72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
a Soul Eaterben Black Starnak is női hangja van....még az angolban is...és nem jó...egyedül a magyar a jó :D Czető Roland FTW :D -
nem akkor van bajom a hangokkal, ha passzol a karakterhez
-
Az egy dolog, hogy "nem véletlenül" került a műsorba a pár kálváriája... :)
De a férfi beszéd(hang)hibás, ez tény.
-
Nemtudom én az ellenkezöjét olvastam valahol még régebben, de mind1 :D -
Szomorú, de nem kamu - igaz, ezer éve, de cikkeztek is róla, és a műsorvezető meg is követte később, írásban, médiában a férfit.
-
Vagy Hikaru-ét stb.
-
jó de ez csak kamu, ilyen gálvölgyi féle müsorbol :) -
0:30-tól...
-
De sok bajotok van ezekkel a hangokkal :DD
Pl.: AB!-ben Naio hangját is egy nő adja, és tökéletesen passzol hozzá :D -
Csak egy példa a kismilliárdból:
-
Akkor még nem hallottál a VALÓ ÉLETBEN elég furcsa hangú férfit?!
-
emlékszem mikor ezt a tesómmal láttuk az RTL klubon...teljesen oda voltunk, hogy Goku milyen durva....úú-áá-úú..:D -
A portugal verzio nagyon ott van :D -
ja, a másik ami most eszembe jutott, a Rorouni Kenshin. olyan iszonyat idegesítő hangja van Kenshinnek, hogy nem igaz. egy szamurájnak legyen már férfi hangja könyörgöm. elrontja az egész hangulatot :(
1:00-tól a lényeg.
-
lol freezer hangja olyan mint Mayurinak :D
Csak nem az ö hangja? :D -
geo91 #35837 ez valóban gáz :D -
de bart egy gyerek, goku a Z-ben meg egy hipercsillagharcos, aki egy bolygót felrobbant egy támadással. naruto hangja is nő, de hozzá legalább illik.
most őszintén, kinek tetszik ez a szinkron?
-
theiron #35835 Ott a pont, simán vannak olyan hangok itthon és külföldön is, akik használhatók. -
geo91 #35834 a simpson családból ismert bart eredeti angol hangja is nő. :) nem újdonság ez a szinkron iparban. :D -
theiron #35833 A Z elején Gohan konkrétan 4 éves, és Pogány Judit szinkronizálja :D A folyamatos bőgésnél lazán idegbajt kaptam, de amúgy teljesen jó minden más.
-
Hát, ha 14 és alatti fiúgyerek, akkor bizony még nem mutál (vagy nem teljesen) a hangja - ergo, egy alt orgánumú hölgy gond nélkül adhatja a szinkronhangját.
-
japán szinkron is borzalmas. soha nem fogom megérteni, miért kell egy férfi karakternek női hangot adni. -
theiron #35830 Gyíííí, találtam magyar szinkronos Dragon Ball Z-t xD Két napja rámjött, hogy kéne nézni belőle valamit, de nem találtam japán hangot angol felirattal :S Az angol szinkron meg egyszerűen borzalmas... Magyar szinkronnal viszont hatalmas nosztalgia, jó pár éve nem láttam már egy részt sem. -
Próbáltam megfejteni de nem jöttem rá miről szól. Tehát mi is lesz? :D -
Nem lehet hogy a Dokuro-chan utalt a FLCL-re? -
Ez cseppet sem csökkenti az áthallás hatását.
-
flcl jóval hamarabb készült mint a dokuro-chan -
A "FLCL"-beli "Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan"-os kiszóláson (a varázsige "füriküri"-sítése) majdnem megszakadtam a röhögéstől :)))
Szerk.: Vazzer, ez a banner gondolatolvasó - az üzenet elküldésekor a "Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan" volt a képen :))))
-
Én meg már vagy 4 szezonnal le vagyok maradva... mint a DVDk -.- -
uh...ez az MM! elég beteg egy sorozat lesz...:D -
geo91 #35822 na megnéztem a rainbow első részét. asszem egy újabb kedvencre találtam a giant killing mellé. :) -
én is kinéztem jó párat....pontosabban 9-t...:D -
jaaa :D
azt hittem uj évadra gondolsz valamiböl :)
jó is lesz, samurai girls, meg uj index évad, és biztos lesz olyan amit még itt dicsér valaki, szoval már várom :D -
az őszi...:D
a gundamba ezek az automatonok hasonlítanak a tachikomákra :D -
miböl? :) -
nah végre...:D
jövő héten kezdődik az új szezon...:D -
:DD -
mindkettő rossz, csak a jó jó
-
O_O -
Ebben nem értek egyet, szerintem a rossz jobb mint az átlagos.