72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #35892
    soká lesz ez még....de én is elraktam Ptw-be :D
  • Máté94
    Boldogat Seth!^^
    Közbe új téli nézős anime, BRS grafika+Chaos Head: Steins;Gate
  • efti
    Nez, vagy nezett valaki Bungaku Shoujo-t?

En most neztem meg a mozi reszt belole. Jol sejtem, hogy a mozi a memoire elso es masodik epizodja kozotti tortenet? Vagy ami a masodik harmadik reszben lesz az elozmeny lesz ugyanugy?
  • LasDen #35889
    nem lenne baj ezzel a gundammel, csak minden részben akad valaki, aki valami fasságot mond én meg legszívessebben sírnék...:D
  • Seth
    Köszi még1x mindenkinek a jókívánságokat.
  • LasDen #35887
    ugyanezeket mondtam én is :D
  • Ruley
    Boldogat, Seth!
  • armageddon666
    Na már csak 1 rész maradt Ookamiból, bár ez a 11 eléggé "utolsó résznek" hatott. Nem teljesen, inkább ilyen Arc-befejezőnek. Várom a második évadot. Tuti lesz, lenni kell! Ofkorz Kuroko narrációjával :D Bár inkább kommentátor mint narrátor xD
  • LasDen #35884
    ezek még nem értek véget (mégha csak 1-2 rész van hátra)....futót meg nem szoktak felrakni igazán....:D
  • Seth
    Nem izgatnám magam különösebben a seed miatt,biztos találsz maxos torrentet mindegyikhez
  • berlinboy6329
    Usteamet ennyire kevesen/ritkán frissitik?Gondoltam lekapom a K-on!!-t meg a Sikimatsu Occult Gakuint a Rainbow-val együtt de egyik sincs fent..most reménykedhetek,h a torrenteket seedeli vki:C
  • efti
    Es tenyleg Seth nap van, boldog szulinapot :)
  • LeventeV
    Boldog szülinapot SETH!
  • Lelouch
    Boldog születésnapot Seth!
  • LasDen #35878
    azé meglett a sok gundamozás eredménye...össze-vissza álmodtam a gundamokról :D
  • Seth
    Köszi mindenkinek

• RelakS
    ezt egyszer én is be akartam nyomni, aztán úgy döntöttem, nem buzulok XD

Boldog Szülinapot, Seth! :]
  • armageddon666
    Nagyon jó ez a Narrátor Kuroko :D Nem csak Kuroko hangot használ :D annyi hangja van a hölgynek :) De mégiscsak Kuroko... Railgun 2t akarok :D
  • LasDen #35874
    szülinapot Seth...
  • Malakai
    BSZ Seth!
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenek előtt: boldog születésnapot!

Másrészt: nem mindegy, "mivel" ébreszt...
  • Seth
    Ó, köszönöm!

Mindig is az volt az álmom, hogy egy konyhaköpenyes meztelen szőrös férfi keltsen a szülinapomon.
  • armageddon666
    :D nice cake! :D

Boldog szülinapot Seth!
  • Győri Devi
    Boldog Születésnapot Seth!!!

• armageddon666
    Louise védelmére szóljon: ŐRÜLT! ... nem tudom látod-e de szedi a gyógyszereket... hát nem rendesen, sokkal inkább túladagolva...
  • LasDen #35867
    ez most fájt...nagyon fájt...:D
    [spoiler] mos már teleportálni is tud a gundam??? eszem faszom megáll...:D
    meg ez a kvantum beszélgetés...Lousie is aztán egy értelmes ember....annyira szeret valakit erre az első következtetése, hogy mindent tudott..sőt, biztos őtervelte ki az egészet, hogy így bántsa...
    legjobb tudomásom szerint ha valaki nagyon szeret valakit, akkor az megbízik a másikban meg ilyeneket nem feltételez róla egyből....az isten bassza meg....addig ütném a fejét míg van belőle valami :D
  • armageddon666
    "When Otohime-san extract his essences..."

WUT?!

ep5 Ookami...
  • LasDen #35865
    mivel eléggé hasonlít, így az első részekben tök furcsa volt, hogy nem Taiga hangján szólal meg :D
  • armageddon666

IT MAKES COMPLETE SENSE NOW! topic MALon :)

ÉS TÉNYLEG! :D
  • RelakS
    kéjonhoz jönnek új karakter szongok
    Egyelőre Yui és Mio kornyikál
  • armageddon666
    Húúú Kuroko hangja egy idő után tényleg idegesítő... már értem mi bajod volt vele...

Am nagyon zsír :D lenne több hely kedvenc seiyuuba betenném. Jó a stílusa :) csak tényleg hosszútávon idegesítő.
  • LasDen #35861
    azért a gundam filmre kíváncsi leszek, hogy ezek után még mit képesek kiagyalni...bár maga a cél miatt is lehetséges örökké folytatni...
  • LasDen #35860
    hát ajánlom is neki :D
  • armageddon666
    "...senki nem tud meghalni..."

THIS
    IS
    SUNRISE!!!!
  • BEAST #35858
    Igen a második évad gyengébbre sikerült, de majd a SEED! :D
  • LasDen #35857
    eddig ez a gundam 00 2. évad nem igazán tetszik....mindenki tud mindent, mindenki kurva okos, mindenki ismer mindenkit, senki nem tud meghalni (még ha úgy tűnik, hogy már szinte meghalt, de nem) és egyre másra jönnek az új modellek, amik fúú de még jobbak az előzőeknél, pedig azok se voltak semmik....és mr. bushido is bekaphatja a faszom.....:D
  • Máté94
    Mintha a Pindúr Pandúrokat látnám anime köntösbe +1 fővel :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem nincs akkora "hátterem" japán nyelven nézett animékből, de ezidáig gond nélkül elnéztem azokat a sorozatokat, OVA-kat, amikben hölgyek adták a hangjukat fiúkáknak, férfiaknak.

Pl. a legutóbb megnézett "Fooly Cooly (FLCL)"-ben is:

Jun Mizuki adatlapja
  • Zomil
    hm nekem fel sem tünt :D
  • Gurren
    nekem csak eleinte nem tetszett, de utána semmi bajom nem volt vele.