72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hát focisat semmiképp...:D az utóbbi években a gk mellett csak az Inazuma 11 focis....de az teljesen más mint a giant killing...
úgyhogy írjá milyen kell...:D -
geo91 #35607 tudsz ajánlani valami hasonlót nekem a gk mellé? :D -
jaaaa....értem...most néztem meg a 23.-at és eddig teljesen abba voltam, hogy még van 3 rész...erre a végén írja, hogy az utolsó...kicsit meglepett :D -
Valaki úgy döntött, hogy minek a +2 full hosszaságú dvd specialnak külön bejegyzés. -
MALon mér 26 résznek van írva a keion ha csak 24??? :D -
én meg megnéztem most a Shikit...:D semmi extra...alakulunk...a köv rész jó lesz az előzetes alapján csak 3 hét várakozás :D -
Dennou Coil
-
Saiunkoku Monogatarit lesek. Csak jojózik időnként a szemem, hogy mi is van? Főleg a végén lévő magyarázaton :D -
Alig van hozzá magyar felirat... :S
Olyan lassan jönnek :(( -
Én meg a Kyouran Kazoku Nikki-t. Jóféle volt, a lolineko-t néha megfolytottam volna egy kanál vízben, de végül mindig jókat mosolyogtam a jelenetein. :D -
Én a Dennou Coil-t fejeztem be. :)
Jó ki sorozat, ajánlom mindenkinek :DD -
Végre sikeresen befejeztem a Baccanot. Egy folytatást szívesen látnék belőle... -
Nem a K-On találta ki a zenét. Már a 80-as években is volt a tévében, igaz más ritmussal :) -
Ez a K-On őrület lassan beteges lesz. :D -
igen? Ilyet még nem vettem észre szerintem
-
Egy csomó animében vannak ugyan azok az ilyen kis zenék :DD -
Azt észrevettétek, hogy az Evangelion 2.22 vége felé ugyanaz a zene van, mint amivel Yui-t próbálták befűzni a K-On első részében? :] (Tsubasa o Kudasai) -
grammar nazi: the second coming
'flies' away
the end... -
grammar nazi on duty....
akarnék...:D
and grammar nazi fly away... -
Jó, csak ha nyilvánosan akarnák 2010-es animét vetíteni bárhol előtte megkérdezném azokat akik csinálták :DD -
mivel a 7-től közösen csinálják a következőt, úgy gondolom lasden beleegyezett...
egyébként meg csak annyira lopás mint letölteni magát az animét :D -
Legalábbis ha az ember nézett, vagy töltött le anime feliratot, azoknak a nagyjába benne szokott lenni pár szó erről. :D -
geo91 #35586 nem szóltam akkor, elnézést. :D legyen hát törölve akkor. -
Minek? Bárki megszerezheti regisztráció nélkül a csodás google.hu segítségével. Egyébként tilos az ilyen feliratokat felhasználni a készítő beleegyezése nélkül. :DD -
csak szólok hogy a bannerba...:D
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ] -
geo91 #35583 3.-6. részig LasDen feliratával lesz feltöltve, a 7.-től meg már közösen csináljuk a feliratokat. :D -
geo91 #35582 akit érdekel a giant killing, feltöltöttem az első részt hd minőségben feliratostul a jól ismert, magról elnevezett torrentportálra. természetesen ha lesz rá igény, további részeket is teszek fel. -
-
A sok vöröstől kiég az ember szeme, ezért olvasó barátabbá tettem :)
-
Kicsit "Elfen Lied"-esítettem a MAL-om :)))
-
Ez de jó :DD -
Nem olvasom át megint mit írtam, de viccnek szántam az egészet. Elég durván mást írtam emlékeim szerint mint az eredeti szöveg, ebből gondoltam, hogy ha hótkomolyan adom elő, akkor leesik mindenkinek, hogy "áh csak viccelődik".
Egyébként a forgatókönyv megvalósítása lenne félmilliárd, nem maga a könyv. -
ez de beteg :D (Keion)
de ez se külnb :D -
nah sikerült a végére érni....érdekes volt :D
bár azér volt benne egy kicsit erős Black Rock Shooter reklám :D de elérte a célját me megnézem majd....végülis kislányok nagyfegyverekkel nem lehet olyan rossz :D
viszont Satomi Sato nekem furcsa volt...gondolom kicsit rájátszott a dolgaira mert minden úgy rácsodálkozott...na mindegy...érdekes volt :D -
jah...bár nekem egy kicsit kicsi :D -
Nekem a Fülöp-szigeteki csaj lakása kéne. Persze a csajjal együtt :D -
de azé jól nézett ki...:D mondjuk nekem ilyen bábúk nem kellenének...viszont volt ott egy piros keion táska, az egész jól nézett ki :D -
mert ez az egyik hobbija...
egy elég komoly blogja van japán témában érdemes azt is csekkolni -
most nézem...hogy egyeseknek milyen durva szobáik vannak :D de ez a sulis rész is érdekes....bár nem értem mért van rohamosztagosnak öltözve :D -
Culture Japan ep0
1 órás kis show japán pop (anime) kultúrával kapcsolatban szerintem érdemes megnézni