72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mondocon programok alapján olyan mint a régi animeconok, csak MAT helyett MONDO szervezésében. Van cosplayverseny. Exponál lesz. Ez két erős plusz pont emellett. -
a mondo talán nagyobb szabású lesz de sztem nem fogok rá elmenni mert valahogy nem hajtanak az ottani programok sem...
inkább elmegyek a pénteken lévő digitalsushira azt partyzok egyet :D -
üdv, volt most valaki a con-on? én 2 éve nem voltam, de most elmentem, eléggé lapos volt főleg vasárnap, aki volt szombaton az meg tudja mondani az is ilyen halovány volt ill. mondocon-on volt már valaki, az milyen, nagyobb szabású? -
Rotcsa #35686 Én most a Grandchild of Nurarihyon-t és a Highscool of the Dead-et nézem, nagyon jó mind a kettő!
Láttam már a Blood + -t,
A Devil May Cry-t, a Dante's Infernal-t, a az Elfen Lied-et és a Soul Taker-t. Ezek közül a legutóbbi kivételével mind a kedvencem lett, az meg azért nem, mert egyszerűen egy fos...:D -
A 3. rész tényleg rémes volt. :D -
To-love-ru ova jobb volt mint sorozat. kivéve a 3. részt.
-
Mert az senkinek nem jó szerintem, ha ide be van írva a letöltőhely, aztán véletlenül pont ezen keresztül akadnak rá egy oldalra, és zárják be. -
Gondolom letöltőhely volt. Sosem értettem mit gondolnak azok akik úgy gondolják, hogy ha nem szabad, akkor spoiler tagben mégiscsak szabad.
Másrészt miért nem szabad? Sztem jobb lenne összegyűjteni a liszenszelt animéket, és csak azoknak a letöltőhelyeit nem szabadna beírni. A többi miatt nem igazán szólhat senki sem. Nem mintha szólnának pl. Bleach miatt. Persze megeshet, de nem hiszem. -
Ismét csak bocsánatot kell kérnem... :(
-
2 hete animecalendaron meg jovohetre is irtak egy reszt, azota mar javitottak, illetve ha jol emlekszem akkor a mal-on is 13 reszesnek indult. -
Nem tudom hol nézted, mert amúgy mindenhol 12 részt írnak. -
csak azert mert van ahol 13 reszesnek irja. -
most lesz az utolso resz a sorozatbol, nem? -
Majd tavasszal. -
mikor? -
nem is tutam hogy lesz HOTD ova...fasza :D -
Végeztem az első Ariaval...annyira jó volt...nem is tudom mért tetszett annyira....talán hogy itt nincs semmi, ami bonyolítja a történetet...nem kell aggódni, hogy valakivel valami rossz történik és nem oldódik meg az adott rész végére...meg az egészen új környezet...nagyon jó volt :D -
geo91 #35672 végeztem a dmc-vel még a délután. nagyon beteg. :D de tetszett. :D -
igen -
A spoiler tag sem mentesít! -
Úgy érted tail (farok), és nem tale (mese), igaz? :D -
nem is okoz gondot az ilyesmi. csak ez nem a rendes ending, hanem ez az utolso resz endingje, ez az ending ending :P imi amit linkelt az a rendes, a 12 reszen at tarto. -
Ott van a videoban az album címe, amiben rajta van. Onnantól már nem nehéz rákeresni... :) -
erre gondoltam
-
Nekem elég volt belőle kb. 15 rész. Ilyen mangához minőségibb megvalósítást vártam volna az animétől. :( És még ott van a cenzúra is... -
ok, megvan.
muszaj lesz megkeressem az Angel Beats endingjet mert egesz nap az meg a fejemben :D -
Elnézést :d -
:( -
fairy tail, nem tale -
tessék -
Nagy lelkesedésemben elírtam a címét. :D
Fairy Tail -
mi a japan cime?
mert a mal nem dob ki ra ertelmes dolgot. -
Belekezdtem a Fairy Tale-be és félelmetesem jó. Attól tartok megint egy végtelen történet csapdájába esek, amíg pár száz rész után fel nem ébredek. :D Happy nagy kedvenc lesz már látom. -
S végül, a top 10, 2010-ben, eddig:
-
2010-es DVD/BD eladások, szeptemberig:
Stúdiónként
Klikk a képre!
-
Mindenkitől elnézést kérek!
Én információkat kerestem, mégpedig az újabb éppen futó animékkel, és toplistákkal kapcsolatban.
[#szégyelli magát smiley]
-
"Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek!"
Senki nem kért letöltőhelyeket, ennek következtében ez nem is számít válasznak, tehát nincs mit törölni. :P
-
a jobb oldali menüben rákattintottam az Elfen Liedre, és lelógott az oldalról, hogy hol tudom online megnézni, és milyen release, annyi volt
-
lol, tényleg :D sasszem! -
Hopp - én azt meg se néztem, engem a jobb oldali menüben lévő információs oldalak villanyoztak fel. Letöltéseket egyik helyen sem kerestem.
De törölheted, ha úgy érzed.