke2.0.0.0
    Jusson eszedbe az alaphelyzet, és máris nem annyira meglepő ez a tény... :)
  • Ruley
    Az Angel Beats-ben szerintem a humor nagyon jó volt, de a dráma szerintem legtöbbször erőltetett volt. Legalábbis még nem láttam olyan sorozatot amiben ilyen magas lett volna az átlag egy főre jutó halott testvérek aránya.
  • LeventeV
    kosz mindenkinek.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, a legfontosabb: mindenképp szerezd be a zenéit is! :)
  • Máté94
    Nagyon jó, érdemese megnézni :))
  • armageddon666
    mivel kivágott jelenet szerintem az is nézheti aki nem látta. legalábbis nekem lassan esett le, hogy hova lehetett volna ezt a részt beilleszteni... pedig azt a részt konkrétan 20szor láttam.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hell's Needles :D milyen fasza neveket találnak ki...
  • IMYke2.0.0.0
    Angel Beats:
    Az alapfelütés fenomenális.
    Humoros, akciós, szerethető karakterek.
    S vége odarúg, rendesen.
    Te is úgy jársz majd, mint én... számolom a napokat:

• Lelouch
    Sankakun van egy EVA 2.0-s cikk Asukával kapcsolatban. Érdekes...
    link

Csak az nézze, aki már látta a 2.0-t.
  • armageddon666
    Clannadhoz hasonlít.
  • LeventeV
    hetvegen befejezem a Bakemonogatarit es azt gondoltam, hogy utana kezdem az Angel Beats-et. velemenyek rola?
  • LasDen #35340
    ez a 2 barát harcol egymás ellen se egy új találmány...:D ahogy az se, hogy elakart menni....ugye nem preferálja a harcot így egyértelmű, hogy távozna....de aztán a faterra gondol és helyesen cselekedik...
    az meg, hogy a végén összejönnek az szerintem egyértelmű....talán még örülnék is ha nem így lenne :D
    de a végén ahogy felújították a robot...egy kicsit nevetséges ennyi nehéz páncéllal...:D

mellesleg egy ponton az jutott eszembe, hogy ebből tök jó játékot lehetne csinálni :D
  • BEAST #35339
    Ez a rész nagyon emlékeztetett a Gundam SEED egyes részeire, ahol a két barát a két ellenséges oldalon különböző dolgokat félreértett és ezáltal megutálták egymást.

Viszont szerencséje Rygart-nak, hogy a végén visszafordult, már erősen kezdett átbillenni a mérleg nyelve a "ki ez a szerencsétlen" irányába. Nem értem, hogy lehet ennyire béna. Élete szerelmét egyszer már elvesztette/feladta erre másodszorra is megtenné. Tényleg nem tud öszinte lenni önmagával képest... még hogy Hodr birodalmát fogja megvédeni. Hiába barátok meg minden, Sigynért megy ez az egész. :p

Jöhet a többi 4 rész. Egy biztos, Hodr halálával majd Rygart és Sigyn esküvőjével kell zárulnia a történetnek. :D
  • BEAST #35338
    Jól hangzik. :D
  • LasDen #35337
    hát az első rész alapján kb annyi ecchi lesz benne (én azér remélem hogy kevesebb), de nem lesznek hatalmas mellek mindenhol...és sztoriban is - úgy néz ki - erősebb lesz...
  • BEAST #35336
    Nagyon remélem, hogy legalább olyan jó lesz mint a Sekirei. :p
  • LasDen #35335
    érdekes, hogy az opening egy sekirei féle ecchit sejtet, de sokkal jobbnak igérkezik annál :D
    és nem volt igazán jó ötlet megnézni mielőtt télleg elkezdődik...így mégrosszabb várni rá :D
  • BEAST #35334
    Omg, de jó hogy szólsz. Már várom egy ideje, töltöm is a gg verziót. :)
  • LasDen #35333
    nah megnéztem a Break Blade 2. múúvit...ejj de geci jó volt ez is :D
    minden a helyén van és szépen alakul a sztori is....ha jól láttam akkor még 4 (tehát összesen 6) rész lesz....bár ez a kvartz dolog érdekes...ha jól értettem az első részben, akkor lényegében mindent kvartzból csinálnak...de akkor ehhez irgalmatlan mennyiség kell...na mindegy :D
    szerencsére nem kell sokat várni a 3. részre se...
  • LasDen #35332
    pedig odaírtam, hogy a 'mostani...résznek' :D
  • Máté94
    Ja, a befejezés megtévesztett :DD
  • LasDen #35330
    hogy érted hogy kapok folytatást???
    a sorozatnak még nincs vége...van még vissza 3 rész....2. évadról meg nem tudok, mert a manga még csak a 27. fejezetnél tart....
  • Máté94
    ?