72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Esténként, lefekvés közelében, de legalábbis, amikor már nem nézek filmet, nem játszom, akkor - többek között - ezeket hallgatom, speciális lejátszási listám van erre:
- Chata...Dango Daikazoku (ED)(TV Size)
- Chata...Dango Daikazoku (ED)
- MAKO...Aikotoba
- MAKO...Ice Candy
- Aya Hirano, Minori Chihara & Yuuko Gotou...Senzaiteki Taiyou no Shoumei
- Aya Hirano, Minori Chihara & Yuuko Gotou...Tomare!
- Chieco Kawabe...Be Your Girl
- Kumiko Noma...LILIUM (Opening version)
Meg persze Trance zenét is :)
-
Nekem sokszor van, hogy anime zenék mennek a fejembe. Néha már nagyon zavaróak. Elég érzékeny vagyok bármilyen olyan zenére amire tetszik.
De szinte már megszoktam :DDDDDDD -
Végignéztem, és bizony egy idő után vele együtt pipirupiztam, amikor varázsolt :)
-
nyugi, én is három napig pipirupiruztam utána
-
jaja, passzol az egész anime hangulatához :D
és emellé ha végignézed ez fog a fejedben menni egész nap :D
miután megnéztem kb. 2nap csak ez a dallam/szöveg ment a fejemben :DD -
Szerintem sincs baj vele.
Nagyon is illik a karakterhez (bunkós angyalka), és a sztorihoz.
-
Bocsi elirtam: Pi-piru-piru-piru-pi-piru-pi :D -
PI PIRU PIRU PI PI PI PI!!!
Nem értem mi a bajotok :D Legjobb OP :D -
Még idejében kinyomtam. Ha ez mégegyszer beleég a memóriámba lehet nem élem túl.
-
Én ezt bírtam.
-
huhh ez jó :)
már nagyon várom -
Rövid a módosítási idő
-
ez a szemét szám teljesen olyan, mint ez
If you heard it, you can't unhear it. -
Jaa, de nekem valamiért tetszik
:DDDDDD -
?
ránézésre négy nyafka lány sherlock-ot játszik :D
-
Nem azt mondom hogy általánosságban túl sok a dráma, az jogos, hanem hogy ezeket a konkrét háttértörténeteket annyiszor eljátszották korábban, hogy mára nekem már valahogy olyan klisé szaga volt.
Persze az is igaz, hogy egy drámának nem igazán az a lényege hogy új és izgalmas tragédiákat találjon ki. -
Nem tudom miért, de megfogott ez a látszólag nagy hülyeség.
Még a OP-ja is tetszik. Lehet ha nem fordítja majd senki akkor majd én lefordítom :DDDDDDDDD
-
valamiér erre se akar rávinni a lélek, hogy megnézzem....de majd egyszer :D -
Jusson eszedbe az alaphelyzet, és máris nem annyira meglepő ez a tény... :)
-
Az Angel Beats-ben szerintem a humor nagyon jó volt, de a dráma szerintem legtöbbször erőltetett volt. Legalábbis még nem láttam olyan sorozatot amiben ilyen magas lett volna az átlag egy főre jutó halott testvérek aránya. -
kosz mindenkinek. -
Ja, a legfontosabb: mindenképp szerezd be a zenéit is! :)
-
Nagyon jó, érdemese megnézni :)) -
mivel kivágott jelenet szerintem az is nézheti aki nem látta. legalábbis nekem lassan esett le, hogy hova lehetett volna ezt a részt beilleszteni... pedig azt a részt konkrétan 20szor láttam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hell's Needles :D milyen fasza neveket találnak ki... -
Angel Beats:
Az alapfelütés fenomenális.
Humoros, akciós, szerethető karakterek.
S vége odarúg, rendesen.
Te is úgy jársz majd, mint én... számolom a napokat:
-
Sankakun van egy EVA 2.0-s cikk Asukával kapcsolatban. Érdekes...
link
Csak az nézze, aki már látta a 2.0-t. -
Clannadhoz hasonlít. -
hetvegen befejezem a Bakemonogatarit es azt gondoltam, hogy utana kezdem az Angel Beats-et. velemenyek rola? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a 2 barát harcol egymás ellen se egy új találmány...:D ahogy az se, hogy elakart menni....ugye nem preferálja a harcot így egyértelmű, hogy távozna....de aztán a faterra gondol és helyesen cselekedik...
az meg, hogy a végén összejönnek az szerintem egyértelmű....talán még örülnék is ha nem így lenne :D
de a végén ahogy felújították a robot...egy kicsit nevetséges ennyi nehéz páncéllal...:D
mellesleg egy ponton az jutott eszembe, hogy ebből tök jó játékot lehetne csinálni :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a rész nagyon emlékeztetett a Gundam SEED egyes részeire, ahol a két barát a két ellenséges oldalon különböző dolgokat félreértett és ezáltal megutálták egymást.
Viszont szerencséje Rygart-nak, hogy a végén visszafordult, már erősen kezdett átbillenni a mérleg nyelve a "ki ez a szerencsétlen" irányába. Nem értem, hogy lehet ennyire béna. Élete szerelmét egyszer már elvesztette/feladta erre másodszorra is megtenné. Tényleg nem tud öszinte lenni önmagával képest... még hogy Hodr birodalmát fogja megvédeni. Hiába barátok meg minden, Sigynért megy ez az egész. :p
Jöhet a többi 4 rész. Egy biztos, Hodr halálával majd Rygart és Sigyn esküvőjével kell zárulnia a történetnek. :D -
Jól hangzik. :D -
hát az első rész alapján kb annyi ecchi lesz benne (én azér remélem hogy kevesebb), de nem lesznek hatalmas mellek mindenhol...és sztoriban is - úgy néz ki - erősebb lesz... -
Nagyon remélem, hogy legalább olyan jó lesz mint a Sekirei. :p -
érdekes, hogy az opening egy sekirei féle ecchit sejtet, de sokkal jobbnak igérkezik annál :D
és nem volt igazán jó ötlet megnézni mielőtt télleg elkezdődik...így mégrosszabb várni rá :D -
Omg, de jó hogy szólsz. Már várom egy ideje, töltöm is a gg verziót. :) -
nah megnéztem a Break Blade 2. múúvit...ejj de geci jó volt ez is :D
minden a helyén van és szépen alakul a sztori is....ha jól láttam akkor még 4 (tehát összesen 6) rész lesz....bár ez a kvartz dolog érdekes...ha jól értettem az első részben, akkor lényegében mindent kvartzból csinálnak...de akkor ehhez irgalmatlan mennyiség kell...na mindegy :D
szerencsére nem kell sokat várni a 3. részre se... -
pedig odaírtam, hogy a 'mostani...résznek' :D -
Ja, a befejezés megtévesztett :DD -
hogy érted hogy kapok folytatást???
a sorozatnak még nincs vége...van még vissza 3 rész....2. évadról meg nem tudok, mert a manga még csak a 27. fejezetnél tart.... -
?