72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #35408
    én első rész után dobtam...nem jött be ez a perverz lolik...:D
  • efti
    altalanos iskolas perverzkedosnek ajanlom figyelmedbe a kodomo no jikan-t :)
  • Ruley
    Baromira esélytelen, nyolc éves a sorozat, és a manga sem folytatódott tovább, miután ott le lett zárva a ballagással.

Bár egy új szereplőgárdával én is befizetnék rá. Játszódhatna az eredeti után kb. öt évvel, mondjuk akkoriban amikorra Kimura lánya középiskolás lesz, a tanári gárdát meg feldúsítva a frissen diplomázott Osakával...
  • BEAST #35405
    Hát. ha már Rosario féle ecchi iskolásdi, akkor szerintem a Macademi Wasshoi jobb. Az első rész utolsó jelenetét megint meg kellett néznem mert hihetetlenül tetszik. :D
  • Máté94
    Nekem nagyon bejött ez a pervezkedés, Yakuindomo-val együtt. Remélem az is kap folytatást :DD
  • efti
    Hat ha mar iskola meg vicces akkor bar inkabb azumanga daioh folytatas lenne
  • BEAST #35402
    Köszönöm, akkor keresek tovább. :) A végén még az lesz, hogy belekezdek a Fairy Talebe. :D
  • LasDen #35401
    so-so....van benne akció van benne ecchi...de valahogy nem az igazi...nagyon közepes.....
  • BEAST #35400
    Desert Punkot látta valaki? Milyen?
  • Lelouch
    Megértelek, nagyon le lett butítva a mangához képest.
  • LasDen #35398
    Rosarioba már egy kicsit zavaró Yukari folyamatos desu-zése...de az egész sorozat tele van ilyen apró dolgokkal amik végig benne vannak és így zavaróak....
  • LeventeV
    akkor az utolso 3 reszt meg itthon megnezhetem. szuper.
  • Máté94
    Mitsudomoe-nek lesz második évadja!^^
  • Lelouch
    12...
  • LeventeV
    hany reszes lesz vegul? 12 vagy 13?
  • BEAST #35393
    Pár hét múlva megint lesz egy két anime amit majd nézhetek, de jelenleg a padlás is tele van slice of life, romance animekkel. Kár, hogy nem harem, ecchi, comedyből van ennyi. :p Mondjuk most nem ez a három a cél, hanem valami jóféle akció lehetőleg egy épkézláb romantikus szállal. :D

Ez a Spriggan nem tűnik rossznak, lehet belelesek majd. Belekezdtem a Demonbane-be és a Blue Seed-be is, de valahogy nem érzem, hogy ezek lennének azok. Pedig lehet tényleg jók. Vagy esetleg Kyouran Kazoku Nikki lesz a következő... comedy-ből sosem elég. :)
  • LasDen #35392
    hát nekem egyedül a Spriggan jutott eszembe, bár abba nincs ecchi, comedy, hárem...csak színtiszta akció...és mondjuk csak egyszeri szórakozást nyújt...:D
    de 2 hét múlva majd nézheted a HOTD-t...az pont ilyen :D
  • BEAST #35391
    Újabb válságot élek meg. Van egy szép hosszú listám, de kb egyik ott szereplő (befejezett) anime-hez sincs kedvem. :/ Most megint az action, hero meets heroin animekhez lenne kedvem. Lehetőleg ecchi/harem/comedy fűszerezéssel, de nem igazán találok már ilyesmit MAL-on. :(
  • Zomil
    huhh, rég láttam én is, nagyon szép rövidfilm :)

Sirni konkrétan egy anime-n se sirtam még, h zsepi kellett volna, de mondjuk azért könnyezés volt már :)
    Pl. fate/stay night végén, elfen lied végén, chrono crusade végén, meg angel beats végén

Nah persze olyan is volt, h a nevetéstöl könnyeztem meg :DD
  • efti
    Huh, na igen. Azt se lehetett megallni konnyek nelkul
  • Lelouch
    Engem se hatott meg annyire ez a video.
  • Máté94
    Szép kis filmecske tényleg megható, de most nem érintett meg valamiért.
    Amúgy csak a Tokyo Magnitude 8.0 végén sírtam eddig animén :))
  • efti
    Most fejeztem be a Boogiepop Phantom-ot...nem allitanam hogy igy a vegere felfogtam volna hogy most akkor mi is volt ez az egesz..

Valaki spoilerben vagy privatban elmagyarazhatna :D
  • efti
    Engem a Haibane Renmei es a Bokura ga ita utott ki nagyon, raadasul viszonylag egyszerre neztem meg oket. Eleg zombi voltam a kulvilag fele vagy ket hetig utanna..
  • LasDen #35384
    nem vonz a pálya....és nem is tudnék össze-vissza hazudozni....najó...tudnék...de nem szeretnék...:D
  • LeventeV
    menj politikusnak... :D
  • LasDen #35382
    nem hinném hogy robot vagyok....de úgy néz ki, hogy nem vagyok egy empatikus emberke....de örülök, hogy így látjátok :D
  • LeventeV
    te egy robot vagy a jovobol... ha ez nem ut ki akkor semmi
  • RelakS
    igen, veled van a baj.

Kár volt megnéznem, most fáj a szívem O_o

Egyébként 2. megnézésre majdnem együtt bőgtem Chiyo-channal is az Azumanga végén
  • BEAST #35379
    Még mindig az egyik legmeghatóbb filmecske. :/
  • LasDen #35378
    mikor láttam és sok helyen olvastam, hogy hú mennyire lelombozta meg elszomorította, akkor elgondolkoztam rajta, hogy vajon velem van-e a baj, hogy semmilyen érzelmet nem vált ki belőlem a videó...de sok más esetben is volt/van ez...
  • RelakS
    Deréglátttaaaaamm......
  • LeventeV
    en ezen akadtam ki nagyon. egy szombat este neztem meg, hetfon matekoran kerdezte a tanarno, hogy mi tortent velem, mert nagyon elvagyok kenodve.

amugy kosz a trance-t. tok jo. en meg ezt ajanlom neked:
    Shogun feat. Emma Lock - Run To My Rescue
  • RelakS
    eddig még sikerült megállni, de a Kimi ga Nozomu Eien okozott elcseszett estéket. Meg a Szentjánosbogarak sírja után sem voltam éppen vidám.
    Második vagy Harmadik megnézésre a Full Metal Panic hármas epizódja (The Wind Blows at Home) végén egész felkavaró a Karenai Hana. Meg a TSR-ben mikor megy a főszereplők, talán mondhatom, hogy kínzása, az sem okoz kellemes estét.

Persze, némi beleélés/együttérzés nem árt hozzájuk.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm az ajánlásokat - rájuk hajtok [vagy megnézem a meglévő sorozatokban].
    Amúgy melyik sorozatnál pityeregtél, sírtál valóban?
    :)
  • RelakS
    Ice Candy

Hallgasd meg még talán a Rumbling Hearts (Kimi ga Nozomu Eien - The Eternity You Wish For) sorozathoz tartozó Kimi ga Nozomu Eien (Megumi)-t (igen, ugyanaz a címe :D) (a sorozat végéből ->) Ittvan-e, hangos, és rossz minőségű, de legalább meghallgatható

Vagy mondjuk az Utawarerumono utolsó ending? (a sorozat végéből ->) Suara - Kimi ga Tame

Vagy Chobits ending? Tanaka Rie - Ningyo hime (ennél a történet pont olyan volt, hogy majdnem elbőgtem magam )

Jajj, majdnem kimaradt egy másik kedvenc, a Full Metal Panic végéről a (AMV -> ) Karenai Hana
  • IMYke2.0.0.0
    Mi az hogy!
    Ezt külön ajánlom:

• LeventeV
    te is szereted a trancet? az jo :)
  • LasDen #35370
    youtubeon nekem is van ilyen animes összeállításom....bleachtől (a sorozat szar, de vanna jó op & ed-k) a paprikán át a dango családig...mindenféle...:D
  • Máté94
    Ja, ez ilyen visszazökkentő. Úgy látszik nem csak nekem van ilyenem :DDD