72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Malakai
    Lehet, én már nagyon rég olvastam, akkorról még nem rémlik és spec azóta is 0 pontom, hogy nem csináltam semmit. :D
  • RelakS
    akkor majd újra elolvasom a feltételeket, biztos vagyok benne, hogy benne volt valami ilyen
  • Malakai
    Az a MiniTokyo, ahol magától is gyarapodik (elég csak minden nap belogolni).
  • RelakS
    nem akarnak leechereket. HA nagy a közösség, akkor az a sávszél rovására mehet, szóval valamit valamiért.
    Épp csak mintha lett volna valami olyan szöveg, hogy egy idő után automatikusan gyarapodnak a pontok cseppenként, de nálam ez nem működött :D Le is szoktam az oldalról
  • Máté94
    Igen, ugyan ez van a képen. Videón se látszik a felirat :DD
  • armageddon666
    Excel Saganál MALon ilyen 2009es postok vannak. Mintha anno törlődtek volna a fórumok. Tök érdekes látni, mikor K-ONnal hasonlítják össze a 24. részt :D

btw 24-25. részek (Y)

meg

• armageddon666
    Gokusent ki ajánlotta itt? belenéztem egyik részbe (1. gondolom) egy 1,5 percnyit úgy az első harmadában, és valahogy...
  • Lelouch
    Hol olvastad?
  • Malakai
    Hozzáteszem a sok fanmade dolog valójában eredeti artokon alapszik, nem mind, de sok az ilyen-olyan reklámanyag, amit vagy csak kitisztítanak, vagy azt használnak fel átdolgozásra.

De persze, a lényeg ugyanaz, hogy ilyen pontrendszerben furának tűnik, de ugye ez is csak egy döntés, hogy inkább egy zártabb közösséget akarnak.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, ez a világ nem is az ilyesmiről szól... :(
    Pedig, sokszor az embereknek tényleg semmibe, vagy nagyon kevés erőfeszítésbe [gyakran egy mosolyba] kerülne egy másik napján megmelengetni...
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm az információt - meglep, hogy fanmade képeket csak ilyen rendszerben lehet letölteni... mondjuk, nem állt szándékomban tonnányit beszerezni, csak az általam jobbnak ítélt példányokat, azon kevés animével kapcsolatban, amit láttam, és tetszett...
  • LasDen #35519
    irányomba ezt még nem tapasztaltam sokszor (mondhatni közelebb van a 0-hoz) :D
  • Malakai
    Jah, ne lepődj meg, hogyha egyszercsak azt mondja, hogy nem tölthetsz le több háttérképet.

Talán ott is karma pontoknak nevezi, ilyen dolgokért osztogatja, hogy feltöltés (háttér, vagy szkenn), meg kommentelés képeknél (kiemelték, hogy egy szimpla dícséret nem elég, azért bann jár), meg hasonlók.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs 1 órája, hogy regisztráltam :)
    Pont(y)okat kell szedegetni?
  • Malakai
    Rendesen szedegeted a pontokat animepaper.net-en? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nemcsak alkalomból lehet ajándékozni :)
  • LasDen #35514
    oh...köszönöm :D
    pedig a szülinapom még odébb van :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ajándék, tőlem, Neked: a lenti kép 1920*1200-as méretben
  • LeventeV
  • LasDen #35511
    hmm...ez télleg jó :D
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor itt van, kicsiben:

• LasDen #35509
    de nincs kedvem regisztrálni :D
  • BEAST #35508
    Mert regisztrálni kell, csak akkor látod. :/
  • LasDen #35507
    error....
  • IMYke2.0.0.0
    Ettől lehidaltok :

• IMYke2.0.0.0
    Az egyik legjobb homemade Clannad háttérkép - szerintem.
  • IMYke2.0.0.0
    Á, köszönöm szépen.
    Mire beszerzéséhez jutok, talán ez is "komplett" lesz :)
  • LasDen #35503
    Asobi ni iku yo!

még nincs vége...2 rész van vissza...
  • IMYke2.0.0.0
    Ez mi ez? [cím?]
  • LasDen #35501
    na igen....de ez egyértelmű utalás rá :D míg a clannad kép nem akarja ezt sugalni :D
  • Ruley
  • LasDen #35499
    valamiért a beatles jutott róla eszembe....:D

meg hogy nincs rajta Akio...de aztán rájöttem, hogy egyik férfi szereplő sincs :D
  • IMYke2.0.0.0
    Eddig azt hittem, hogy minden valamirevaló Clannad képet láttam már, de mégsem...

• LasDen #35497
    nah az jó hír :D tömheti a sok pizzát :D
  • NEOreg3
    C.C. szerepelni fog benne
  • IMYke2.0.0.0
    Gyááááááá!
    Ezt is meg kell vennem:

Sequel Movie to Biohazard: Degeneration Announced - Biohazard : Damnation
  • IMYke2.0.0.0
    Véletlenül akadtam rá, és kíváncsivá tett, ezért megnéztem a Koi Kaze-t.
    Nem szexualitással túlfűtött jeleneteket vártam, és azt is kaptam, amire gondoltam. A történet valamiféle módon bájos is volt, a szereplők mind "hús-vér" emberek, hibákkal, és szerethető tulajdonságokkal.
    S egy nagyon érdekes, a társadalom által joggal-nemjoggal elítélt, megítélt jelenséget taglal: KLIKK (Kiemelném a lipcsei testvérpár sztorit, ami anno még újságban is olvastam, mintha az ihlette volna a történetet is)

Akinek elege van az iskolás sztorikból, mechákból, lövöldékből, és valami nem teljesen hétköznapi sztorira vágyik, s érdekli az is, miként lehet egy ilyen komoly dolgot képernyőre vinni, az nézze meg ezt a "könnyed" történetet!
    Nincs benne semmi ecchi, sex, helyette sokkal több dráma, és őrlődés.
  • IMYke2.0.0.0
    Időzítés menüpont alatt:

• Máté94
    Szerintem meg egy nagy átverés lesz :DDD
  • Zomil
    Megnéztem az Occult Academy 10. részét, a rész nem volt nagy szám, de a 11. rész elözetese durva :O
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A cim sok mindent elárul...Maya halála...ha tényleg ez lesz akkor nem lehet nagyon 2. évadra számitani :(
    13 részes lesz, szoval még történhetnek érdekes dolgok a következö 3 részben. Már nagyon várom.