72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Operátor kijáratot!!!! :D
  • Seth
    Vmit változtattak a matrix-ban !!!

Ügynökök jönnek, FUTÁS!!!!!
  • Malakai
    Sőt, még azt is amit nem tudsz. :)
  • LasDen #36006
    nem fogok magyarázkodni...:D tudom ami tudok :D
  • Ruley
    Akkor nem tudná hogy fél éve látta őket, pont ez a deja vu lényege.
  • geo91
    nem csak egy sima deja vu volt? nekem is volt már sorozatnézés közben is nem is egyszer. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha láttad a Chaos Head-et, és előtt vagy 2 tucat animét (és ugye, igen), akkor azokban mind láthattál hasonló jelenetet.
    Sőt, tovább megyek: animék wallpaperein is előszeretettel használják az első képes beállítást.
  • LasDen #36002
    99% hogy nem fogtok hinni nekem, de az angel beats 6. részéből ezt és ezt a képet/jelenetet úgy fél éve már láttam álmomban...:D bár akkor nem tudtam mi ez, csak a képekre emlékeztem.....amint megláttam teljesen kiakadtam :D
    hülyén hangzik tudom, de...:D
  • LasDen #36001
    nah végülis az Angelt kezdtem el....már most kiderült, hogy TK lesz a kedvencem :D
  • BEAST #36000
    Guin Saga-ból kb csak ennyi maradt meg. Minden más felejthető volt. Ez viszont egyik kedvenc lett, de akkor is inkább Angel Beats. :)

• Ruley
    Én is valahogy így vagyok, már egész szeptemberben.

Biztos az iskolakezdés miatt.
  • Rundstedt17
    "uccse halad semmit a kapcsolatuk mert a kiadó ebből akar megélni egy egész évtizedre." történetvezetés.

Quoted for truth:)!!!!

Az ilyeneket azonnal dobom sajnos az animék többségénél már 3 rész után leáll az egész :D....
  • Zomil
    ezt is meg kéne már néznem :D (mármint az elsö évadot)
    az a baj, h a ptw csak gyülik és nem fogy valami gyorsan, mostanában nem vagyok olyan anime-s kedvemben
  • LasDen #35996
    már csak 2-3 nap :D
  • Ruley
    Egyébként legalább a legvégére aztán le lesz zárva, csak úgy általában értem az ilyen a cselekményeket, amikor mindketten szerelmesek egymásba, de valamelyikük csak nem ismeri be magának, (vagy ami még rosszabb, amikor mindkettő).
  • knightbali
    Csak a kardpárbajból gondolom hogy restart, persze az lehet visszaemlékezés is, minden esetre majd meglátjuk :)
    Én mindenképpen örülök, mert nálam a berserk az abszolút kedvenc mangák és animék között is.
  • armageddon666
    6. résznél vagyok. Mondjuk már első résznél úgy voltam, hogy akár egy ilyen kis különálló ministorynak is elmenne xD lezáratlan tökre, de még nem is nagyon volt mit lezárni, de mégis valahogy olyan érzésem volt, hogy ha itt vége, akkor az valamilyen szinten egy egész.

• Seth
    Angel beats
  • Ruley
    Jaja. Nekem a második fele környékétől nem annyira tetszett. Mondjuk én a legtöbb ilyen romcommal így vagyok, amiben van egy ilyen "uccse halad semmit a kapcsolatuk mert a kiadó ebből akar megélni egy egész évtizedre." történetvezetés.
  • LasDen #35990
    nah...én is befejeztem az okkultizmust....
    mostmár csak 1 kérdés maradt...Guin saga vagy Angel beats? 2 sorozat, de csak 1 key....ejj....nemtom :D
  • Máté94
    Dobtam, nem tudom valaha folytatva lesz e :DD
  • armageddon666
    Kaichou wa Meid-sama!

jó változatosságnak néhanapján egy ilyen shoujo romcom :D
  • armageddon666
  • Malakai
  • Gurren
    ki az a csaj az elején?
  • Malakai
    Hát elég régi dolog, úgyhogy akár egy restartra is van esély, de én is folytatásra tippelek.
  • armageddon666
    Néha még a főszereplő nevében sem vagyok biztos :D
    Olvastam valahol, hogy spóroljunk az emlékezettel, mert nincs sok hely, szóval amit nem muszáj ne jegyezzünk meg, amit meg meg kéne azt is inkább írjuk le, csak a leglényegesebbeket jegyezzük meg :D
  • LasDen #35982
    azt jelenti...:D de folytatás lesz...gondolom :D
  • knightbali
    Huh, rohadt ütős! Ha ez azt jelenti, hogy új Berserk anime lesz, akkor abban reménykedem, hogy újrakezdik és sokkal részletesebben dolgozzák fel az első 13 kötetet. A többi annyira már nem foglalkoztat.
  • LasDen #35980
    keion extra rész nem volt rossz....szokásos....
  • LasDen #35979
    nem lehet mindenre emlékezni....bár a tesómnak megy (7-10 éve látott filmek sok részletére emlékszik)....elég ha az ember a kedvenceit tudja...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm a válaszokat - megnyugtattatok.
    Ugyanis, 1-2 hét után én sem emlékszem minden szereplő nevére.
    Na jó, az örök kedvencemére most is (ott is a lányokéra - Kouta vezetéknevére nem), de van még Clannad, amiből Tomoya barátjáé már nem ugrik be... :( [A lányokéval nincs baj - sőt, Nagisa anyjáé is megy, de az apjáéra már nem emlékszem, ahogy a villanyszerelőére sem...]

• Zomil
    Én ezeket a japán neveket nem tudom megjegyezni/keverem öket, pedig nincs rossz névmemoriám, de ezek egyszerüen nem mennek :D
    Jó van néhány kivétel, föleg azoknál az anime-knél amik nagyon megfotak ott általában tudok 1-2 mellékszereplö nevet is, de van, h folyamatban lévö anime-knél nem tudom, pl. Hotd-nek csak nemrég lett vége, és kb 2-3 névre emlékszek csak belöle :D
    Ugyhogy mielött valami okosat irnék ide elötte inkább mindig megnézem my anime list-en :D
  • LasDen #35976
    ált a főszereplőkre meg az emlékezetes mellékszereplőkre...
    bár most beugrott a 11eyes, és 1 szereplő neve sem rémlik....vagy a Chaos Headnél sem.....akad :D
  • Zomil
    Végeztem Occult Academy-vel. Nagyon jó volt, föleg vége fele, a vége is tetszett, egyetlen bajom, h le lett zárva a történet, igy folytatás biztos nem lesz hozzá :(
    Talán annyi negativum van benne, h a fötörténeti szállal nagyon ritkán foglalkoztak. Viszont a vége mindenképp elfeledteti ezt a kis negativ dolgot :D
  • Malakai
  • Máté94
    Az összesre nem, de keresztnevek beugranak. Van ahol vezetéknév is :)
  • geo91
    néha még a folyamatban lévőnél is bajok vannak. :D memóriám véges és kevés, akár egy 1,44-es floppy, amiből asszem csak 1,38 használható... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ugye, Ti sem emlékeztek mindig minden szereplő nevére a befejezett sorozatokból? :)
  • BEAST #35970
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gondolom a harmadik évadra marad a 4 nagy csapat és az MBI különítmény. Elég is lesz. :)