72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #35969
    valahogy a gondolkodás nem az erősségük....a teljesen egyértelmű csapdákba beleszaladnak és még csak nem is számítanak rá...:D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    viszont érdekes, hogy ugye az utolsó részben látni lehetett, hogy sok sekirei oda lett...meg az MBI központ elpusztulásával sokan megszöknek, mert ugye Benitsubasaék nem is csinálnak semmit...

• BEAST #35968
    Hát fogtam a fejem néha, hogy milyen hihetetlen szerencsétlenek. Mindig elkerülik egymást. Azt viszont nem értem miért nem használják gyakrabban a "csók után szétrúgok mindenkit" power up-ot. Annyi lehetőségük lett volna.

Amúgy én is így vagyok ezzel, Tsukiumi és Kazehana a kedvencek... meg néha #01. :p
  • LasDen #35967
    azt én is szeretnék...:D
    amúgy nekem Tsukiumi a kedvenc karakterem....meg még Kazehana...:D
    viszont Kuu találkozhatna már a tesójával....az is érdekes lenne....

lehet elkezdem a mangát...:D
  • BEAST #35966
    Sekirei harmadik évadot akarok. Most! :D
  • armageddon666
    Első rész Kaichou wa Maid-sama jó volt ^^
  • Máté94
    Nekem az elejétől fogva tetszett, de igen az elején kicsit nehezen indul, de utána szerintem jobb lesz.
  • Malakai
    Első két rész nekem elég szenvedős volt, később változik, vagy csak nekem nem fekszik a humora? :)
  • Máté94
    Lehet, hogy lesz jobb de már ez el van döntve :DD
  • Lelouch
    Majd ha lesz időm belenézek, de remélem jobb mint az Ichizon. :D
  • Zomil
    összel is jön pár igéretes alkotás :)
  • LasDen #35959
    még nincs vége az évnek :D lehet jön valami jobb :D
  • Máté94
    Hát vége SYD-nek. Mint anno Ichizon most ő kapja ez évre az én év anime díjamat. :)
    Nagyon remélem, hogy a végén az az utalás egy esetleges folytatásra ad reményt, mert mondták, hogy találkozunk a következő évben. :)
  • LasDen #35957
    film?? érdekes ötlet....1,5 óra ökörködés??, érdekes lesz.....de nem gondoltam volna, hogy lesz film :D
  • efti
    zene lesz benne? :D
  • efti
    Arakawa-t nutbladder-el neztem es szerintem nem volt rossz a felirat. Persze nem ertek japanul, ugyhogy a hitelessegerol nem tudok nyilatkozni, de az angolsaga rendben volt a feliratnak.
  • Lelouch
    Lesz K-on Movie... Úgy látszik a KoyAni megpróbálja a lehető legtöbb pénzt kisajtolni belőle.
  • LasDen #35953
    nem ezért nem kezdem el...:D nem akarok újba kezdeni még...valamit beakarok fejezni előbb....:D
  • Ruley
    Ha a Seitokai Yakuindomo érdekel, a B Gata H Kei ugyanaz a műfaj, csak viccesebb, a tavaszi évadból.

Az elmúlt évadból ne hagyd ki az Asobi Ni Iku Yo-t, az volt szerintem most a legjobb.
  • LeventeV
    engem nem emlekeztetett haruhira. nezd meg batran :)
  • armageddon666
    animét! most!

köszi! :)

Ezeket néztem ki:
    Seitokai Yakuindomo: [Doki] le van maradva, többi shitsub,
    Kaichou wa Meido-sama: [Eclipse] már MAJDNEM kész,
    Arakawa Under the Bridge: Nincs normál sub. Nem is lesz. A legjobb értékelést egy amerikanizáló csoport kapta. Nekem meg ne írjanak dollárt meg colt... meg névsorrend, meg etc, etc.

Szóval ezek alapján valamit plz! Lehetőleg cenzúrázatlan ha olyan, meg legyen normális sub. Ha legutóbbi szezonból van az jó, de lehet régebbi is. Ha Plan to Watch listámban van, és van hozzá kedvem is az rengeteg pluszpont. (Aki 9000 fölé ér, az kap egy virtuális csokit. 0,01 pontonként megy alapból a számolás)
    És ne legyen túl hosszú, mert első félévben kötelező a bejárás előadásokra, így idő nem sok...
  • LasDen #35949
    pedig már majdnem megakartam nézni :D
  • LasDen #35948
    4 rész lement eddig indexből....nemtom...egész gyorsan elelnek a részek és egész érdekes és hajt hogy megnézzem a következő részt, de valami mégis hiányzik....
  • Zomil
    Nekem föleg azért tetszett Yurippe, mert Haruhira emlékeztet :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem végig az Angyal volt a kedvencem.
    Jó, kicsit kedveltem Yurit is :)
  • Rundstedt17
    De legalább reális lett volna,őszintén a helyébe hogy cselekedett volna az emberek 99,99%-éka?:P
    Ez a bajom hogy az animék mindig arról a 0,01% kivételekről szólnak :D...

Mindegy összeségében még így is Yurippe karaktere jobban tetszett mint az "angel"(akit eleinte jobban lehetett bírni amíg elő nem jött a várható klisé xD)
  • IMYke2.0.0.0
    Az már nem is jellemfejlődés lett volna...
    Inkább jellem-visszafejlődés :)
  • LasDen #35943
    tavasszal lösz Asobi ni iku yo OVA....:D
    "The story will follow an Earth-style game with the Catia and Earth people, and a wonderful prize for the winner has the players playing their very best."
  • Rundstedt17
    Az nem jó,hol marad a jellemfejlődés?Kár hogy nem merték meglépni itt sem xD
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem meg az enyém jobb...

[Különben is meg hát de.]
  • Rundstedt17
    pf az enyém a legjobb,és lehetett is volna ha nem történik a szokásos jaj ezt nem tehetem...... xD
  • IMYke2.0.0.0
    Vagy álmodta az egészet...
  • Zomil
    Jah meg ha kiderül, h Kanade csak egy kocka Starcraft játékos :D
  • Rundstedt17
    A francokat volt jó befejezés Yurippe megőrűlése lett volna az igazi :DDDDDD
  • Zomil
    Én spec. nem tudtam, h "csak" egy alternativ ending lesz...aminek annyira nem örülök, jobb lett volna, ha a részek közé lenne tehetö és több informáciot tudnák meg a karakterekröl vagy esetleg az uj életükbe nyernénk bepillantást, ettöl az alternativ befejezéstöl nem tudom mit várjak, az ugy volt jó ahogy volt :S
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, erről beszéltünk nemrégiben - arról a bizonyos december 22-i Specialról.
    Az "extra epizód" pedig csakis jó meglepetés lehet.
  • Lelouch
    Angel Beats! Gets Another Epilogue Green-Lit
  • efti
    Meg az Occult Gakuinnak is. Egesz jo volt
  • BEAST #35932
    :OOO

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :d
  • LasDen #35931
    nah...Sekireinek is vége...megint...:( pedig még oly sokáig elnézném őket :D de legalább ki írták, hogy lesz folytatás...csak mikó??? :D
  • armageddon666
    Pont mint a Berserk :D Vagy Ga-Rei Zero :D Csak ez a kettő leírhatatlanul jó, DOGS meg nemtom milyen.