72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Mondocon programok alapján olyan mint a régi animeconok, csak MAT helyett MONDO szervezésében. Van cosplayverseny. Exponál lesz. Ez két erős plusz pont emellett.
  • Győri Devi
    a mondo talán nagyobb szabású lesz de sztem nem fogok rá elmenni mert valahogy nem hajtanak az ottani programok sem...
    inkább elmegyek a pénteken lévő digitalsushira azt partyzok egyet :D
  • csocso14
    üdv, volt most valaki a con-on? én 2 éve nem voltam, de most elmentem, eléggé lapos volt főleg vasárnap, aki volt szombaton az meg tudja mondani az is ilyen halovány volt ill. mondocon-on volt már valaki, az milyen, nagyobb szabású?
  • Rotcsa
    Én most a Grandchild of Nurarihyon-t és a Highscool of the Dead-et nézem, nagyon jó mind a kettő!

Láttam már a Blood + -t,
    A Devil May Cry-t, a Dante's Infernal-t, a az Elfen Lied-et és a Soul Taker-t. Ezek közül a legutóbbi kivételével mind a kedvencem lett, az meg azért nem, mert egyszerűen egy fos...:D
  • Lelouch
    A 3. rész tényleg rémes volt. :D
  • armageddon666
    To-love-ru ova jobb volt mint sorozat. kivéve a 3. részt.
  • RelakS
    Mert az senkinek nem jó szerintem, ha ide be van írva a letöltőhely, aztán véletlenül pont ezen keresztül akadnak rá egy oldalra, és zárják be.
  • armageddon666
    Gondolom letöltőhely volt. Sosem értettem mit gondolnak azok akik úgy gondolják, hogy ha nem szabad, akkor spoiler tagben mégiscsak szabad.
    Másrészt miért nem szabad? Sztem jobb lenne összegyűjteni a liszenszelt animéket, és csak azoknak a letöltőhelyeit nem szabadna beírni. A többi miatt nem igazán szólhat senki sem. Nem mintha szólnának pl. Bleach miatt. Persze megeshet, de nem hiszem.
  • IMYke2.0.0.0
    Ismét csak bocsánatot kell kérnem... :(
  • LeventeV
    2 hete animecalendaron meg jovohetre is irtak egy reszt, azota mar javitottak, illetve ha jol emlekszem akkor a mal-on is 13 reszesnek indult.
  • Lelouch
    Nem tudom hol nézted, mert amúgy mindenhol 12 részt írnak.
  • LeventeV
    csak azert mert van ahol 13 reszesnek irja.
  • LeventeV
    most lesz az utolso resz a sorozatbol, nem?
  • Lelouch
    Majd tavasszal.
  • LeventeV
    mikor?
  • LasDen #35674
    nem is tutam hogy lesz HOTD ova...fasza :D
  • LasDen #35673
    Végeztem az első Ariaval...annyira jó volt...nem is tudom mért tetszett annyira....talán hogy itt nincs semmi, ami bonyolítja a történetet...nem kell aggódni, hogy valakivel valami rossz történik és nem oldódik meg az adott rész végére...meg az egészen új környezet...nagyon jó volt :D
  • geo91
    végeztem a dmc-vel még a délután. nagyon beteg. :D de tetszett. :D
  • NEOreg3
    igen
  • RelakS
    A spoiler tag sem mentesít!
  • RelakS
    Úgy érted tail (farok), és nem tale (mese), igaz? :D
  • LeventeV
    nem is okoz gondot az ilyesmi. csak ez nem a rendes ending, hanem ez az utolso resz endingje, ez az ending ending :P imi amit linkelt az a rendes, a 12 reszen at tarto.
  • Lelouch
    Ott van a videoban az album címe, amiben rajta van. Onnantól már nem nehéz rákeresni... :)
  • LeventeV
    erre gondoltam
  • Lelouch
    Nekem elég volt belőle kb. 15 rész. Ilyen mangához minőségibb megvalósítást vártam volna az animétől. :( És még ott van a cenzúra is...
  • LeventeV
    ok, megvan.

muszaj lesz megkeressem az Angel Beats endingjet mert egesz nap az meg a fejemben :D
  • BEAST #35662
    Elnézést :d
  • Gurren
    :(
  • NEOreg3
    fairy tail, nem tale
  • Gurren
    tessék
  • BEAST #35658
    Nagy lelkesedésemben elírtam a címét. :D

Fairy Tail
  • LeventeV
    mi a japan cime?
    mert a mal nem dob ki ra ertelmes dolgot.
  • BEAST #35656
    Belekezdtem a Fairy Tale-be és félelmetesem jó. Attól tartok megint egy végtelen történet csapdájába esek, amíg pár száz rész után fel nem ébredek. :D Happy nagy kedvenc lesz már látom.
  • IMYke2.0.0.0
    S végül, a top 10, 2010-ben, eddig:

• IMYke2.0.0.0
    2010-es DVD/BD eladások, szeptemberig:

Stúdiónként

Klikk a képre!
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenkitől elnézést kérek!
    Én információkat kerestem, mégpedig az újabb éppen futó animékkel, és toplistákkal kapcsolatban.
    [#szégyelli magát smiley]

• Ruley
    "Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek!"

Senki nem kért letöltőhelyeket, ennek következtében ez nem is számít válasznak, tehát nincs mit törölni. :P
  • RelakS
    a jobb oldali menüben rákattintottam az Elfen Liedre, és lelógott az oldalról, hogy hol tudom online megnézni, és milyen release, annyi volt
  • armageddon666
    lol, tényleg :D sasszem!
  • IMYke2.0.0.0
    Hopp - én azt meg se néztem, engem a jobb oldali menüben lévő információs oldalak villanyoztak fel. Letöltéseket egyik helyen sem kerestem.
    De törölheted, ha úgy érzed.